Träningsweekend på Riviera Strand

En träningsweekend är ett perfekt sätt att bryta av vardagen och fylla på energiförråden genom en härlig mix av träning och avslappning!

Unna dig en helg med fokus på bara Dig och Ditt välmående. Vi erbjuder ett gediget program för helgen där du själv plockar ut det som lockar dig mest och själv bestämmer hur mycket du vill träna under helgen. Träningen varvas med god mat, avkoppling och härligt umgänge med likasinnade. Våra instruktörer finns alltid nära till hands för att ge dig den hjälp som du önskar och behöver. Oavsett om du vill komma igång med träningen eller redan tränar regelbundet så hittar du något som passar dig. Vi strävar efter att alltid leverera en bredd av klasser; allt från yoga och danspass till löpskolning, funktionell träning och box. Träningen sker både inomhus och utomhus och kompletteras med föreläsningar/workshops med olika temas i syfte att generera inspiration och reflektion.

På en träningsweekend med oss kan du åka både tillsammans med dig någon du tycker om eller själv- omgiven av likasinnade och av våra instruktörer finns det alltid en gemenskap att vara delaktig i.

Vårt mål är att förmedla träningsglädje i kombination med avkoppling och Dig det bästa av två världar!

Hotel Riviera Strand

Hotel Riviera Strand är ett strandhotell beläget vid havet i Båstad och nordvästra Skåne. På Riviera bor vi precis inpå stranden, äter våra måltider till havsutsikt och erbjuder även Aqua-pass i deras inomhuspool.
Kring hotellet finns rymliga trädgårdsytor med plats för volleyboll, fotboll, pingis och mycket annat. Det finns också ett poolhus med pooler för både vuxna och barn, bastu, japanska utebad och ett stort pooldeck. Dessa faciliteter gör Riviera Strand till ett klockrent ställe för en träningsweekend.

Den närliggande sandstranden kallas Sveriges Riviera och är Sveriges längsta sandstrand. Där kan du bada både direkt från stranden eller från badbryggor som görs i ordning sommartid.
För dig som önskar ytterligare naturupplevelser finns Malenskogen, alldeles vid hotellområdet, där både stigar och motionsspår kantade av tallar och lövskog finns att tillgå. Här kan du hämta energi med en skön promenad eller löprunda.

Riviera Strand i Båstad. Riviera ingår i samma koncern som Torekov Hotell, så ni som har varit med oss där kommer att känna igen er i känslan på hotellet och de omkringliggande miljöerna.

Under träningshelgerna på Riviera Strand ingår dessutom, likt tidigare i Torkeov, möjlighet att göra en kroppsmätning (InBody).

Läs mer om hotellet här. 

Datum & Program

Nedan finner du programmet för din träningsweekend!
Programmet är preliminärt och mindre ändringar kan ske.

 

19-20 september – (Fullbokad, ställ dig på väntelista)
Program för September 2020

24-25 oktober – (Fullbokad, ställ dig på väntelista)
Program för Oktober 2020

21-22 november – (Fullbokad, ställ dig på väntelista)
Program för November 2020

Pris & Innehåll

Detta ingår:

Alla träningspass
Föreläsningar
Inbody-mätning (Mätning av kroppssammansättning + gemensam genomgång)
Fri tillgång till bassäng och japanska pooler
Förmiddagsfika
Lunch
Eftermiddagsfika
Steakhousebuffé med kött/fisk, stort salladsbord inkl. kaffe
Övernattning
Frukostbuffé
Enklare förmiddagsfika
Lunch

Pris:

3000 sek per person i flerbäddsrum (3-6 personer)
3300 sek per person i dubbelrum
3800 sek per person i enkelrum

 

Erbjudande: Njut lite extra med ankomst på fredagen!
Uppge att du bokar träningshelg med oss och få 200:- i rabatt på ordinarie pris på Logi /Frukost och pool entré.

Instruktörer

Vi är mycket stolta över våra handplockade instruktörer som alla är proffs på sina områden. Genom vår stab av instruktörer, som rymmer allt ifrån yogainstruktörer till dansare, löpare och styrkefantaster, kan vi erbjuda en bredd av träning. Här finns någonting som passar alla och instruktörerna tar sig tid för dig både på passen och runtomkring om du vill ha hjälp vid sidan av träningen. Har du någon skada eller vill ta det lite lugnare så hjälper de dig gärna med att hitta alternativ på övningar som passar just dig. Tveka inte att ta hjälp för att få ut så mycket som möjligt av din träiningsweekend!

 

September 2020: Therese Carlsson, Marlene Taudien, Louise Nilsson, Camilla Lindholm Borg & Jeanette Jörgensen

Oktober 2020:  Sandra Lindulf, Frida Wilhelmsson, Sandra Lindau Sterner & Sandra Lundahl.

November 2020: Sofia Harre Wallén, Therese Carlsson, Marlene Taudien & Andrianna Wängström

 

 

MARLENE TAUDIEN

Älskar känslan som uppstår av att träna i grupp och genom att se andra utvecklas. Hon tränar själv väldigt brett men föredrar högintensiv funktionell träning. Marlene är instruktör inom det mesta och även personlig tränare och kostrådgivare. Vid sidan av arbetet med det egna företaget arbetar hon som rådgivare och intresserar sig mycket för grupputveckling. Marlene är grundaren till TaudienTraining och arbetar förutom bakom kulisserna också med att instruera under såväl resor som träningsweekends; allt ifrån tabata, Les Mills-pass och löpskolning till yoga och aqua. Ni hittar Marlene på i stort sett allt utom dansklasserna.

 

LOUISE NILSSON

Louise Nilsson har en bakgrund inom konståkning och tävlingshopprep men bytte ishallen mot gruppträningssalen då hon lade skridskorna på hyllan. Louise älskar den mångsidighet som gruppträning innebär och ser en charm i många olika typer av klasser. Allra närmast hjärtat finns Barre, step och koreografiklasser där man får uttrycka sig till musik. Hon är enormt uppskattad av kunder, framförallt för sin utstrålning och smittande glädje i kombination med tydlighet och lugn. Louise har en examen inom Idrottsvetenskap och Sport Management och när hon inte instruerar så jobbar hon bakom kulisserna, som Marknadsansvarig för TaudienTraining, för att se till att du får bästa tänkbara träningsweekend.

Instruktör Sandra


SANDRA LINDULF

En sprudlande tjej ifrån Halmstad som alltid bjuder på ett leende, vilket gör att det aldrig blir tråkigt att träna för Sandra. Besitter en lång erfarenhet inom gruppträning med flertalet olika klasser. Denna helgen kommer hon att bjuda på Pilates och den utmanande och ovanliga klassen Forza.

 

 

JEANETTE JÖRGENSEN

Jeanette har varit instruktör i 20 år och började sin bana som aerobicsinstruktör för att sen bygga på med annan träning. På vägen har Jeanette även hunnit tävla cirka 10 år i Aerobics Gymnastics och avslutade sin resa med en 4:e placering i SM. Idag klappar hjärtat lite extra för dans, Body Balance och piloxing. Jeanette arbetar till vardags för Nordic wellness som distriktskoordinator för gruppträning för Helsingborgsdistriktet och är även Mastertrainer inom Piloxing SSP där hon utbildar andra. Jeanette brinner för att motivera andra och anser att träning alltid ska vara roligt- trots sina 20 år inom branschen så blir det bara roligare

 

THERESE CARLSSON

Är instruktören som får alla att kunna dansa med ett leende. Med över 20 års erfarenhet som instruktör har hon en otrolig kompetens och kan framkalla glädjen i träningen som ingen annan. Therese är instruktören som ser alla och kan få alla att ta ut sig efter sina egna förutsättningar och även få dem att längta till varje träningstillfälle. Therese leder klasser som afro, dans, step och olika core klasser under din träningsweekend.

 

 

CAMILLA LINDHOLM BORG

Camilla påbörjade som “vanlig 30-åring” en resa i form av att våga satsa på en av världens hårdaste sporter, Ironman. Som 41-åring hade hon rest långt och blev världens äldsta till att vinna EM-guld. Nu satsar hon på ultralöpning och bjuder under träningshelgerna på oändlig inspiration, omfattande kunskaper kring kropp, löpning och träning i stort samt en häftig mix av smittsam glädje och tuffa utmaningar!

 

 

Frida instruktör TaudienTraining Örenäs slottFRIDA WILHELMSSON

Energisk, stark och pedagogisk instruktör som levererar hårda, svettiga pass men alltid med en stor portion värme och ödmjukhet i. Arbetar till vardags som personlig tränare och gruppträningsinstruktör på SATS i Malmö och instruerar i en mängd olika klasser. Frida har 20 års erfarenhet som instruktör och hade då aldrig en tanke på att hon skulle fortsätta så pass länge som hon har gjort. Men, då träningen är den största passionen i livet och källa till energi, så går det inte att sluta! Som 3- barns mamma brinner Frida också lite extra för vad som händer i kroppen under och efter graviditet. Frida är även utbildad Mammamage instruktör, Friskvårdsterapeut och Kostrådgivare.

 

SANDRA LINDAU STERNER

Sandra arbetar på Filborna Arena i Helsingborg som gruppträningsinstruktör samt Receptionsansvarig. Den största passionen inom gruppträning är dans och passet Bootylicious. Den bästa känslan enligt Sandra är att se en ny deltagare, som kanske aldrig dansat förut,  gå in på ett danspass och förvandlas till en riktig Dancingqueen efter passets slut! Att se glädjen i deltagarnas ansikten driver Sandra att alltid utvecklas och jobba hårt som instruktör.

 

 

SOFIA HARRE WALLÉN

Sofias intresse för gruppträning började tidigt. När skolidrotten inte var tillräckligt rolig bad hon läraren om tillstånd att köra ett gympapass för sina kompisar. 26 år senare och över 5000 körda klasser livnär hon sig på träning, både som grupptränare, personlig tränare och koreograf. Sofias filosofi är att träning ska vara “enkel men effektiv”.

Inom gruppträning instruerar hon i de flesta typer av klasser, allt ifrån meditativ och lugn träning till styrka, crossfit och dans. Genom åren har hon jobbat sig igenom massor av trender inom branschen, och dansen är det som alltid kommer att vara Sofia närmast om hjärtat.

SANDRA LUNDAHL

En stark och glad trebarnsmamma som älskar att inspirera och motivera till en hälsosam livsstil med allt som det innebär. Sandra har sin träningsbakgrund inom idrotten och tränade handboll i ca 10 år. Efter handbollen tog gymmet och spinningen över vilket ledde in henne på hälsospåret. Idag jobbar hon heltid på Filborna Arena i Helsingborg som instruktör, PT, hälsocoach samt receptionist. Hon är också utbildad kostrådgivare. Sandra tycker att träning ska vara givande och roligt för både kropp och själ. En fras som du kommer att höra ofta från Sandra  är ” Du kan, du vill , du orkar, och du älskar varje sekund så fortsätt kämpa!”

 

Bokning

Bokning av din träningsweekend görs direkt via hotellet.

Skicka ett mail med namn, mailadress och telefonnummer till samtliga deltagare. Berätta även om ni önskar enkelrum, dubbelrum eller flerbäddsrum.
Skicka din bokning till: info@rivierastrand.se

Frågor?

Vid frågor gällande träningshelgen kontaktas info@taudientraining.se
Vid frågor gällande hotell/logi kontaktas info@rivierastrand.se

Sagt om oss

“En riktigt bra kombination med mycket träning med hög kvalitet. Bra instruktörer och underbar anläggning med boende och mat.”
– Katrin Alkenvid

“Träningsglädjen och helhetsupplevelsen var det bästa med helgen! ”
– Anna Gunnarsson

“Det bästa med helgen var att få umgås, skratta, vila, äta gott och träna tillsammans”
– Emma

“Härlig energi. Omväxlande träning. Några nya träningsformer jag inte testat förut!”
– Lisa

För referenser kring våra träningsresor kan du läsa om någon utav våra andra resor eller se Taudientraining på Facebook.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *