Yogahelg Margretetorp, Ängelholm

Datum Yogahelg:
5-6 November 2022
22-23 April 2023

Pris 2022:
2900 kronor per person i dubbelrum.

* Enkelrumstillägg: 345 kronor
Dagpaket:

Allt ovanstående utom övernattning för 2255 kronor.
Allt ovanstående utom övernattning och middag för 1840 kronor. 

Pris 2023:
3280 kronor per person i dubbelrum.

* Enkelrumstillägg: 345 kronor
Dagpaket:

Allt ovanstående utom övernattning för 2565 kronor.
Allt ovanstående utom övernattning och middag för 2070 kronor. 

Hotell:
Margretetorps Gästgifvaregård 

Läs mer om hotellet HÄR.

Det här ingår:
– 1 övernattning i dubbelrum
– Samtliga Yogaklasser enligt schema
– Workshops
– 1 st välkomstfika
– 1 st lunchbuffé
– 1 st sftermiddagsfika
– 1 st tvårätters supé
– 1 st frukostbuffé
– 1 st lunch inkl sallad och bröd
I alla måltider ingår måltidsdryck samt kaffe

Betalningsvillkor:
Betalning senast 30 dagar innan avresa. Tills dess fri avbokning. 

Kontakta oss:
Frågor gällande logi?
Kontakta hotellet genom mail till info@margretetorp.se

Frågor gällande program eller träningshelg?
Kontakta oss genom mail till info@taudientraining.se

Bokning via info@margretetorp.se

YOGAHELG PÅ MARGRETETORP

Vi har ett gediget program för helgen där du får prova på flera olika yogapass, komma igång eller utveckla din yogapraktik, ta del av inspirerande workshop, njuta av lugnet i de grönskande omgivningarna samt god mat på hotellets restaurang. Oavsett om du är van yogautövare eller helt nybörjare så kommer du kunna vara med. Övningarna på klasserna anpassas och det är hela tiden två instruktörer som finns med för att ge dig assistans eller kunna hjälpa dig med enklare alternativ eller utmaningar. Vi gör vår yttersta för att skapa förutsättningar för dig att forma din yogaretreat utifrån dina behov.

Professionalitet, engagemang och personlighet genomsyrar allt vi gör för att du ska få uppleva en helg med träningsglädje, energi och balans. Hit kan du åka med din partner, kompisen kollegan eller på egen hand. Många väljer även att åka själva då du aldrig är ensam om du inte vill. Måltiderna sker tillsammans och genom gemensamma intressen hittar man snabbt likasinnade att samtala med.

Pssst! Ni har väl inte missat att vi nu även arrangerar Yogautbildningar?

BOKA DIN YOGAHELG

Boka din yogahelg direkt via hotellet. Skicka ett mail med nedan info till  info@margretetorp.se
– Namn
– Eventuell specialkost
– Mailadress & telefonnummer till samtliga deltagare
– Önskemål om enkel- eller dubbelrum

PROGRAM FÖR DIN YOGAHELG

Nedan finner du programmet för din Yogahelg!
Programmet är preliminärt och mindre ändringar kan ske.

Program för November
Program för April

INSTRUKTÖRER

Vi är mycket stolta över våra instruktörer som är handplockade och proffs på sina områden. Instruktörerna tar sig tid för dig både på passen samt även om du vill ha hjälp vid sidan av träningen. Har du någon skada eller vill ta det lite lugnare så hjälper de dig med att hitta alternativ på övningar som passar just dig. Så passa på att ta hjälp från dem för att få ut så mycket som möjligt av din yogahelg/yogaretreat.

November 2022:  Gabrielle Achiniotis & Sabina Wåhlberg
April 2023:  Jessica Nylén & Sabina Wåhlberg

GABRIELLE ACHINIOTIS
Gabi är en lättsam och kreativ person. Njuter som mest på yogamattan när hon får vara där med lekfullhet och gärna med flera skratt. Startade som gruppträningsinstruktör inom dans för mer än 10år sen men instruerar numera bara i yoga. Gabis klasser genomsyras av intelligenta sekvenser där hon strävar efter att ge kunderna redskap att nå kroppslig intelligens som de kan ta med sig i vardagen, gärna genom att leka fram kunskapen. Gabis tro är att så du rör dig på mattan så rör du dig i vardagen och utifrån det skapar hon sina klasser med en stor medvetenhet om kroppen. Till vardags studerar Gabi till Fysioterapeut. Tidigare har hon arbetat som lärare med undervisning i Idrott och hälsa på en högstadieskola. För att må bra och koppla av så umgås hon med sin familj, vänner, yogar och älskar att prova nya saker. Det ger energi!

JESSICA NYLÉN

Jessica är superkvinnan som arbetar som sjuksköterska under nätterna för att hinna med familj och det största fritidsintresset träning under dagarna. Som instruktör är Jessica otroligt erfaren såväl som allsidig. Hon instruerar en bredd av klasser, allt ifrån yoga-, vatten, dans- och styrkepass. Charmen med variationen av klasser och alla fantastiska kunder som utmanar sig tillsammans gör att hon aldrig tröttnar trots sina 20 år i branschen. För Jessica handlar träningen om så mycket mer än bara styrka och kondition. Det handlar även om att utmana sig, att kunna lyssna inåt och lära känna sig själv. Jessica har varit med på flera resor för TaudienTraining och älskar helheten med att lära känna alla även utanför träningsgolvet och glädjen som träningsresor för med sig.

Sabina Wåhlberg

SABINA WÅHLBERG

Sabina är en varm person som alltid älskat rörelse och gjort yoga till sin vardag. Harmoni och balans är hennes nyckelord. När det kommer till hennes yoga så gillar hon det intuitivt och med flow, att lyssna in och ge kroppen och sinnet det som behövs. För balans gillar Sabina holistisk träning och all form av dans. Hon började instruera som 18åring i Showdance och har mer än 10 års bakgrund som instruktör, bl.a i Zumba, Piloxing, Aqua och Yoga – för både stora och små. Till vardags har Sabina en egen yogastudio, klasser på Filborna Arena och brinner lite extra för dans och yoga för barn. Sabina har varit med på flera resor tillsammans med TaudienTraining och är oerhört uppskattad för sin otroliga värme och utstrålning.

b9a2b81f38b118c87483419a09f284ed_800x600
ab4b9116bb7cc459e3ad157ad27995b3_800x600

MARGRETETORPS GÄSTGIFVAREGÅRD

Här finner du lugnet. I de vackra korsvirkesgården på Hallandsåsens solsida kan du koppla av. Margretetorps Gästgifvaregård ligger i kanten av den gröna bokskogen, omgiven av en underbar park. Margretetorp är en skånsk gästgivargård med rötter ända från 1300-talet. Gården är helt byggd i korsvirke och alla rum har naturligtvis bjälkar i taket. Från två vackert stensatta innergårdar, med planteringar och porlande vatten, har alla gäster sin egen ingång. Alla 58 gästrum är stora och smakfullt inredda, med fin utsikt över park och omgivningar.

De skånska mattraditionerna är mycket viktiga på gården, och restaurangen kan stoltsera med delikatesser från traktens skog och mark. Köket följer årstidernas skiftningar och tar vara på de bästa ur de skånska gårdarnas råvaror. På våren serveras sparris och lax, vid påsken lamm och om hösten vilt som rådjur, hjort, vildsvin och fasan.

Läs mer om hotellet HÄR.

SAGT OM VÅRA YOGAHELGER PÅ MARGRETETORP

”En känsla av välbefinnande från knoppen till tårna. Hela jag fick en välbehövlig helg. Sinnet, kroppen, musklerna- allt hör ihop” 

”Att få bli vägledd i Yogan av duktiga handledare!” – Lena 

”Att jag hittade tillbaka!” – Ingrid N

”Helt otroligt alltihop! Känner mig som en ny människa, dock med träningsvärk- men det är härligt det med!” 

”Tid för återhämtning. Känner lugn och energi. Fyllt på energidepåerna!”

Bokning via info@margretetorp.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *