Yogaweekend på Margretetorp

En yogahelg/yogaretreat för både nya och vana yogautövare

Vi har ett gediget program för helgen där du får prova på flera olika yogapass, komma igång eller utveckla din yogapraktik, ta del av inspirerande workshop, njuta av lugnet i de grönskande omgivningarna samt god mat på hotellets restaurang. Oavsett om du är van yogautövare eller helt nybörjare så kommer du kunna vara med. Övningarna på klasserna anpassas och det är hela tiden två instruktörer som finns med för att ge dig assistans eller kunna hjälpa dig med enklare alternativ eller utmaningar. Vi gör vår yttersta för att skapa förutsättningar för dig att forma din yogaretreat utifrån dina behov.

 

Professionalitet, engagemang och personlighet genomsyrar allt vi gör för att du ska få uppleva en helg med träningsglädje, energi och balans. Hit kan du åka med din partner, kompisen kollegan eller på egen hand. Många väljer även att åka själva då du aldrig är ensam om du inte vill. Måltiderna sker tillsammans och genom gemensamma intressen hittar man snabbt likasinnade att samtala med.

 

Ni har väl inte missat att vi nu även arrangerar yogautbildningar?

Hotellet

Här finner du lugnet. I de vackra korsvirkesgården på Hallandsåsens solsida kan du koppla av. Margretetorps Gästgifvaregård ligger i kanten av den gröna bokskogen, omgiven av en underbar park.

Margretetorp är en skånsk gästgivargård med rötter ända från 1300-talet. Gården är helt byggd i korsvirke och alla rum har naturligtvis bjälkar i taket. Från två vackert stensatta innergårdar, med planteringar och porlande vatten, har alla gäster sin egen ingång. Alla 58 gästrum är stora och smakfullt inredda, med fin utsikt över park och omgivningar.

De skånska mattraditionerna är mycket viktiga på gården, och restaurangen kan stoltsera med delikatesser från traktens skog och mark. Köket följer årstidernas skiftningar och tar vara på de bästa ur de skånska gårdarnas råvaror. På våren serveras sparris och lax, vid påsken lamm och om hösten vilt som rådjur, hjort, vildsvin och fasan.

 

Läs mer om hotellet HÄR.

ab4b9116bb7cc459e3ad157ad27995b3_800x600
93cb8f2bd0bdb3e88706d8299f734ab8_800x600
b9a2b81f38b118c87483419a09f284ed_800x600

Datum & Program

Nedan finner du programmet för din yogaretreat!
Programmet är preliminärt och mindre ändringar kan ske.

 

2022

9-10 April
Program för april.

4-5 Juni
Program för juni.

Pris & Innehåll

Detta ingår:

1 övernattning i dubbelrum

Samtliga Yogaklasser enligt schema

Workshops

1 st Välkomstfika

1 st Lunchbuffé

1 st Eftermiddagsfika

1 st Tvårätters supé

1 st Frukostbuffé

1 st lunch inkl sallad och bröd

I alla måltider ingår måltidsdryck samt kaffe

 

 

 

Priser:

2900 kronor per person med del i dubbelrum.

Enkelrumstillägg 345 kronor. 

Dagspaket*
Allt ovan utom övernattning: 2255 kronor per person.
Allt ovan utan övernattning och utan middag: 1840 kronor per person.

Instruktörerna

Vi är mycket stolta över våra instruktörer som är handplockade och proffs på sina områden. Instruktörerna tar sig tid för dig både på passen samt även om du vill ha hjälp vid sidan av träningen. Har du någon skada eller vill ta det lite lugnare så hjälper de dig med att hitta alternativ på övningar som passar just dig. Så passa på att ta hjälp från dem för att få ut så mycket som möjligt av din yogahelg/yogaretreat.

 

April 2022: Sabina Wåhlberg & Gabrielle Achiniotis

Juni 2022: Sabina Wåhlberg & Ingela Larsson

SABINA WÅHLBERG

Sabina är en varm person som alltid älskat rörelse och gjort yoga till sin vardag. Harmoni och balans är hennes nyckelord. När det kommer till hennes yogaträning så gillar hon det intuitivt och med flow, att lyssna och ge kroppen och sinnet det som behövs. För att balansera gillar Sabina lätt löpning och all form av Dans. Hon började instruera som 18-åring i Showdance och har mer än 10 år bakgrund som instruktör, bl.a i Zumba, Piloxing, Aqua och Yoga. Numera driver hon fin egen verksamhet i form av en Yogastudio och har genom åren varit med på flera resor tillsammans med TaudienTraining och är oerhört uppskattad för sin otroliga värme och utstrålning. Sabina är en sån person som man bara vill krama, hela tiden!

INGELA LARSSON

Ingela har alltid älskat rörelse och träning och sedan hon var liten har träning i olika form varit en stor del i hennes liv- tennis, aerobics och en hel del i motionsspåret.
Idag ser träningen ut på ett annat sätt då Yogan är en stor del av hennes liv. För Ingela är yogan att betrakta som ett komplement till livet- både fysiskt, mentalt och emotionellt.
Efter 23 år i kontorsvärlden sadlade hon om till Yogalärare och gick Ayuryoga lärarutbildning 200 timmar för Wivi-Anne Nyberg . Där började hennes resa i yogans magiska värld och hennes nyfikenhet gjorde att det sedan blivit olika former av yoga; MediYoga, Barn- & Tonårs Yogalärare och YinYoga. Ingela ser hela dig och guidar dig på ett tryggt och personligt sätt. Hon är ödmjuk, har alltid ett leende på läpparna och har som måtto ” Alla kan yoga efter sin förmåga!” .

Bokning

Bokning av din yogaretreat görs direkt via hotellet.

Skicka ett mail med namn, mailadress, telefonnummer och eventuell specialkost till samtliga deltagare.
Berätta även om ni önskar enkelrum, dubbelrum eller dagpaket med eller utan middag.

Skicka din bokning till: info@margretetorp.se

Frågor?

Vid frågor gällande yogahelgen kontaktas info@taudientraining.se

Vid frågor gällande hotell/logi kontaktas info@margretetorp.se

Sagt om oss

 

”En känsla av välbefinnande från knoppen till tårna. Hela jag fick en välbehövlig helg. Sinnet, kroppen, musklerna- allt hör ihop” 

”Att få bli vägledd i Yogan av duktiga handledare!” – Lena 

”Att jag hittade tillbaka!” – Ingrid N

”Helt otroligt alltihop! Känner mig som en ny människa, dock med träningsvärk- men det är härligt det med!” 

”Tid för återhämtning. Känner lugn och energi. Fyllt på energidepåerna!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *