Yogahelg på Örenäs Slott

Kom bort från vardagsbekymmer, fyll på energi på bästa sätt genom en avslappnande och inspirerande yogahelg på Örenäs Slott. Här får du får den hjälp som du önskar från professionella och hjälpsamma instruktörer samt trevlig sammanhållning.

En yogahelg för både nya och vana yogautövare

Vi har ett gediget program för helgen där du får prova på flera olika yogapass, komma igång eller utveckla din yogapraktik, ta del av inspirerande workshop, njuta av lugnet på spa samt god mat på hotellets prisbelönta restaurang. Oavsett om du är van yogautövare eller helt nybörjare så kommer du kunna vara med. Övningarna på klasserna anpassas och det är hela tiden två instruktörer som finns med för att ge dig assistans eller kunna hjälpa dig med enklare alternativ eller utmaningar.

Professionalitet, engagemang och personlighet genomsyrar allt vi gör för att du ska få uppleva en helg med träningsglädje, energi och balans. Hit kan du åka med din partner, kompisen kollegan eller på egen hand. Många väljer även att åka själva då du aldrig är ensam om du inte vill. Måltiderna sker tillsammans och genom gemensamma intressen hittar man snabbt likasinnade att samtala med.

 

NI har väl inte missat att vi nu även arrangerar yogautbildningar?

Hotell

Örenäs Slott är vackert beläget vid den skånska västkusten med utsikt över Ven och ett glittrande Öresund.

På Örenäs Slott finns det totalt 115 rum. De flesta av rummen finns i den mysiga hotell- och herrgårdsbyggnaden. På själva slottet finns det tio personligt inredda rum samt en vacker slottssvit på våning tre.

csm_bildgalleri7_b9ba7724cdPå slottet ligger den populära restaurangen samt en anrik festlokal med utsikt över slottsparken och havet.

Örenäs har även två barer, biljardbord, bibliotek, spelrum samt trevliga salonger som inspirerar till avkoppling i historisk miljö.
Med den lilla fiskebyn Ålabodarna precis nedanför slottet och Glumslövs backar alldeles i närheten erbjuds en fantastisk miljö för promenader och motion.

Ta steget genom historien och upplev en oas där hav möter land och där storslagenhet förenas med natur och nutid.

Datum & Program

Nedan finner du programmet för din träningsweekend!
Programmet är preliminärt och mindre ändringar kan ske.

 

2021

21-22 augusti
Program för augusti 2021

Instruktörerna

Vi är mycket stolta över våra instruktörer som är handplockade och proffs på sina områden.. Instruktörerna tar sig tid för dig både på passen samt även om du vill ha hjälp vid sidan av träningen. Har du någon skada eller vill ta det lite lugnare så hjälper de dig med att hitta alternativ på övningar som passar just dig. Så passa på att ta hjälp från dem för att få ut så mycket som möjligt av din yogahelg.

Augusti 2021: Sabina Wåhlberg & Ingela Larsson

SABINA WÅHLBERG

Sabina är en varm person som alltid älskat rörelse och gjort yoga till sin vardag. Harmoni och balans är hennes nyckelord. När det kommer till hennes yogaträning så gillar hon det intuitivt och med flow, att lyssna och ge kroppen och sinnet det som behövs. För att balansera gillar Sabina lätt löpning och all form av Dans. Hon började instruera som 18åring i Showdance och har mer än 10 år bakgrund som instruktör, bl.a i Zumba, Piloxing, Aqua och Yoga. På fritiden jobbar Sabina som flygvärdinna och när hon är ledig älskar hon att vara hemma och ute i trädgården. Sabina har varit med på flera resor tillsammans med TaudienTraining och är oerhört uppskattad för sin otroliga värme och utstrålning. Sabina är en sån person som man bara vill krama, hela tiden!

INGELA LARSSON

Ingela har alltid älskat rörelse och träning och sedan hon var liten har träning i olika form varit en stor del i hennes liv- tennis, aerobics och en hel del i motionsspåret.
Idag ser träningen ut på ett annat sätt då Yogan är en stor del av hennes liv. För Ingela är yogan att betrakta som ett komplement till livet- både fysiskt, mentalt och emotionellt.
Efter 23 år i kontorsvärlden sadlade hon om till Yogalärare och gick Ayuryoga lärarutbildning 200 timmar för Wivi-Anne Nyberg . Där började hennes resa i yogans magiska värld och hennes nyfikenhet gjorde att det sedan blivit olika former av yoga; MediYoga, Barn- & Tonårs Yogalärare och YinYoga. Ingela ser hela dig och guidar dig på ett tryggt och personligt sätt. Hon är ödmjuk, har alltid ett leende på läpparna och har som måtto ” Alla kan yoga efter sin förmåga!” .

