Träningsweekend på Riviera Strand

En träningsweekend är ett perfekt sätt att bryta av vardagen och fylla på energiförråden genom en härlig mix av träning och avslappning!

Unna dig en helg med fokus på bara Dig och Ditt välmående. Vi erbjuder ett gediget program för helgen där du själv plockar ut det som lockar dig mest och själv bestämmer hur mycket du vill träna under helgen. Träningen varvas med god mat, avkoppling och härligt umgänge med likasinnade. Våra instruktörer finns alltid nära till hands för att ge dig den hjälp som du önskar och behöver. Oavsett om du vill komma igång med träningen eller redan tränar regelbundet så hittar du något som passar dig. Vi strävar efter att alltid leverera en bredd av klasser; allt från yoga och danspass till löpskolning, funktionell träning och box. Träningen sker både inomhus och utomhus och kompletteras med föreläsningar/workshops med olika temas i syfte att generera inspiration och reflektion.

På en träningsweekend med oss kan du åka både tillsammans med dig någon du tycker om eller själv- omgiven av likasinnade och av våra instruktörer finns det alltid en gemenskap att vara delaktig i.

Vårt mål är att förmedla träningsglädje i kombination med avkoppling och Dig det bästa av två världar!

F-riviera-strand_poolhus20160210-0000-2880
DSC00376
DSC_3414

Hotel Riviera Strand

Hotel Riviera Strand är ett strandhotell beläget vid havet i Båstad och nordvästra Skåne. På Riviera bor vi precis inpå stranden, äter våra måltider till havsutsikt och erbjuder även Aqua-pass i deras inomhuspool.
Kring hotellet finns rymliga trädgårdsytor med plats för volleyboll, fotboll, pingis och mycket annat. Det finns också ett poolhus med pooler för både vuxna och barn, bastu, japanska utebad och ett stort pooldeck. Dessa faciliteter gör Riviera Strand till ett klockrent ställe för en träningsweekend.

Den närliggande sandstranden kallas Sveriges Riviera och är Sveriges längsta sandstrand. Där kan du bada både direkt från stranden eller från badbryggor som görs i ordning sommartid.
För dig som önskar ytterligare naturupplevelser finns Malenskogen, alldeles vid hotellområdet, där både stigar och motionsspår kantade av tallar och lövskog finns att tillgå. Här kan du hämta energi med en skön promenad eller löprunda.

Riviera Strand i Båstad. Riviera ingår i samma koncern som Torekov Hotell, så ni som har varit med oss där kommer att känna igen er i känslan på hotellet och de omkringliggande miljöerna.

Under träningshelgerna på Riviera Strand ingår dessutom, likt tidigare i Torkeov, möjlighet att göra en kroppsmätning (InBody).

Läs mer om hotellet här. 

F-29092017-_N9A2415-2880
Mette Ottosson Photography
104178630_724620838276412_4115509910705985236_n

Datum & Program

Nedan finner du programmet för din träningsweekend!
Programmet är preliminärt och mindre ändringar kan ske.

 

2021

24-25 april
Program för April 2021

12-13 juni
Program för Juni 2021

21-22 augusti
Program uppdateras inom kort. 

2-3 oktober
Program uppdateras inom kort. 

20-21 november
Program uppdateras inom kort. 

Pris & Innehåll

Detta ingår:

Alla träningspass
Föreläsningar
Inbody-mätning (Mätning av kroppssammansättning + gemensam genomgång)
Fri tillgång till bassäng och japanska pooler
Välkomstfika
Lunch
Eftermiddagsfika
Middag med varmrätt, sallad, kaffe och kaka
Övernattning
Frukostbuffé
Enklare förmiddagsfika
Lunch

 

Pris;

2 995 sek per person i flerbäddsrum (5-6 personer) ​
3 095 sek per person i flerbäddsrum (3-4 personer)
3 395 sek per person  i dubbelrum
3 895 sek per person i enkelrum

 

Erbjudande: Njut lite extra med ankomst på fredagen!
Uppge att du bokar träningshelg med oss och få 200:- i rabatt på Hotellpaket med tvårätters middag

Enbart logi och frukost, ord pris

Instruktörer

Vi är mycket stolta över våra handplockade instruktörer som alla är proffs på sina områden. Genom vår stab av instruktörer, som rymmer allt ifrån yogainstruktörer till dansare, löpare och styrkefantaster, kan vi erbjuda en bredd av träning. Här finns någonting som passar alla och instruktörerna tar sig tid för dig både på passen och runtomkring om du vill ha hjälp vid sidan av träningen. Har du någon skada eller vill ta det lite lugnare så hjälper de dig gärna med att hitta alternativ på övningar som passar just dig. Tveka inte att ta hjälp för att få ut så mycket som möjligt av din träiningsweekend!

 

April 2021: Andrianna Wängström, Sandra Lindau, Sandra Lundahl & Camilla Lindholm Borg

Juni 2021: Sofia Harre Wallén, Sandra Lindulf & Andrianna Wängström

Augusti 2021: Uppdateras inom kort. 

Oktober 2021:Uppdateras inom kort. 

November 2021: Uppdateras inom kort. 

SOFIA HARRE WALLÉN

Sofias intresse för gruppträning började tidigt. När skolidrotten inte var tillräckligt rolig bad hon läraren om tillstånd att köra ett gympapass för sina kompisar. 26 år senare och över 5000 körda klasser livnär hon sig på träning, både som grupptränare, personlig tränare och koreograf. Sofias filosofi är att träning ska vara “enkel men effektiv”.

Inom gruppträning instruerar hon i de flesta typer av klasser, allt ifrån meditativ och lugn träning till styrka, crossfit och dans. Genom åren har hon jobbat sig igenom massor av trender inom branschen, och dansen är det som alltid kommer att vara Sofia närmast om hjärtat.

ANDRIANNA WÄNGSTRÖM

Andrianna leder sina klasser med syfte och lekfullhet oavsett om det är en Yoga eller Fightklass där rörelse kan ske både mentalt och fysiskt. Senast som tränare på heltid utomlands men nyligen hemkommen för att utforska mer av den fantastiska träningsbranschen. ”Jag fullkomligt älskar att skapa upplevelser och se hur rörelse kan förändra människors liv!”. Med en bred bakgrund inom branschen hittar ni Andrianna på många olika klasser, från mjukt till hårt och med bus i sinne.

SANDRA LINDAU STERNER

Sandra arbetar på Filborna Arena i Helsingborg som gruppträningsinstruktör samt Receptionsansvarig. Den största passionen inom gruppträning är dans och passet Bootylicious. Den bästa känslan enligt Sandra är att se en ny deltagare, som kanske aldrig dansat förut,  gå in på ett danspass och förvandlas till en riktig Dancingqueen efter passets slut! Att se glädjen i deltagarnas ansikten driver Sandra att alltid utvecklas och jobba hårt som instruktör.

SANDRA LUNDAHL

En stark och glad trebarnsmamma som älskar att inspirera och motivera till en hälsosam livsstil med allt som det innebär. Sandra har sin träningsbakgrund inom idrotten och tränade handboll i ca 10 år. Efter handbollen tog gymmet och spinningen över vilket ledde in henne på hälsospåret. Idag jobbar hon heltid på Filborna Arena i Helsingborg som instruktör, PT, hälsocoach samt receptionist. Hon är också utbildad kostrådgivare. Sandra tycker att träning ska vara givande och roligt för både kropp och själ. En fras som du kommer att höra ofta från Sandra  är ” Du kan, du vill , du orkar, och du älskar varje sekund så fortsätt kämpa!”
Instruktör Sandra

SANDRA LINDULF

En sprudlande tjej ifrån Halmstad som alltid bjuder på ett leende, vilket gör att det aldrig blir tråkigt att träna för Sandra. Besitter en lång erfarenhet inom gruppträning med flertalet olika klasser. Denna helgen kommer hon att bjuda på Pilates och den utmanande och ovanliga klassen Forza.

CAMILLA LINDHOLM BORG

Camilla påbörjade som “vanlig 30-åring” en resa i form av att våga satsa på en av världens hårdaste sporter, Ironman. Som 41-åring hade hon rest långt och blev världens äldsta till att vinna EM-guld. Nu satsar hon på ultralöpning och bjuder under träningshelgerna på oändlig inspiration, omfattande kunskaper kring kropp, löpning och träning i stort samt en häftig mix av smittsam glädje och tuffa utmaningar!

Bokning

Bokning av din träningsweekend görs direkt via hotellet.

Skicka ett mail med namn, mailadress och telefonnummer till samtliga deltagare. Berätta även om ni önskar enkelrum, dubbelrum eller flerbäddsrum.
Skicka din bokning till: bokning@rivierastrand.se

Frågor?

Vid frågor gällande träningshelgen kontaktas info@taudientraining.se
Vid frågor gällande hotell/logi kontaktas info@rivierastrand.se

Sagt om oss

“En riktigt bra kombination med mycket träning med hög kvalitet. Bra instruktörer och underbar anläggning med boende och mat.”
– Katrin Alkenvid

“Träningsglädjen och helhetsupplevelsen var det bästa med helgen! ”
– Anna Gunnarsson

“Det bästa med helgen var att få umgås, skratta, vila, äta gott och träna tillsammans”
– Emma

“Härlig energi. Omväxlande träning. Några nya träningsformer jag inte testat förut!”
– Lisa

För referenser kring våra träningsresor kan du läsa om någon utav våra andra resor eller se Taudientraining på Facebook.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *