Yoga träningsresa Kreta
71469983_1308976735946160_4223099470797078528_o
Yogahelg med Taudien Trainings instruktörer

Följ med på ett Yogaevent! 

Följ med oss på Yogaresa till Kreta eller på en Yogahelg till Skepparholmen i Stockholm, Torekov Hotell, Örenäs Slott eller varför inte Hotell Öresund och passa på att yoga inne på citadellet!
Lämna stressen i vardagen och hämta ny energi tillsammans med andra yogisar. Här får du den hjälp du önskar från professionella och hjälpsamma instruktörer och trevlig sammanhållning.

Våra yogaretreats- både resor och helger- passar både nybörjare och mer erfarna yogautövare. Klasser och workshops formas för att möta gruppen och leds av två instruktörer vilket ger möjlighet till assistans och hjälp med anpassningar eller utmaningar. 

Professionalitet, engagemang och personlighet genomsyrar allt vi gör och vår strävan är att du ska få en upplevelse av träningsglädje, energi och balans. Till oss kan du åka med din partner, kompis, kollega eller på egen hand. Många väljer att åka själva då du aldrig är ensam om du inte vill. Måltiderna sker tillsammans och genom gemensamma intressen hittar man snabbt likasinnade att samtala med. Låt din yogaresa bli ett andrum i vardagen!

Yogaresor & Yogahelger 2020: 

SEPTEMBER
26-27 –  Torekov Yoga  

OKTOBER
3 – Kreta Yogaresa

NOVEMBER
14-15 – Hotel Öresund Yoga

DECEMBER 
5-6 –  Torekov Yoga  

JANUARI
23-24 – Hotel Öresund Yoga

FEBRUARI
6-7 – Skepparholmen Yoga

MARS
27-28 – Örenäs Slott Yoga

APRIL
24-1/5 – Kreta Yogaresa

MAJ
29-6/6 Porto Plomari Funktionell Träning & Yoga

SAMARBETE MED APOLLO SPORTS

Våra tränings- och yogaresor sker i samarbete med Apollo Sports som är kända för att arrangera resor till destinationer med fina träningsmöjligheter och anläggningar. De ansvarar för flyg och hotell medan vi står för träningen. Vi gör helt enkelt båda det som vi är bäst på!

Apollo Sports

PORTO PLOMARI –  Ett Apollo Mondo Boutique Hotell

Följ med TaudienTraining och Apollo till Porto Plomari på Lesvos för en härlig träningsresa! En vecka att minnas fylld av träning, glädje, avkoppling och massor med inspiration att ta med dig hem!  Fokuset på denna träningsvecka ligger på funktionell styrka och yoga, med en lite mindre grupp och två tillgängliga instruktörer.

Utsikten från träningen är hänförande med havet som ett vykort framför. På hotellområdet finns även en bana för padeltennis, gym med havsutsikt och i omgivningarna finns löprundor och fina vandringsleder är tillgängliga uppe i bergen.

Läs mer

Yoga i solnedgången på Kreta

KRETA- Cavo Spada Deluxe & SPA

Kom bort från vardagsbekymmer och fyll på energi genom en avslappnande och inspirerande yogaresa till fantastiska Kreta och Cavo Spada Deluxe & Spa.
Resan bjuder på ett gediget program med möjligheter att prova på flera olika yogapass och antingen utveckla din yogapraktik eller påbörja din resa.

Våra tränings- och yogaresor till Kreta har ett All Inclusive koncept på ett 5 stjärnigt hotell som fått pris av gästerna för sin höga kundnöjdhet. Här kan du träna i härlig miljö, trivas, må allmänt gott och njuta av närhet till såväl olivlundar som hav. Börja dagen med morgonyoga framför havet, ta del av spännande workshops eller avsluta dagen med Moon Salutations i mörkret.

Läs mer

 SKEPPARHOLMEN

Fyll på energi på bästa sätt genom en yogahelg på Skepparholmen. Här får du får den hjälp du önskar från professionella instruktörer och får avnjuta en helg fylld av yoga, god mat och gemenskap.
Vi har ett gediget program för helgen där du får prova på flera olika yogapass för att komma igång med eller utveckla din yogapraktik. Ta del av inspirerande workshop, njut av lugnet på SPA och ät god mat på hotellets prisbelönta restaurang.

Läs mer

yogadeltagare vid yogahelg på Torekov

TOREKOV HOTELL

Byt vardagen mot en helg på fina Torekov Hotell med fokus på dig och din yoga. Njut av lugnet, insup de fantastiska miljöerna som omger hotellet, slappna av på SPA, ät gott på hotellets prisbelönta restaurang och ta del av ett gediget program med möjlighet att testa flera olika yogapass samt workshops. I Torekov är möjligheterna till avslappning, inspiration och energipåfyllnad oändlig.

Läs mer

ÖRENÄS SLOTT

Spendera en helg i slottsmiljö med fokus på dig och din yoga. I härlig miljö med vacker omgivning kan du varva energin under helgens gedigna utbud av klasser och workshops med att njuta av lugn och hämta ny energi. Ät gott inne på slottet eller ta en promenad i de vackra omgivningarna och låt tankarna vandra. Möjligheterna till avslappning, inspiration och energipåfyllnad, i den form du önskar och behöver, är oändliga.

Läs mer

HOTEL ÖRESUND

Hotel Öresund är beläget i centrala Landskrona och bjuder in till en härlig helg där du, utöver ett stort träningsschema med en bredd av olika pass med engagerade instruktörer, också kan ta del av föreläsningar, härlig samvaro, god mat och många möjligheter till rekreation i önskad form. Vad sägs om en paus i SPA:et som ingår och bjuder på en vilsam utsikt över ån. Under en helg på Hotel Öresund finns med andra ord alla möjligheter att boosta både välmående och energidepåer på många olika sätt!

Under en yogahelg på Hotel Öresund praktiserar du din yoga i fantastiska lokaler, bland annat i det närliggande citadellet där den unika känslan och atmosfären skapar en ytterligare en dimension av upplevelse.

Läs mer

Våra yogaevent arrangeras i samarbete med noga utvalda samrbetspartners i form av Apollo Sports och hotellen ovan.
Läs mer om anläggningar och faciliteter på deras respektive hemsidor. 

Yogahelg
Hotel Öresund | Skepparholmen | Torekov Hotell | Örenäs Slott 

Yogaresa
Kreta- Cavo Spada