Pris & Innehåll

Detta ingår:

Boende i dubbelrum (sidobyggnad, ej slottet)
Välkomstfika
2 st slottets goda lunch
1 eftermiddagsfika
1 st 2 – rätters middag
Slottsfrukost
Samtliga Yogapass
Workshops
Tillgång till bastu och badtunna

Pris 2021:

2900 kronor per person i dubbelrum.
Enkelrumstillägg: 300 kronor

 

ErbjudandeBo på slottet! 
Möjlighet att uppgradera till boende på slottet för 500 kronor per rum.

ErbjudandeBo i Herrgårdsrum! 
Möjlighet att uppgradera till boende i herrgårdsrum för 300 kronor per rum.

Erbjudande: Önskar du extra övernattning från fredagen?
Ta del av ett paket med övernattning i dubbelrum och 2 rätters middag för 995 kronor per person.

Boka din yogahelg genom att maila till: info@orenasslott.com

Skriv namn och mailadress till samtliga personer.

Uppge om ni önskar dubbel- enkelrum eller endast dagspaket.

Ni får sen en bokningsbekräftelse och betalning sker 30 dagar innan.

Ni kan även ringa 0418-45 11 00

Allmänna frågor om träningen eller upplägget för helgen.

Kontakta: info@taudientraining.se

SAGT OM VÅRA YOGAHELGER PÅ ÖRENÄS SLOTT

Tusen tack för en underbar helg och vilka fina bilder det är! Ingela och Sabina har coachat oss genom yogans underbara värld och jag hoppas kunna ta med mig allt det fina nu när hösten nalkas. Bortsett från grym träningsvärk har allting varit över förväntan bra och jag kan bara varmt rekommendera arrangemanget.
– Susanne

Jag tycker allt var bra- en härlig helg!
– Annika E

En chans att ge mig själv syre! Sällan det händer i mitt liv mitt i karriären med högt tempo! Välbehövligt och har gett mig något nytt!
– Susanne L

Balansen mellan passen och såklart inramningen. Örenäs är väldigt vackert. Det var också en opretantiös känsla vilket kändes väldigt positivt!
– Åsa H

Att få tid till att blicka/ känna inåt. Mer inspiration till att få in yogan mer i min vardag! Mycket fin miljö att vara i
– Louise

Instruktörerna är helt outstanding! Superduktiga! Bästa jag träffat. Fantastiskt fin miljö och mycket god mat.
– Anna

Yogan så klart och ett fantastiskt ställe! Fin guidning! Jag känner att jag är tömd på negativ stress och släppt på spänningar jag inte visste fanns där!

Engagerade och duktiga instruktörer, jättebra blandning av pass och workshops i underbar miljö.
– Viktoria V

En chans att ge mig själv syre! Sällan det händer i mitt liv mitt i karriären med högt tempo. Välbehövligt och har gett mig något nytt!
– Susanne Lundquist

Att få tid att till att vlicka/känna inåt + mer inspiration till att få in yogan mer i min vardag + mycket fin miljö att vara i.
– Louise, Torup

Instruktörerna är helt oustanding! Superduktiga! Bästa jag träffat. Fantastiskt fin miljö och god mat.
– Anna, Hestra

Engagerade och duktiga instruktörer, jättebra blandning av pass och workshops i underbar miljö.
– Viktoria Vargefjord

Tempot i schemat, inte onödiga pauser för att fylla ut…
– Amelie Lindstedt

Jag tycker att allt var bra. Härlig helg!
– Annika Englund

Har hjälpt mig att hitta strategier för att mentalt och fysiskt ta mig an vardagen och dess utmaningar.
– Johanna E

Oavbruten inre resa ihop med likasinnade.
– Lena Ehrlov

Malin och Liz och deras fantastiska energi och personlighet och förmåga att dela med sig.
– Catarina

Den passion och glädje som förmedlas.
– Maria Grönlund

Sinnesro och avkoppling och tid med min son. Nya insikter för mig gav mig nya utmaningar.
– Agneta Lindroth

Att få komma djupare in i yogan än på ett 60 eller 75 minuters pass.
– Paula Terne

Att få fylla på, bli inspirerad, känna gemenskap och hitta in till min kärna. Lyssna in och få tillit till att allt får vara med. Kärlek och harmoni.
– Åsa Åberg

Instruktörerna, utan tvekan.
– David Lindroth

Nya insikter, bra blandning och härliga möten.
– Maria Christensen

Att ha en trevlig helg med min kompis.
– Nette Möller

Selve yogatimerne var super fine. Dygtige instrukorer och tid med min kompis.
– Anja, Danmark