Yoga träningsresa Kreta
71469983_1308976735946160_4223099470797078528_o
Yogahelg med Taudien Trainings instruktörer

Följ med på ett Yogaevent! 

Följ med oss på ett Yogaevent! Välj mellan en Yogaresa till en av våra destinationer i Grekland eller en Yogahelg till någon av våra svenska pärlor; Skepparholmen i Stockholm, Örenäs Slott, Hotell Skansen i Båstad eller Hotell Öresund där vi yogar inne på citadellet!

Lämna stressen i vardagen och hämta ny energi tillsammans med andra yogisar. Här får du den hjälp du önskar från professionella och hjälpsamma instruktörer och trevlig sammanhållning.

Våra yogaretreats- både resor och helger- passar både nybörjare och mer erfarna yogautövare. Klasser och workshops formas för att möta gruppen och leds av två instruktörer vilket ger möjlighet till assistans och hjälp med anpassningar eller utmaningar. 

Professionalitet, engagemang och personlighet genomsyrar allt vi gör och vår strävan är att du ska få en upplevelse av träningsglädje, energi och balans. Till våra yogaevent kan du åka med din partner, kompis, kollega eller på egen hand. Många väljer att åka själva då du aldrig är ensam om du inte vill. Måltiderna sker tillsammans och genom gemensamma intressen hittar man snabbt likasinnade att samtala med. Låt din yogaresa bli ett andrum i vardagen!

Yogaevent 2021-2022 – Yogaresor & Yogahelger

OKTOBER
2-9 – Kreta Yogaresa
9-10 – Skepparholmen Yogahelg
23-24 – Margaretetorp Yogahelg

NOVEMBER
13-14 – Hotel Öresund Yogahelg
20 Yogaday Vejbystrand

DECEMBER
4-5 – Hotel Skansen Yogahelg

JANUARI
22-23 – Hotel Skansen Yogahelg

FEBRUARI
19-20 – Hotel Öresund Yogahelg

MARS
5-6 – Hotel Skansen Yogahelg
18-20 – Yogautbildning

APRIL
30/4 – 7/5 – Kreta Yogaresa

MAJ
7-8 – Skepparholmen Yogahelg
28-29 – Hotel Skansen Yogahelg

JUNI
4-5 – Margretetorp Yogahelg
12 – Vattnets Hus, Ängelholm Yogadag

SAMARBETE MED APOLLO SPORTS

Våra tränings- och yogaresor sker i samarbete med Apollo Sports som är kända för att arrangera resor till destinationer med fina träningsmöjligheter och anläggningar. De ansvarar för flyg och hotell medan vi står för träningen. Vi gör helt enkelt båda det som vi är bäst på!

Apollo Sports

HOTEL SKANSEN, BÅSTAD

Båstad är händelsernas centrum på sommaren och  återhämtningens tillhåll på vintern och över Hotel Skansen vilar här en särskild atmosfär som får dig att lätta en aning. Här finns utöver en otrolig träningsyta faciliteter som ett nybyggt SPA uppe på taket till vinterträdgården där man kan avnjuta av en varm infinitypool, jacuzzi, solterrass, stora relaxytor med vilsängar och en rooftop bar som blickar ut över havet och centercourten.

Unna dig en helg av fokus på ditt välmående med en mix av Yogainspiration, klasser, workshops, SPA, rekreation, god mat och gemenskap. Vi är redo att ta hand om dig!

Läs mer

HOTEL ÖRESUND

Hotel Öresund är beläget i centrala Landskrona och bjuder in till en härlig helg där du, utöver ett stort träningsschema med en bredd av olika pass med engagerade instruktörer, också kan ta del av föreläsningar, härlig samvaro, god mat och många möjligheter till rekreation i önskad form. Vad sägs om en paus i SPA:et som ingår och bjuder på en vilsam utsikt över ån. Under en helg på Hotel Öresund finns med andra ord alla möjligheter att boosta både välmående och energidepåer på många olika sätt!

Under en yogahelg på Hotel Öresund praktiserar du din yoga i fantastiska lokaler, bland annat i det närliggande citadellet där den unika känslan och atmosfären skapar en ytterligare en dimension av upplevelse.

Läs mer

MARGARETETORP

Här finner du lugnet. Vackra Margretetorps Gästgifvaregård ligger i kanten av den gröna bokskogen, omgiven av en underbar park. Gården är helt byggd i korsvirke och från två vackert stensatta innergårdar, med planteringar och porlande vatten, har alla gäster sin egen ingång. Alla 58 gästrum är stora och smakfullt inredda, med fin utsikt över park och omgivningar.

Under helgen bjuds du på ett gediget program med möjlighet att prova på flera olika yogapass, komma igång eller utveckla din yogapraktik, ta del av inspirerande workshop, njuta av lugnet i de grönskande omgivningarna samt god mat på hotellets restaurang. Oavsett om du är van yogautövare eller helt nybörjare så kommer du kunna vara med. Vi gör vår yttersta för att skapa förutsättningar för dig att forma din yogaretreat utifrån dina behov.

Läs mer

 SKEPPARHOLMEN

Fyll på energi på bästa sätt genom en yogahelg på Skepparholmen. Här får du får den hjälp du önskar från professionella instruktörer och får avnjuta en helg fylld av yoga, god mat och gemenskap.
Vi har ett gediget program för helgen där du får prova på flera olika yogapass för att komma igång med eller utveckla din yogapraktik. Ta del av inspirerande workshop, njut av lugnet på SPA och ät god mat på hotellets prisbelönta restaurang.

Läs mer

ÖRENÄS SLOTT

Spendera en helg i slottsmiljö med fokus på dig och din yoga. I härlig miljö med vacker omgivning kan du varva energin under helgens gedigna utbud av klasser och workshops med att njuta av lugn och hämta ny energi. Ät gott inne på slottet eller ta en promenad i de vackra omgivningarna och låt tankarna vandra. Möjligheterna till avslappning, inspiration och energipåfyllnad, i den form du önskar och behöver, är oändliga.

Läs mer

Yoga i solnedgången på Kreta

KRETA- Cavo Spada Deluxe & SPA

Kom bort från vardagsbekymmer och fyll på energi genom en avslappnande och inspirerande yogaresa till fantastiska Kreta och Cavo Spada Deluxe & Spa.
Resan bjuder på ett gediget program med möjligheter att prova på flera olika yogapass och antingen utveckla din yogapraktik eller påbörja din resa.

Våra tränings- och yogaresor till Kreta har ett All Inclusive koncept på ett 5 stjärnigt hotell som fått pris av gästerna för sin höga kundnöjdhet. Här kan du träna i härlig miljö, trivas, må allmänt gott och njuta av närhet till såväl olivlundar som hav. Börja dagen med morgonyoga framför havet, ta del av spännande workshops eller avsluta dagen med Moon Salutations i mörkret.

Läs mer

PORTO PLOMARI –  Ett Apollo Mondo Boutique Hotell

Följ med TaudienTraining och Apollo till Porto Plomari på Lesvos för en härlig träningsresa! En vecka att minnas fylld av träning, glädje, avkoppling och massor med inspiration att ta med dig hem!  Fokuset på denna träningsvecka ligger på funktionell styrka och yoga, med en lite mindre grupp och två tillgängliga instruktörer.

Utsikten från träningen är hänförande med havet som ett vykort framför. På hotellområdet finns även en bana för padeltennis, gym med havsutsikt och i omgivningarna finns löprundor och fina vandringsleder är tillgängliga uppe i bergen.

Läs mer

YOGADAY PÅ VATTNETS HUS, ÄNGELHOLM

I juni bjuder vi in till ett dagsevent på Vattnets Hus i Ängelholm. Under en heldag i yogans värld får du prova på olika yogaformer med fokus på enbart dig själv. Från hettan i Freepower till lugnet i Yinyoga. Du får prova på Globalyoga, en yogaform anpassad för 2000-talets människa, samt utmana dig i en flödande yogaklass där vi jobbar i 360 grader. Hela dagen har ett fokus på att hitta hem till själv och vara där du är – i harmoni med dig själv!

Vi satsar på att kunna vara ute på det fantastiska trädäcket med frisk luft och utsikt över ån. Vid sämre väder finns möjlighet att flytta in passet.
Maxantal för eventet är 16 personer då vi strävar efter ett personligt event med möjlighet att få hjälp med det du önskar och gott om plats för alla att röra sig.

Läs mer

Våra yogaevent arrangeras i samarbete med noga utvalda samrbetspartners i form av Apollo Sports och hotellen ovan.
Läs mer om anläggningar och faciliteter på deras respektive hemsidor. 

Yogahelg
Hotel Öresund | Skepparholmen| Margaretetorp Gästgifvaregård | Örenäs Slott | Hotel Skansen 

Yogaresa
Kreta- Cavo Spada | Porto Plomari