F-29092017-_N9A2415-2880
Löpning Gruppträning Träningshelg
gruppbild på träningsdeltagare

TRÄNINGSHELGER 2020


JUNI

27-28 – Tanum Strand

JULI
18-19 – Örenäs Slott | 22-24 – Event Vejbystrand |31 – 2/8 – Loka Brunn

AUGUSTI
6-9 – Summerweekend, Riviera Strand | 8-9 – Örenäs Slott Yoga | 15-16 – Familjehelg Ronneby| 15-16  – Torekov Yoga | 22-23 – Torekov | 29-30 – Skepparholmen 

SEPTEMBER
12-13 – Örenäs Slott | 19-20 – Riviera Strand | 26-27 – Skepparholmen | 26-27 –  Torekov Yoga  

OKTOBER
3-4 – Hotel Öresund |10-11 – Selma SPA | 17-18 – TanumStrand | 24-25 – Riviera Strand

NOVEMBER
7-8 –Örenäs Slott | 14-15 – Hotel Öresund Yoga | 21-22 – Riviera Strand | 28-29 – Skepparholmen

DECEMBER 
5-6 – Torekov Yoga

Efter att ha arrangerat längre resor utomlands kom flera önskemål om att komma bort bara över en helg för träning, inspiration och avkoppling. Idén att arrangera en träningsweekend växte fram och har växt till en succé de senaste 5 åren. Enkelt, smidigt och väldigt trevligt!

En träningsweekend passar alla! Vi har flera olika pass att välja mellan så oavsett om du vill komma igång med träningen eller tränar regelbundet så finns det något som passar dig. Det gedigna träningsschemat rymmer mängder av träningsformer och erbjuder allt från yoga och danspass till löpskolning, tabata och box. Under helgen kan man också ta del av föreläsningar för att få med sig ännu mer motivation och kunskap hem. 

Ta med partnern, kompisgänget, mamma/pappa eller kollegorna och njut av en träningsweekend med rolig träning varvat  med god mat, SPA och en skön avkoppling i mysiga miljöer mysiga på våra noga utvalda hotell och destinationer. Det går även bra att boka in privat med företaget och vill du åka själv finner du genom gemensamma intressen snabbt likasinnade att samtala med. Våra träningsweekends finns på flera orter vilket gör att du kan kan åka på träningsweekend i din stad eller inom ett rimligt pendlingsavstånd oavsett om du bor i Stockholm, Göteborg eller Malmö. 

SOMMARWEEKEND PÅ RIVIERA STRAND

I år, den 6-9 augusti, erbjuder vi en längre weekend på fina Riviera Strand i Båstad för dig som vill kombinera träningsglädje med en semesterupplevelse i Sverige i sommar!

Vårt sommarevent på Riviera är som en mix utav våra träningshelger och träningsresor utomlands. Vi erbjuder flera olika klasser att välja mellan och med ett uppehåll mitt under dagen för sol, bad och återhämtning. En sommarweekend är ett perfekt sätt att fylla på energiförråden genom en härlig mix av träning och avslappning. Vi erbjuder ett gediget program där du själv plockar ut det som lockar dig mest och själv bestämmer hur mycket du vill träna. Träningen varvas med god mat, avkoppling och härligt umgänge med likasinnade. Våra instruktörer finns alltid nära till hands för att ge dig den hjälp som du önskar och behöver så att du, oavsett om du vill komma igång med träningen eller redan tränar regelbundet, hittar något som passar dig.

Läs mer

SOMMAREVENT I VEJBYSTRAND

Den 22-24 juli kör vi full fart under tre förmiddagar och njuter av annat under eftermiddagarna- en perfekt träningskick för er som bor i närheten och kan köra hit eller för er som kommer längre ifrån och vill njuta av ett sommarparadis!

Vi inleder dagen med ett träningspass och äter sen frukost tillsammans (som ingår). Därefter river vi av två nya pass och är därefter redo för lunch, sol, bad eller vad som lockar. För de som önskar intar vi lunch tillsammans. Klasserna som erbjuds är bland annat Freepower, yoga, löpskola, HIIT mm.

Läs mer

Träningsglädje

DAGSEVENT PÅ VATTNETS HUS, ÄNGELHOLM

Den 13 juni bjuder vi in till ett dagsevent på Vattnets Hus i Ängelholm. Dagen bjuder på en mix av härliga och lite ovanligare klasser för ny inspiration. Alla klasser är anpassade för olika nivåer så alla kan vara med. Prova olika träningsformer under dagen- från coola Freepower till påhittiga funktionella övningar som gör dig till vän med minibandet och den behagliga YinYogan som avslutar dagen. Vi satsar på att kunna vara ute på det fantastiska trädäcket med frisk luft och utsikt över ån. Vid sämre väder finns möjlighet att flytta in passet.

Maxantal för eventet är 30 personer då vi strävar efter ett personligt event med möjlighet att få hjälp med det du önskar och gott om plats för alla att röra sig.

Läs mer

TOREKOV HOTELL
Byt vardagen mot en helg på fina Torekov Hotell på Bjärehalvön. Njut av lugnet, slappna av på SPA, ät gott på hotellets prisbelönta restaurang, ta del av ett gediget träningsprogram eller insup de fantastiska miljöerna som omger hotellet och passar perfekt för. såväl rekreation som utomhusträning. Restaurangen har fått flera utmärkelser för sin vällagade mat som till stor del baseras på lokala och ekologiska råvaror. Spa-avdelningen är väldigt mysig och har utöver fina faciliteter inomhus också japanska utomhuspooler som ständigt håller 38 grader. Utöver detta erbjuds massor av härlig träning med engagerade instruktörer, alla med olika kunskapsområden och bakgrunder. För dig som vill ha det lilla extra är en träningsweekend i Torekov väl värd att testa!

Läs mer

TANUM STRAND
Följ med till en av Bohusläns största hotell- och konferensanläggningar vid Skagerraks strandkant. Hotellet finns på västkusten, mittemellan Oslo och Göteborg i Fjällbacka skärgård, med gångavstånd till Grebbestad. Här finns 165 rum, 97 stugor, en egen gästhämn, fantastiskt mat och dessutom inomhusbad med bassänger, jacuzzi och nya SPA Horisont. Vill du bada utomhus finns brygga med möjlighet till bastu. En träningshelg på Tanum Strand ger dig träning både ute i det vackra landskapet och inomhus i fräscha lokaler, varav en eventhall med belysning och ljudsystem som gör upplevelsen till något alldeles extra, samt intressanta föreläsningar.

Läs mer

SKEPPARHOLMEN NACKA
På Skepparholmen i Stockholm spenderar vi helgen på ett SPA-, tränings- och konferenshotell vackert beläget i Nacka och Stockholms innerskärgård.
Vill du inte köra bil så finns regelbunden båt- och busstrafik hit. Från Stockholm city når du hotellet på endast 20 minuter och väl framme möts du av härlig natur och närhet till havet. Med andra ord är omgivningen helt perfekt för inspirerande träning vilken, som alltid, erbjuds i form av ett gediget program med massor olika träningsformer.

Läs mer

SELMA SPA
Kom bort från vardagsbekymmer och fyll på energiförråden på bästa sätt genom en härlig mix av träning och avslappning i härlig miljö!

På fina Selma Spa i Sunne finner du möjlighet till både aktivitet och återhämtning. I fina omgivningar och lokaler kan gruppträning, en löptur i spåret eller ett pass på utegymmet kombineras med avkoppling och stillhet. Unna dig en behandling, avslappning i bastun eller ett dopp i någon av hotellets pooler. Allt ackompanjerat av passande mat & dryck.

Selma Spa var Sveriges första spa och är idag ett utav Nordens största spahotell för både privat- och konferensgäster.

Läs mer

LOKA BRUNN
Spendera helgen på ett hotellet med mycket historia och anor från 1700- talet vackert beläget mellan två sjöar med fantastiska miljöer runtomkring. Här kan du träna både ute och inne, köra yogapass i kyrkan eller gå på Aqua-pass i poolhuset. Förutom upplevelser i form av massor av träning och inspirerande föreläsningar finns ett stort mervärde i att platsen i sig är värd att besöka. På Loka Brunn bjuds god mat lagad från grunden och ett SPA med pooler, både ute och inne, som vätter mot sjön samt en föreläsningssal byggd som en amfiteater. Vill du uppleva mer än bara en träningshelg så är detta platsen för dig!

Läs mer

ÖRENÄS SLOTT
Fyll på energi på bästa sätt under en träningshelg på den skånska västkusten med fantastisk utsikt över ett glittrande Öresund. Örenäs slott är beläget precis vid havet och erbjuder en magisk utomhusmiljö med stora öppna ytor, vackra vyer, en fitnesspark, motionsslingor och mycket mer. Njut av slottsmiljön, ät gott inne på slottet, ta ett dopp i badtunnorna efter avslutad träningsdag eller en promenad i de vackra omgivningarna för att låta tankarna vandra. Möjligheterna till avslappning, inspiration och energipåfyllnad är oändliga.

Läs mer

RIVIERA STRAND

Hotel Riviera Strand är ett strandhotell beläget vid havet i Båstad och nordvästra Skåne. Den närliggande sandstranden kallas Sveriges Riviera och är Sveriges längsta sandstrand. Där kan du bada både direkt från stranden eller från badbryggor som görs i ordning sommartid. Intill hotellet finns fina utomhusytor och en skog med både stigar och motionsspår där du kan hämta energi med en skön promenad eller löprunda. Riviera ingår i samma koncern som Torekov Hotell, så ni som har varit med oss där kommer att känna igen er i känslan på hotellet och de omkringliggande miljöerna.

Utöver ett stort träningsschema med en bredd av olika pass  med engagerade instruktörer, alla med olika kunskapsområden och bakgrunder, erbjuds också föreläsningar, härlig samvaro, god mat och många möjligheter till rekreation i önskad form. För dig om önskar det lilla extra är en weekend i Båstad väl värd att testa!

Läs mer

HOTEL ÖRESUND

Hotel Öresund är beläget i centrala Landskrona och bjuder in till en härlig träningshelg i fina lokaler. Under helgen tar du ,utöver ett stort träningsschema med en bredd av olika pass  med engagerade instruktörer, också del av föreläsningar, härlig samvaro, god mat och många möjligheter till rekreation i önskad form. Vad sägs om en paus i SPA:et som ingår och bjuder på en vilsam utsikt över ån. En del av träningspassen genomförs i det närliggande Citadellet vilket skapar en häftig atmosfär och känsla. Under en helg på Hotel Öresund finns med andra ord alla möjligheter att boosta både välmående och energidepåer på många olika sätt!

Läs mer

Våra träningsweekends arrangeras i samarbete med de väl utvalda hotellen ovan.
Läs mer om anläggningar och faciliteter på deras respektive hemsidor. 

Hotel Öresund | Loka Brunn | Riviera Strand | Selma SPA | Skepparholmen | TanumStrand | Torekov Hotell | Örenäs Slott

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *