Träningshelg Loka Brunn, Bergslagen

Datum Träningshelg:
26-28 maj alt. 27-28 maj 2023

Det här ingår:
Fredag – söndag
– 2 övernattningar i dubbelrum
– Samtliga träningspass
– Föreläsningar
– Spa tid fredag kväll & lördag
– 2 st lunchbuffé
– 2 st tvårätters middag
– 2 st frukostbuffé
– 2 st eftermiddagsfika

Lördag-söndag
– 1 övernattning i dubbelrum
– Samtliga träningspass
– Föreläsningar
– 2 st lunchbuffé
– 1 st tvårätters middag
– 1 st frukostbuffé
– 1 st eftermiddagsfika
– Tid för spa lördag eftermiddag

Bokning av klasser:
Ett välkomstmail med information om bokning av klasserna kommer skickas till dig 2-3 veckor innan träningshelgen.

Hotell:
Loka Brunn
Läs mer om Loka Brunn här

Pris:
Fredag-söndag: 5900 kronor per person
Lördag-söndag: 4100 kronor per person

* Enkelrumstillägg 300 kronor

Kontakta oss:
Frågor gällande logi?
Kontakta hotellet genom mail till  info@lokabrunn.se

Frågor gällande program eller träningshelg?
Kontakta oss genom mail till info@taudientraining.se

Boka 26 – 28 maj

Boka 27-28 maj

TRÄNINGSWEEKEND PÅ LOKA BRUNN

En träningsweekend passar alla, oavsett om du vill komma igång med träningen eller tränar regelbundet. Då vi har flera olika pass att välja mellan så hittar du förhoppningsvis alltid något som passar dig! Träningsschemat erbjuder allt från yoga och danspass till löpskolning, funktionell träning och andra riktigt tuffa pass. Under helgen bjuds det också på föreläsningar för att få med sig ännu mer motivation och kunskap hem. Så ta med någon du tycker om och njut av vår träningsweekend med rolig träning, god mat och en skön avkoppling på hotellets mysiga spa-avdelning.

Vi är träningsreseföretaget som fokuserar på Dig och att du ska få uppleva en aktiv och spännande semester med mycket glädje och gemenskap. Vi har många års erfarenhet inom både tränings- och resebranschen och vill dela med oss av det bästa av dessa två världar genom träningsresor. Vi finns alltid nära tillhands redo att hjälpa dig. 

BOKA DIN TRÄNINGSWEEKEND

Boka din träningshelg direkt via hotellet via följande länkar:

Boka 26-28 maj

Boka 27-28 maj

Mailinfo@lokabrunn.se
Telefon: 0591 – 631 00

PROGRAM FÖR DIN TRÄNINGSWEEKEND

Nedan finner du programmet för din träningshelg!
Programmet är preliminärt och mindre ändringar kan ske.

Program för Maj 2023

INSTRUKTÖRER

Vi är mycket stolta över våra handplockade instruktörer som alla är proffs på sina områden. Genom vår stab av instruktörer, som rymmer allt ifrån yogainstruktörer till dansare, löpare och styrkefantaster, kan vi erbjuda en bredd av träning. Här finns någonting som passar alla och instruktörerna tar sig tid för dig både på passen och runtomkring om du vill ha hjälp vid sidan av träningen. Har du någon skada eller vill ta det lite lugnare så hjälper de dig gärna med att hitta alternativ på övningar som passar just dig. Tveka inte att ta hjälp för att få ut så mycket som möjligt av din träiningsweekend!

Maj 2023: Katja Öberg Lundgren och Kristofer Ekrud

KATJA ÖBERG LUNDGREN

Katja har en bred bakgrund som gruppträningsinspiratör med flera olika klasser på sin repertoar. Hon arbetar på Nordic Wellness och MyTraining i Uppsala och är bland annat Eliteinstructor i Piloxing, något hon brinner lite extra för. ”Det passar min personlighet perfekt – ett energifyllt pass som kräver kraft, stabilitet och kroppskontroll samt möjlighet att ha riktigt kul och kunna göra lite tok och galet. Jag gillar när det finns möjlighet till både attityd och lek”.

Till vardags jobbar hon som kommunikatör på Livsmedelsverket och har bland annat en bakgrund inom Försvarsmakten och Internationell insats.

KRISTOFER EKRUD
Efter många år som tävlingsdansare på elitnivå upptäckte Kristofer gruppträningen där han kunde göra av med all energi som tidigare lagts på dansen. Älskar rörelse generellt och instruerar därför flertalet olika koncept såsom skivstångsklasser, atletiska konditionspass och givetvis dans i alla former. Övertygad om att det är i variationen som glädjen och det sunda finns. Just därför provar han gärna på olika typer av träning för egen del, nu senast Crossfit.
Arbetar annars heltid som operationssjuksköterska och instruerar utöver det på Nordic Wellness Örebro. Har tidigare varit Master Trainer och koreograferat samt filmat klasser för Actic. Att hitta sin (ofta upplevda) gräns och pusha den liten längre är vad jag vill ge mina deltagare, om det så är att hoppa högre, lyfta tyngre eller att dansa som om ingen såg på! Det är då vi växer och utvecklas.
66
Löpning Träningshelg
60497622_1204759029701265_4947876877034323968_n

LOKA BRUNN

Under lång tid har Loka Brunn skänkt människor livskraft. Hit har människor vallfärdat i århundraden för att mötas, dricka brunn, njuta och koppla av. Sedan 2007 ägs och drivs Loka Brunn av familjen Spendrup och traditionen lever vidare.

Än idag är Loka en uppskattad plats för möten, avkoppling och rekreation. Anläggningen är modernt utrustad, men ursprunget och
historien är omsorgsfullt bevarad. Detta gör Loka Brunn till en unik plats som vi gärna delar med oss av. På Loka Brunn kan du sova och äta gott samt njuta av träning och Spabehandlingar.

SPA
Vattensalongen invigdes hösten 2011 och ligger vid sjön Norra Loken.

Vattensalongen erbjuder bad i varma och kalla källor- inomhus och utomhusbastur, simträning, gym, en behandlingsavdelning och spareception med butik och servering. 

Rummen
Idag finns 54 hus på Loka Brunn, byggda från 1700-talet och fram till idag. Som gäst hos oss bor ni bekvämt i bland annat Finnhyttan, Parkvillan, Kungsbyggnaden, Bergstralska huset, Charitéen, Hvilan, Bondeska huset och Lilla Societetshuset. Alla hus är unika och bär på en historia värd att uppleva.

Loka Brunn vill att du ska sova gott och har valt att inreda nästan 100 hotellrum med Carpe Diem sängar. Dessutom erbjuder de på alla rum en Kuddmeny, där du själv kan välja den kudde som passar dig och din sömn bäst.

Läs mer om hotellet här. 

SAGT OM VÅR TRÄNINGSHELG PÅ LOKA BRUNN

”Inkännande och kunniga instruktörer med positiv framtoning”. – Gunnel

”Marlene, du var fantastisk! Du engagerade och motiverade på ett positivt sätt”!

”Det har varit en toppenbra helg! Batterierna är laddade. Ett stort TACK”!

”Bra variation! Engagerade ledare och fin energi hela helgen!”

”Ni är fantastiskt duktiga tränare och väldigt inspirrerande och att bara vara på Loka är trevligt.”

”Välplanerat och välorganiserat! Återkommer gärna!”

”Mycket trevlig helg. Jag fick bra tips och råd och mycket jag tagit med mig”

”En lyxig, svettig och alldeles underbaaar helg!! TACK!!”

”Min andra träningsweekend som jag är med på och lika bra denna gången som tidigare. Pass som var anpassade till alla, bra stämning. Bra service, inspirerande föreläsningar. Helt underbart helt enkelt.”

”Glädjefyllt, inspirerande, motiverande, svettigt värre och alldeles alldeles underbart!”

”Fantastiskt inspirerande helg. Bra instruktörer och en härlig stämning med mycket glädje. Känner mig oerhört motiverad att komma igång igen efter ett långt träningsuppehåll.”

Loka brunn - TaudienTraining
Loka Brunn 1
120261702_1636905149819982_65964081708558552_n

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *