TRÄNINGSWEEKEND TILL SELMA SPA!

Kom bort från vardagsbekymmer och fyll på energiförråden på bästa sätt med en träningsweekend på Selma SPA- en härlig mix av träning och avslappning i fina miljöer!

Unna dig en helg med fokus på bara Dig och Ditt välmående. Vi har ett gediget program för helgen där du själv plockar det som lockar dig. Du bestämmer hur mycket du vill träna under helgen och varvar träningen med god mat, avkoppling och härligt umgänge med likasinnade. Våra instruktörer finns nära till hands för att ge dig den hjälp som du önskar och erbjuder, genom sina olika bakgrunder och specialiteter, en brett utbud av träningsformer.

Vårt mål är att förmedla träningsglädje i kombination med avkoppling- det bästa av två världar!’

EN TRÄNINGSWEEKEND PASSAR ALLA

Vi har flera olika pass att välja mellan, oavsett om du vill komma igång med träningen eller tränar regelbundet så hittar du något som passar dig med allt från yoga och danspass till löpskolning, funktionell träning och box. Passen sker både inomhus och utomhus och under helgen bjuds det också på föreläsningar för inspiration och reflektion kring exempelvis hälsosamma val, kost eller samt säker och effektiv träning. Du kan åka både själv eller tillsammans med dig någon du tycker om. Omgiven av likasinnade och av våra instruktörer finns det alltid en gemenskap att vara delaktig i.

OM SELMA SPA

På fina Selma Spa i Sunne finner du möjlighet till både aktivitet och återhämtning. I fina omgivningar och lokaler kan gruppträning, en löptur i spåret eller ett pass på utegymmet kombineras med avkoppling och stillhet. Unna dig en behandling, avslappning i bastun eller ett dopp i någon av hotellets pooler. Allt ackompanjerat av passande mat & dryck.

Selma Spa var Sveriges första spa och är idag ett utav Nordens största spahotell för både privat- och konferensgäster.

Läs mer om hotellet HÄR.

PROGRAM

Programmen är preliminära och mindre ändringar kan ske.

INSTRUKTÖRER

Vi är mycket stolta över våra handplockade instruktörer som alla är proffs på sina områden. Genom vår stab av instruktörer, som rymmer allt ifrån yogainstruktörer till dansare, löpare och styrkefantaster, kan vi erbjuda en bredd av träning. Här finns någonting som passar alla och instruktörerna tar sig tid för dig både på passen och runtomkring om du vill ha hjälp vid sidan av träningen. Har du någon skada eller vill ta det lite lugnare så hjälper de dig gärna med att hitta alternativ på övningar som passar just dig. Tveka inte att ta hjälp för att få ut så mycket som möjligt av din träningshelg!

 

Oktober 2020: Marlene Taudien, Adam Taudien samt ytterligare en instruktör (tillkommer inom kort).

 

MARLENE TAUDIEN

Jobbar som researrangör av träningsresor, gruppträningsinstruktör, personlig tränare, kostrådgivare och föreläsare. Är som instruktör full av energi, ser till att alla känner sig sedda och kan träna utifrån sin nivå oavsett om man är nybörjare eller vill ha de tuffa utmaningarna. När Marlene tränar på egen hand är det framförallt högintensiv träning med kroppen som redskap som gäller – men tycker även om kombinationen av att komma ner i varv med ett yogapass! Marlene hittar man på i princip alla pass förutom dansklassar.

 

Adam Taudien

Gillar framförallt att träna tungt. Ju tyngre desto bättre. Kommer att inspirera er med styrketräningens alla fördelar och se till så att tekniken sitter. Förutom sin uppskattade styrkeworkshop leder Adam klasserna BMR, tabata, box, WOD och morgonjogg. Jobbar på Filborna Arena i Helsingborg som instruktör och personlig tränare.

TRÄNINGSWEEKEND 2020

Tredagarspaket: 9-11 oktober

Detta ingår:
Boende på hotell i dubbelrum fredag – söndag
Eftermiddagsfika fredag
Träningspass från fredag eftermiddag (enligt schema)
2-rätters middag Fredag kväll
Välkomstfika lördag förmiddag
Alla träningspass
Två föreläsningar/ workshops
Två lunchbuffér
3-rättrers middag lördag kväll
Frukostbuffé söndag
Hälsosamt mellanmål lördag eftermiddag
Fri tillgång till SPA

4395:-

Tvådagarspaket: 10-11 oktober   

Detta  ingår:
Boende på hotell i dubbelrum lördag – söndag
Välkomstfika
Alla träningspass
Två föreläsningar/ workshops
Två lunchbuffér
3-rättrers middag lördag kväll
Frukostbuffé söndag
Hälsosamt mellanmål lördag eftermiddag
Fri tillgång till SPA

3295:-

Dagpaket, allt ovanstående utan övernattning 2095:-
Dagpaket, allt ovanstående utan övernattning och utan middag 1695:-
För bokning av dagpaket, maila reservation@selmaspa.se

TILLÄGG

Enkelrumstillägg: 300:- per natt

Young woman running on a rural road at sunset in summer forest. Lifestyle sports background
_L1_1133-1

BOKNING

Boka din träningshelg genom att klicka här

SAGT OM VÅRA TRÄNINGSWEEKENDS PÅ SELMA SPA

Detta är vår första träningsweekend till Selma Spa men vi har arrangerat ett 50-tal träningshelger på andra SPA hotell i Sverige och Selma Spa, som profilerar sig som en plats där träning och återhämtning går hand i hand, har stor erfarenhet av att arrangera träningsrelaterade evenemang.

För referenser kring våra träningsresor kan du läsa om någon utav våra andra resor eller se Taudientraining på Facebook.