Yogahelg på Örenäs Slott

Kom bort från vardagsbekymmer, fyll på energi på bästa sätt genom en avslappnande och inspirerande yogahelg på Örenäs Slott. Här får du får den hjälp som du önskar från professionella och hjälpsamma instruktörer samt trevlig sammanhållning.

En yogahelg för både nya och vana yogautövare

Vi har ett gediget program för helgen där du får prova på flera olika yogapass, komma igång eller utveckla din yogapraktik, ta del av inspirerande workshop, njuta av lugnet på spa samt god mat på hotellets prisbelönta restaurang. Oavsett om du är van yogautövare eller helt nybörjare så kommer du kunna vara med. Övningarna på klasserna anpassas och det är hela tiden två instruktörer som finns med för att ge dig assistans eller kunna hjälpa dig med enklare alternativ eller utmaningar.

Professionalitet, engagemang och personlighet genomsyrar allt vi gör för att du ska få uppleva en helg med träningsglädje, energi och balans. Hit kan du åka med din partner, kompisen kollegan eller på egen hand. Många väljer även att åka själva då du aldrig är ensam om du inte vill. Måltiderna sker tillsammans och genom gemensamma intressen hittar man snabbt likasinnade att samtala med.

 

NI har väl inte missat att vi nu även arrangerar yogautbildningar?

Hotell

Örenäs Slott är vackert beläget vid den skånska västkusten med utsikt över Ven och ett glittrande Öresund.

På Örenäs Slott finns det totalt 115 rum. De flesta av rummen finns i den mysiga hotell- och herrgårdsbyggnaden. På själva slottet finns det tio personligt inredda rum samt en vacker slottssvit på våning tre.

csm_bildgalleri7_b9ba7724cdPå slottet ligger den populära restaurangen samt en anrik festlokal med utsikt över slottsparken och havet.

Örenäs har även två barer, biljardbord, bibliotek, spelrum samt trevliga salonger som inspirerar till avkoppling i historisk miljö.
Med den lilla fiskebyn Ålabodarna precis nedanför slottet och Glumslövs backar alldeles i närheten erbjuds en fantastisk miljö för promenader och motion.

Ta steget genom historien och upplev en oas där hav möter land och där storslagenhet förenas med natur och nutid.

Instruktörerna

Vi är mycket stolta över våra instruktörer som är handplockade och proffs på sina områden.. Instruktörerna tar sig tid för dig både på passen samt även om du vill ha hjälp vid sidan av träningen. Har du någon skada eller vill ta det lite lugnare så hjälper de dig med att hitta alternativ på övningar som passar just dig. Så passa på att ta hjälp från dem för att få ut så mycket som möjligt av din yogahelg.

 

Instruktör Gabbi på yogahelgGABRIELLE ACHINIOTIS

Gabbi är en lättsam och kreativ person. Njuter som mest på yogamattan när hon får vara där med lekfullhet och gärna med flera skratt. Startade som gruppträningsinstruktör inom dans för mer än 10år sen men instruerar numera bara i yoga. Gabbis klasser genomsyras av intelligenta sekvenser där hon strävar efter att ge kunderna redskap att nå kroppslig intelligens som de kan ta med sig i vardagen, gärna genom att leka fram kunskapen. Gabbis tro är att så du rör dig på mattan så rör du dig i vardagen och utifrån det skapar hon sina klasser med en stor medvetenhet om kroppen. Till vardags undervisar Gabbi i idrott och hälsa på en högstadieskola. För att må bra och koppla av så umgås hon med sin familj, vänner, yogar och älskar att prova nya saker, stora som små. Det ger energi!

ÅSA ÅBERG

Åsa arbetar på Filborna Arena i Helsingborg som gruppträningskoordinator och ansvarig för yoga-,aqua- och seniorträningen. Nyfikenheten till yogan kom via hennes första graviditet då hon drev eget företag, arbetade mycket och behövde hitta mer balans i livet. Yogan blev ett perfekt komplement till att hantera familj, arbetsliv och att skapa ett hälsosamt förhållningssätt till sin egen kropp och själ. Hon tittar nyfiket på hur yogans urgamla läror kan göra oss nutida människor gladare, lugnare och mer harmoniska. Åsa arbetar med yogan på ett hållbart och hälsosamt sätt och guidar med en behaglig röst och mycket värme Favorit just nu är Yoga Nidra och dess effekt med återhämtning.

Datum:

27-28 mars 2021

Allt detta ingår: 

Boende i dubbelrum (sidobyggnad, ej slottet)
Välkomstfika
2 sommarlunch
1 eftermiddagsfika
1 st 2 – rätters middag
Slottsfrukost
Samtliga Yogapass
Workshops

Pris: 2900:-

Enkelrumstillägg 300:-

Möjlighet att uppgradera till boende på slottet för 400:- per rum

Allt ovanstående utom övernattning och middag 1950:-

Vill du komma redan på fredagen? Du erbjuds i så fall ett paket med övernattning i dubbelrum och 2 rätters middag för 895:- per person.

Boka din yogahelg genom att maila till: info@orenasslott.com

Skriv namn och mailadress till samtliga personer.

Uppge om ni önskar dubbel- enkelrum eller endast dagspaket.

Ni får sen en bokningsbekräftelse och betalning sker 30 dagar innan.

Ni kan även ringa 0418-45 11 00

Allmänna frågor om träningen eller upplägget för helgen.

Kontakta: info@taudientraining.se

SAGT OM VÅRA YOGAHELGER PÅ ÖRENÄS SLOTT

En chans att ge mig själv syre! Sällan det händer i mitt liv mitt i karriären med högt tempo. Välbehövligt och har gett mig något nytt!
– Susanne Lundquist

Att få tid att till att vlicka/känna inåt + mer inspiration till att få in yogan mer i min vardag + mycket fin miljö att vara i.
– Louise, Torup

Instruktörerna är helt oustanding! Superduktiga! Bästa jag träffat. Fantastiskt fin miljö och god mat.
– Anna, Hestra

Engagerade och duktiga instruktörer, jättebra blandning av pass och workshops i underbar miljö.
– Viktoria Vargefjord

Tempot i schemat, inte onödiga pauser för att fylla ut…
– Amelie Lindstedt

Jag tycker att allt var bra. Härlig helg!
– Annika Englund

Har hjälpt mig att hitta strategier för att mentalt och fysiskt ta mig an vardagen och dess utmaningar.
– Johanna E

Oavbruten inre resa ihop med likasinnade.
– Lena Ehrlov

Malin och Liz och deras fantastiska energi och personlighet och förmåga att dela med sig.
– Catarina

Den passion och glädje som förmedlas.
– Maria Grönlund

Sinnesro och avkoppling och tid med min son. Nya insikter för mig gav mig nya utmaningar.
– Agneta Lindroth

Att få komma djupare in i yogan än på ett 60 eller 75 minuters pass.
– Paula Terne

Att få fylla på, bli inspirerad, känna gemenskap och hitta in till min kärna. Lyssna in och få tillit till att allt får vara med. Kärlek och harmoni.
– Åsa Åberg

Instruktörerna, utan tvekan.
– David Lindroth

Nya insikter, bra blandning och härliga möten.
– Maria Christensen

Att ha en trevlig helg med min kompis.
– Nette Möller

Selve yogatimerne var super fine. Dygtige instrukorer och tid med min kompis.
– Anja, Danmark