Yogahelg Loka Brunn, Bergslagen

Datum Yogahelg 2023:
25-27 augusti alt. 26-27 augusti

Det här ingår:
Fredag-söndag
– 2 övernattningar i dubbelrum
– Samtliga yogaklasser
– Föreläsningar
– Spa tid fredag kväll & lördag
– 2 st lunchbuffé
– 2 st tvårätters middag
– 2 st frukostbuffé
– 2 st eftermiddagsfika

Lördag-söndag
– 1 övernattning i dubbelrum
– Samtliga yogaklasser
– Föreläsningar
– 2 st lunchbuffé
– 1 st tvårätters middag
– 1 st frukostbuffé
– 1 st eftermiddagsfika
– Tid för spa lördag eftermiddag

Hotell:
Loka Brunn
Läs mer om Loka Brunn här

Pris:
Fredag-söndag: 5900 kronor per person
Lördag-söndag: 4100 kronor per person

* Enkelrumstillägg 300 kronor

Kontakta oss:
Frågor gällande logi?
Kontakta hotellet genom mail till  info@lokabrunn.se

Frågor gällande program eller yogahelg?
Kontakta oss genom mail till sabina@taudientraining.se/taudientraining

Bokning via info@lokabrunn.se

YOGAHELG PÅ LOKA BRUNN

Vi har ett gediget program för helgen där du får prova på flera olika former av yoga, komma igång eller utveckla din yogapraktik. Ta del av inspirerande workshop, njuta av lugnet i de grönskande omgivningarna samt god mat på hotellets restaurang och oavsett om du är van yogautövare eller helt nybörjare så kommer du kunna vara med. Övningarna på klasserna anpassas och det är hela tiden två instruktörer som finns med för att ge dig assistans eller kunna hjälpa dig med enklare alternativ eller utmaningar. Vi gör vår yttersta för att skapa förutsättningar för dig att forma din yogaretreat utifrån dina behov.

Professionalitet, engagemang och personlighet genomsyrar allt vi gör för att du ska få uppleva en helg med rörelseglädje, energi och balans. Hit kan du åka med din partner, kompisen, kollegan eller på egen hand. Många väljer även att åka själva då du aldrig är ensam om du inte vill. Måltiderna sker tillsammans och genom gemensamma intressen hittar man snabbt likasinnade att samtala med.

Pssst! Vi erbjuder också Yogautbildningar till dig som vill fördjupa din kunskap eller dela yoga vidare.

BOKA DIN YOGAWEEKEND

Boka din yogahelg direkt via hotellet:
Mailinfo@lokabrunn.se
Telefon: 0591 – 631 00

PROGRAM FÖR DIN YOGAHELG 

Nedan finner du programmet för din Yogahelg!
Programmet är preliminärt och mindre ändringar kan ske.

Program för Augusti 2023

INSTRUKTÖRER

Vi är mycket stolta över våra instruktörer som är handplockade och proffs på sina områden. Instruktörerna tar sig tid för dig både på passen samt även om du vill ha hjälp vid sidan av träningen. Har du någon skada eller vill ta det lite lugnare så hjälper de dig med att hitta alternativ på övningar som passar just dig. Så passa på att ta hjälp från dem för att få ut så mycket som möjligt av din yogahelg/yogaretreat.

Oktober 2023: Lenita Gustavsson & Frida Wirsén

Lenita

LENITA GUSTAFSSON

Bosatt på en gård med sambo, barn och djur. Yogalärare sedan 10 år tillbaka och gruppträningsinstruktör samt PT sedan ytterligare 5 år. Idag är det nästan bara yoga som gäller, och det också på heltid som egenföretagare. Att guida i yoga är enligt Lenita det absolut härligaste som finns! Att se individer utvecklas och skratta tillsammans. Att få vara den deltagarna väljer för sin yogatimme är en ynnest! Lenita läser gärna och mycket- gärna om självutveckling och kvinnokraft. Gotland är hennes ställe på jorden och hon tackar aldrig nej till en god pasta.

FRIDA WIRSÉN

Frida har praktiserat yoga i mer än 20 år och har undervisat i mer än 12 år. Som den erfarna yogaläraren hon är lär hon ut yogapraktiker som Hatha, YinYoga, Yoga Nidra och Vinyasa. Eftersom dansen har varit en stor del av Fridas liv har hon skapat underbara koncept som DansYoga, DanceEnergyYoga och VinyasaHealing som ger dig en underbar kombination av härliga yogapositioner och danskoreografier. En blandning av Yin och Yang, Lugn och Energi, Stillhet och Rörlighet. Hon är en av Sveriges främsta yogalärare och vill alltid leverera yoga med glädje. Två år i rad har hon varit nominerad som årets förebild och årets gruppträningsinstruktör till guldhjärtat. Med en fot inom yogans filosofi blandar hon sina koncept med vetenskaplig förankring. Frida är hälsovetare och har skrivit en studie om ”Kan yoga minska stress och motivera till ökad fysisk aktivitet? : En intervjustudie om MediYoga” inom medicin och idrottsvetenskap. Med hennes företag ”YogaByFrida” etablerar hon koncept runt omkring i hela världen genom workshops, yogaretreat och yogaevent. Som hälsoinspiratör på Svensk Hälsokost skriver hon artiklar om yoga och hur du kan leva ett mer holistiskt hälsosamt liv. Och som den glädjespridare hon är vill hon inspirera dig till en mer holistisk helhetshälsa.

66
Yogahelg
gabi yoga 2

LOKA BRUNN

Under lång tid har Loka Brunn skänkt människor livskraft. Hit har människor vallfärdat i århundraden för att mötas, dricka brunn, njuta och koppla av. Sedan 2007 ägs och drivs Loka Brunn av familjen Spendrup och traditionen lever vidare.

Än idag är Loka en uppskattad plats för möten, avkoppling och rekreation. Anläggningen är modernt utrustad, men ursprunget och
historien är omsorgsfullt bevarad. Detta gör Loka Brunn till en unik plats som vi gärna delar med oss av. På Loka Brunn kan du sova och äta gott samt njuta av träning och Spabehandlingar.

SPA
Vattensalongen invigdes hösten 2011 och ligger vid sjön Norra Loken.

Vattensalongen erbjuder bad i varma och kalla källor- inomhus och utomhusbastur, simträning, gym, en behandlingsavdelning och spareception med butik och servering. 

Rummen
Idag finns 54 hus på Loka Brunn, byggda från 1700-talet och fram till idag. Som gäst hos oss bor ni bekvämt i bland annat Finnhyttan, Parkvillan, Kungsbyggnaden, Bergstralska huset, Charitéen, Hvilan, Bondeska huset och Lilla Societetshuset. Alla hus är unika och bär på en historia värd att uppleva.

Loka Brunn vill att du ska sova gott och har valt att inreda nästan 100 hotellrum med Carpe Diem sängar. Dessutom erbjuder de på alla rum en Kuddmeny, där du själv kan välja den kudde som passar dig och din sömn bäst.

Läs mer om hotellet här. 

SAGT OM VÅRA HELGER PÅ LOKA BRUNN

2023 utökar vi vårt utbud av event på Loka Brunn där vi sedan tidigare arrangerar träningshelger. För referenser från andra yogahelger, se exempelvis Margretetorp eller Hotel Skansen

Loka brunn - TaudienTraining
Loka Brunn 1
120261702_1636905149819982_65964081708558552_n

Bokning via info@lokabrunn.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *