Yogahelg Asa Herrgård, Småland

Datum Yogahelg 2023:
31 mars- 2 april alt. 1-2 april

Det här ingår:
Fredag-söndag
– 2 övernattningar i dubbelrum
– Samtliga Yogaklasser enligt schema
– Workshops
– 2 st lunchbuffé
– 2 st tvårätters middag
– 2 st frukostbuffé
– 2 st eftermiddagsfika
– Tvårätters middag Fredag
– Trerätters middag Lördag

Lördag-söndag
– 1 övernattning i dubbelrum

– Samtliga Yogaklasser enligt schema
– Workshops
– 2 st lunchbuffé
– 1 st tvårätters middag
– 1 st frukostbuffé
– 1 st eftermiddagsfika
– Trerätters middag lördag

Pris 2023:
Lördag-söndag:  3295 kronor per person
Fredag-söndag: 4295 kronor per person
* Enkelrumstillägg 350 kronor

Hotell:
Asa Herrgård

Läs mer om Asa Herrgård här.

Betalningsvillkor:
Betalning senast 30 dagar innan avresa. Tills dess fri avbokning. 

Kontakta oss:
Frågor gällande logi?
Kontakta hotellet genom mail till info@asaherrgard.se 

Frågor gällande program eller yogahelgen?
Kontakta oss genom mail till sabina@taudientraining.se

YOGAHELG PÅ ASA HERRGÅRD

Vi har ett gediget program för helgen där du får prova på flera olika yogapass, komma igång eller utveckla din yogapraktik, ta del av inspirerande workshop, njuta av lugnet i de grönskande omgivningarna samt god mat på hotellets restaurang. På Asa Herrgård bor vi ute i naturen och njuter av lokala råvaror. Oavsett om du är van yogautövare eller helt nybörjare så kommer du kunna vara med. Övningarna på klasserna anpassas och det är hela tiden två instruktörer som finns med för att ge dig assistans eller kunna hjälpa dig med enklare alternativ eller utmaningar. Vi gör vår yttersta för att skapa förutsättningar för dig att forma din yogaretreat utifrån dina behov.

Professionalitet, engagemang och personlighet genomsyrar allt vi gör för att du ska få uppleva en helg med träningsglädje, energi och balans. Hit kan du åka med din partner, kompisen kollegan eller på egen hand. Många väljer även att åka själva då du aldrig är ensam om du inte vill. Måltiderna sker tillsammans och genom gemensamma intressen hittar man snabbt likasinnade att samtala med.

Pssst! Vi erbjuder också Yogautbildningar till dig som vill fördjupa din kunskap eller dela yoga vidare.

BOKA DIN YOGAHELG

Boka din Yogahelg direkt via hotellet. Skicka ett mail med nedan info till info@asaherrgard.se eller ring 0470-739180.
– Namn
– Eventuell specialkost
– Mailadress & telefonnummer till samtliga deltagare
– Önskemål om enkel- eller dubbelrum

PROGRAM FÖR DIN YOGAHELG

Nedan finner du programmet för din yogaretreat!
Programmet är preliminärt och mindre ändringar kan ske.

Program Mars/April 2023

INSTRUKTÖRER

Vi är mycket stolta över våra handplockade instruktörer som alla är proffs på sina områden. Genom vår stab av instruktörer kan vi erbjuda en bredd av upplevelser i programmen under våra event. Här finns någonting som passar alla och instruktörerna tar sig tid för dig både på passen och runtomkring om du vill ha hjälp vid sidan av träningen. Har du någon skada eller vill ta det lite lugnare så hjälper de dig gärna med att hitta alternativ på övningar som passar just dig. Tveka inte att ta hjälp för att få ut så mycket som möjligt av din Yogahelg!

Mars/April 2023: Lenita Gustafsson & Sabina Wåhlberg

Lenita

LENITA GUSTAFSSON

Bosatt på en gård med sambo, barn och djur. Yogalärare sedan 10 år tillbaka och gruppträningsinstruktör samt PT sedan ytterligare 5 år. Idag är det nästan bara yoga som gäller, och det också på heltid som egenföretagare. Att guida i yoga är enligt Lenita det absolut härligaste som finns! Att se individer utvecklas och skratta tillsammans. Att få vara den deltagarna väljer för sin yogatimme är en ynnest! Lenita läser gärna och mycket – gärna om självutveckling och kvinnokraft. Gotland är hennes ställe på jorden och hon tackar aldrig nej till en god pasta.

Sabina Wåhlberg

SABINA WÅHLBERG

Sabina är en varm person som alltid älskat rörelse och gjort yoga till sin vardag. Harmoni och balans är hennes nyckelord. När det kommer till hennes yoga så gillar hon det intuitivt och med flow, att lyssna in och ge kroppen och sinnet det som behövs. För balans gillar Sabina holistisk träning och all form av dans. Hon började instruera som 18åring i Showdance och har mer än 10 års bakgrund som instruktör, bl.a i Zumba, Piloxing, Aqua och Yoga – för både stora och små. Till vardags har Sabina en egen yogastudio, klasser på Filborna Arena och brinner lite extra för dans och yoga för barn. Sabina har varit med på flera resor tillsammans med TaudienTraining och är oerhört uppskattad för sin otroliga värme och utstrålning.

Träningshelg Asa Herrgård
IMG_5692
IMG_5413

Asa Herrgård

I Asa möts ni av den storslagna naturen belägen på gränsen till det Småländska höglandet, mitt i Möbelriket. Här ute kan man faktiskt höra tystnaden i vad som är utsett till en tyst zon. Brus från stora vägar och flygtrafik är inget du upplever på Asa Herrgård. Däremot kan vi inte ansvara för gässens skvaller i sjön eller naturens egna melodier. Asa Herrgård är ett klassiskt herrgårdshotell och omges av Asasjön, en vacker park och trolska Småländska skogar. Den mäktiga gula huvudbyggnaden byggdes under den senare delen av 1700-talet och här hittar du idag vår reception, restaurang och matsalar.

Totalt finns 50 bäddar fördelat på 10 enkelrum, 18 dubbelrum samt två dubbelrum med jacuzzibadkar. På hela anläggningen finns trådlöst Wifi och i restaurangen kommer största delen av råvarorna från lokala gårdar, Smålands sjöar eller från skogen runt herrgården. För dig som önskar avkoppling efter träningsdagen finna bastu och badtunnor. 

Läs mer om Asa Herrgård här.

SAGT OM VÅRA TRÄNINGSHELGER PÅ ASA HERRGÅRD

2023 bygger vi ut vårt utbud på Asa Herrgård med Yogahelger. Vi har tidigare arrangerat träningshelger där med fina referenser. Se några exempel nedan. 

Vad var det bästa med träningshelgen?

”Maten, sällskapet, träningen, skratten, omgivningen!” – Anna Thuresson Andersson

”Varierat bra upplägg med träning för alla kroppens funktioner och bra blandning styrka smidighet flås osv.” – Pernilla

”Tränarna var glada och positiva och peppande” – Eeva

”Instruktörerna, sällskapet och miljön! Perfekt upplägg på passen också!” – Cecilia

IMG_2313
ASA-13

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *