Träningsweekend – Riviera Strand

Träningsweekend på Riviera Strand

En träningsweekend är ett perfekt sätt att bryta av vardagen och fylla på energiförråden genom en härlig mix av träning och avslappning!

Unna dig en helg med fokus på bara Dig och Ditt välmående. Vi erbjuder ett gediget program för helgen där du själv plockar ut det som lockar dig mest och själv bestämmer hur mycket du vill träna under helgen. Träningen varvas med god mat, avkoppling och härligt umgänge med likasinnade. Våra instruktörer finns alltid nära till hands för att ge dig den hjälp som du önskar och behöver. Oavsett om du vill komma igång med träningen eller redan tränar regelbundet så hittar du något som passar dig. Vi strävar efter att alltid leverera en bredd av klasser; allt från yoga och danspass till löpskolning, funktionell träning och box. Träningen sker både inomhus och utomhus och kompletteras med föreläsningar/workshops med olika temas i syfte att generera inspiration och reflektion.

På våra träningsweekends kan du åka både tillsammans med dig någon du tycker om eller själv- omgiven av likasinnade och av våra instruktörer finns det alltid en gemenskap att vara delaktig i.

Vårt mål är att förmedla träningsglädje i kombination med avkoppling och Dig det bästa av två världar!

Hotel Riviera Strand

Hotel Riviera Strand är ett strandhotell beläget vid havet i Båstad och nordvästra Skåne. På Riviera bor vi precis inpå stranden, äter våra måltider till havsutsikt och erbjuder även Aqua-pass i deras inomhuspool.
Kring hotellet finns rymliga trädgårdsytor med plats för volleyboll, fotboll, pingis och mycket annat. Det finns också ett poolhus med pooler för både vuxna och barn, bastu, japanska utebad och ett stort pooldeck.

Den närliggande sandstranden kallas Sveriges Riviera och är Sveriges längsta sandstrand. Där kan du bada både direkt från stranden eller från badbryggor som görs i ordning sommartid.
För dig som önskar ytterligare naturupplevelser finns Malenskogen, alldeles vid hotellområdet, där både stigar och motionsspår kantade av tallar och lövskog finns att tillgå. Här kan du hämta energi med en skön promenad eller löprunda.

Riviera Strand i Båstad. Riviera ingår i samma koncern som Torekov Hotell, så ni som har varit med oss där kommer att känna igen er i känslan på hotellet och de omkringliggande miljöerna.
Givetvis ingår Check Me-vägningen även här.

Läs mer om hotellet här. 

Program

Program för träningshelgen 25-26 april

Program för träningshelgen 13-14 juni

Programmet är preliminärt och mindre ändringar kan ske.

Instruktörer

Vi är mycket stolta över våra handplockade instruktörer som alla är proffs på sina områden. Genom vår stab av instruktörer, som rymmer allt ifrån yogainstruktörer till dansare, löpare och styrkefantaster, kan vi erbjuda en bredd av träning. Här finns någonting som passar alla och instruktörerna tar sig tid för dig både på passen och runtomkring om du vill ha hjälp vid sidan av träningen. Har du någon skada eller vill ta det lite lugnare så hjälper de dig gärna med att hitta alternativ på övningar som passar just dig. Tveka inte att ta hjälp för att få ut så mycket som möjligt av din träningshelg!

April 2020: Marlene Taudien, Sandra Friberg, Adam Taudien & Ulrika Nilsson

Juni 2020: Louise Nilsson, Karin Lindgren, Andrianna Wängström & Sandra Lindulf.  

 

MARLENE TAUDIEN

Älskar känslan som uppstår av att träna i grupp och genom att se andra utvecklas. Hon tränar själv väldigt brett men föredrar högintensiv funktionell träning. Marlene är instruktör inom det mesta och även personlig tränare och kostrådgivare. Vid sidan av arbetet med det egna företaget arbetar hon som rådgivare och intresserar sig mycket för grupputveckling. Marlene är grundaren till TaudienTraining och arbetar förutom bakom kulisserna också med att instruera under såväl resor som träningsweekends; allt ifrån tabata, Les Mills-pass och löpskolning till yoga och aqua. Ni hittar Marlene på i stort sett allt utom dansklasserna.

 

LOUISE NILSSON

Louise Nilsson har en bakgrund inom konståkning och tävlingshopprep men bytte ishallen mot gruppträningssalen då hon lade skridskorna på hyllan. Louise älskar den mångsidighet som gruppträning innebär och ser en charm i många olika typer av klasser. Allra närmast hjärtat finns Barre, step och koreografiklasser där man får uttrycka sig till musik. Hon är enormt uppskattad av kunder, framförallt för sin utstrålning och smittande glädje i kombination med tydlighet och lugn. Louise har en examen inom Idrottsvetenskap och Sport Management och när hon inte instruerar så jobbar hon bakom kulisserna, som Marknadsansvarig för TaudienTraining, för att se till att du får bästa tänkbara träningsresa.

 

SANDRA FRIBERG

Med 18 års erfarenhet inom gruppträning och gym har nu Sandra tagit steget till att jobba med hemmaträning. Efter många graviditeter var kroppen trött och ur form och enda chansen som gavs under mammaledigheten var träning hemma. Detta har nu blivit till en av favoriterna i träningsutbudet – hemmaträning behöver inte vara enkelt, det kan både vara svettigt, utmanande och effektivt”. Under helgen kommer Sandra att dela med sig av sina bästa tips för hemmaträning och även bjuda upp till ett glädjefyllt danspass.

 

ADAM TAUDIEN

Gillar framförallt att träna tungt. Ju tyngre desto bättre. Kommer att inspirera er med styrketräningens alla fördelar och se till så att tekniken sitter. Förutom sin uppskattade styrkeworkshop leder Adam klasserna BMR, tabata, box, WOD och morgonjogg. Jobbar på Filborna Arena i Helsingborg som instruktör och personlig tränare.

 

Instruktör Sandra


SANDRA LINDULF

En sprudlande tjej ifrån Halmstad som alltid bjuder på ett leende, vilket gör att det aldrig blir tråkigt att träna för Sandra. Besitter en lång erfarenhet inom gruppträning med flertalet olika klasser. Denna helgen kommer hon att bjuda på Pilates och den utmanande och ovanliga klassen Forza.

 

ANDRIANNA WÄNGSTRÖM

Andrianna leder sina klasser med syfte och lekfullhet oavsett om det är en Yoga eller Fightklass där rörelse kan ske både mentalt och fysiskt. Senast som tränare på heltid utomlands men nyligen hemkommen för att utforska mer av den fantastiska träningsbranschen. ”Jag fullkomligt älskar att skapa upplevelser och se hur rörelse kan förändra människors liv!”. Med en bred bakgrund inom branschen hittar ni Andrianna på många olika klasser, från mjukt till hårt och med bus i sinne.

 

KARIN LINDGREN

Med en bakgrund inom Fitnessvärlden, en tävlingsresa på elitnivå och många års erfarenhet av gymbranchen som allt ifrån personlig tränare och instruktör till utbildare och samordnare är Karin en allsidig instruktör med erfarenhet av gruppträningsvärldens flesta förgreningar. Till vardags jobbar hon med att koordinera och utveckla gruppträningen på Helsingborgs största träningsanläggning Filborna Arena. Karin uppskattas för sitt sätt att balansera coolt och starkt med charmigt och närvarande. Oavsett träningsform har hon en förmåga att få sina deltagare att våga, växa och njuta av show-auran som omger henne. Ett dansant kraftpaket med mycket hjärta!

ULRIKA NILSSON

Instruktören som gör allt med ett leende. Ulrika har 25 års erfarenhet som instruktör och har varit med TaudienTraining på över 30 träningshelger och 5 resor utomlands. Det hela började med några danspass som sedan blev step, funktionell träning, freepower, organic body work mm. Ulrika har tidigare varit ansvarig för gruppträningen på Sats, men gick sedan över till att arbeta med träningen i mindre grupper och mer personligt på Torekov hotell. Idag arbetar hon inom skolans värld, men tycker det är fantastiskt roligt att komma ifrån och hålla träningspass i denna form på träningsresorna med allt som hör till.

 

Datum & Pris

25-26 april
13-14 juni
19-20 september
24-25 oktober
21-22 november

Allt detta ingår:

Alla träningspass
Föreläsningar
Check me vägning med gemensam genomgång
Fritt nyttjande av bassäng och japanska pooler
Förmiddagsfika
Lunch bestående av varmrätt och salladsbuffé
Eftermiddagsfika
Steak housebuffé med kött/fisk, stort salladsbord inkl. kaffe
Övernattning
Frukostbuffé
Enklare förmiddagsfika
Lunch bestående av varmrätt och salladsbuffé

Pris:

3000 sek per person i flerbäddsrum (3-6 personer)
3300 sek per person i dubbelrum
3800 sek per person i enkelrum

Bokning

Bokning av helgerna görs direkt via hotellet.
Skicka ett mail med namn, mailadress och telefonnummer till samtliga deltagare. Berätta även om ni önskar enkelrum, dubbelrum eller flerbäddsrum. Skicka din bokning till: info@rivierastrand.se

Vid frågor gällande träningshelgen kontakta info@taudientraining.se

Sagt om oss

Detta är vår första träningshelg till Riviera Strand men vi har arrangerat ett 50-tal träningshelger på andra SPA hotell i Sverige, bland annat till Torekov Hotell som ingår i samma koncern.

För referenser kring våra träningsresor kan du läsa om någon utav våra andra resor eller se Taudientraining på Facebook.