Träningsweekend – Selma Spa

TRÄNINGSWEEKEND TILL SELMA SPA!

Kom bort från vardagsbekymmer och fyll på energiförråden på bästa sätt med en träningsweekend på Selma SPA- en härlig mix av träning och avslappning i fina miljöer!

Unna dig en helg med fokus på bara Dig och Ditt välmående. Vi har ett gediget program för helgen där du själv plockar det som lockar dig. Du bestämmer hur mycket du vill träna under helgen och varvar träningen med god mat, avkoppling och härligt umgänge med likasinnade. Våra instruktörer finns nära till hands för att ge dig den hjälp som du önskar och erbjuder, genom sina olika bakgrunder och specialiteter, en brett utbud av träningsformer.

Vårt mål är att förmedla träningsglädje i kombination med avkoppling- det bästa av två världar!’

EN TRÄNINGSWEEKEND PASSAR ALLA

Vi har flera olika pass att välja mellan, oavsett om du vill komma igång med träningen eller tränar regelbundet så hittar du något som passar dig med allt från yoga och danspass till löpskolning, funktionell träning och box. Passen sker både inomhus och utomhus och under helgen bjuds det också på föreläsningar för inspiration och reflektion kring exempelvis hälsosamma val, kost eller samt säker och effektiv träning. Du kan åka både själv eller tillsammans med dig någon du tycker om. Omgiven av likasinnade och av våra instruktörer finns det alltid en gemenskap att vara delaktig i.

OM SELMA SPA

På fina Selma Spa i Sunne finner du möjlighet till både aktivitet och återhämtning. I fina omgivningar och lokaler kan gruppträning, en löptur i spåret eller ett pass på utegymmet kombineras med avkoppling och stillhet. Unna dig en behandling, avslappning i bastun eller ett dopp i någon av hotellets pooler. Allt ackompanjerat av passande mat & dryck.

Selma Spa var Sveriges första spa och är idag ett utav Nordens största spahotell för både privat- och konferensgäster.

Läs mer om hotellet HÄR.

PROGRAM

Programmet är preliminärt och mindre ändringar kan ske.

Program för Träningshelgen 3-5 april hittar du här

För träningshelgen den 4-5 april börjar helgen med välkomstfika innan välkomstmötet på lördagen.

INSTRUKTÖRER

Vi är mycket stolta över våra handplockade instruktörer som alla är proffs på sina områden. Genom vår stab av instruktörer, som rymmer allt ifrån yogainstruktörer till dansare, löpare och styrkefantaster, kan vi erbjuda en bredd av träning. Här finns någonting som passar alla och instruktörerna tar sig tid för dig både på passen och runtomkring om du vill ha hjälp vid sidan av träningen. Har du någon skada eller vill ta det lite lugnare så hjälper de dig gärna med att hitta alternativ på övningar som passar just dig. Tveka inte att ta hjälp för att få ut så mycket som möjligt av din träningshelg!

 

April 2020: Marlene Taudien, Adam Taudien, Thea Bronx

 

MARLENE TAUDIEN

Jobbar som researrangör av träningsresor, gruppträningsinstruktör, personlig tränare, kostrådgivare och föreläsare. Är som instruktör full av energi, ser till att alla känner sig sedda och kan träna utifrån sin nivå oavsett om man är nybörjare eller vill ha de tuffa utmaningarna. När Marlene tränar på egen hand är det framförallt högintensiv träning med kroppen som redskap som gäller – men tycker även om kombinationen av att komma ner i varv med ett yogapass! Marlene hittar man på i princip alla pass förutom dansklassar.

 

Adam Taudien

Gillar framförallt att träna tungt. Ju tyngre desto bättre. Kommer att inspirera er med styrketräningens alla fördelar och se till så att tekniken sitter. Förutom sin uppskattade styrkeworkshop leder Adam klasserna BMR, tabata, box, WOD och morgonjogg. Jobbar på Filborna Arena i Helsingborg som instruktör och personlig tränare.

 

 

Thea Bronx

Thea har varit aktiv i träningsbranschen sedan 2006, då hon hittade in till gruppträningssalen för första gången och blev störtförälskad! Hon är utbildad dansare och musikalartist men bytte sedan bana till instruktör och även DJ. Hon har, inom träning och musik, arbetat både i Sverige och ute i Europa. Senast på Playitas Resort på Fuerteventura där hon under två år tillhörde instruktörsteamet. Idag frilansar hon inom träning och hälsa på heltid, deltar och är med och skapar olika projekt och älskar att åka tillbaka till solen lite då och då och instruera en rad olika pass för glada gäster på olika platser och hotell. Hon brinner för att, genom vägledning, låta sina deltagare få bli starka inifrån och ut- både kroppsligt och mentalt. Träning ska bli en plats där allting omkring försvinner och det som är kvar är du!

TRÄNINGSWEEKEND 2020

3-5 april
10-11 oktober   

Detta  ingår  vid  bokning  av  3 dagar (3-5 april):

Välkomstfika fredag eftermiddag
Boende på hotell i dubbelrum fredag – söndag
Alla träningspass
Två föreläsningar/ workshops
Två lunchbufféer
Tvårätters middag fredag kväll
Kvällsbuffé lördag kväll
Frukostbuffé lördag och söndag
Hälsosamt mellanmål lördag eftermiddag
Fri tillgång till SPA

4395:-

 

Detta  ingår  vid  bokning  av  2 dagar (4-5 april alt 10-11 oktober):

Boende på hotell i dubbelrum lördag – söndag
Välkomstfika
Alla träningspass
Två föreläsningar/ workshops
Två lunchbuffér
Kvällsbuffé lördag kväll
Frukostbuffé söndag
Hälsosamt mellanmål lördag eftermiddag
Fri tillgång till SPA

3295:-

TILLÄGG

Enkelrumstillägg: 300:- per natt

Young woman running on a rural road at sunset in summer forest. Lifestyle sports background
_L1_1133-1

BOKNING

Boka din träningshelg genom att klicka här

SAGT OM VÅRA TRÄNINGSWEEKENDS PÅ SELMA SPA

Detta är vår första träningsweekend till Selma Spa men vi har arrangerat ett 50-tal träningshelger på andra SPA hotell i Sverige och Selma Spa, som profilerar sig som en plats där träning och återhämtning går hand i hand, har stor erfarenhet av att arrangera träningsrelaterade evenemang.

För referenser kring våra träningsresor kan du läsa om någon utav våra andra resor eller se Taudientraining på Facebook.