TRÄNINGSWEEKEND PÅ LOKA BRUNN

En träningsweekend passar alla, oavsett om du vill komma igång med träningen eller tränar regelbundet. Då vi har flera olika pass att välja mellan så hittar du förhoppningsvis alltid något som passar dig! Träningsschemat erbjuder allt från yoga och danspass till löpskolning, funktionell träning och andra riktigt tuffa pass. Under helgen bjuds det också på föreläsningar för att få med sig ännu mer motivation och kunskap hem. Så ta med någon du tycker om och njut av vår träningsweekend med rolig träning, god mat och en skön avkoppling på hotellets mysiga spa-avdelning.

Vi är träningsreseföretaget som fokuserar på Dig och att du ska få uppleva en aktiv och spännande semester med mycket glädje och gemenskap. Vi har många års erfarenhet inom både tränings- och resebranschen och vill dela med oss av det bästa av dessa två världar genom träningsresor. Vi finns alltid nära tillhands redo att hjälpa dig

Vi har även andra träningsweekends till Varberg kusthotell, Tanum Strand, Örenäs slott, Skepparholmen och Torekov

16715983_712023435641496_6171786458950417829_oAftonspa-900x60012-Loken-m-blommor--900x599

12-Loken-m-blommor--900x599

OM HOTELLET

Under lång tid har Loka Brunn skänkt människor livskraft. Hit har människor vallfärdat i århundraden för att mötas, dricka brunn, njuta och koppla av. Sedan 2007 ägs och drivs Loka Brunn av familjen Spendrup och traditionen lever vidare.

Än idag är Loka en uppskattad plats för möten, avkoppling och rekreation. Anläggningen är modernt utrustad, men ursprunget och
historien är omsorgsfullt bevarad. Detta gör Loka Brunn till en unik plats som vi gärna delar med oss av. På Loka Brunn kan du sova och äta gott samt njuta av träning och Spabehandlingar.

SPA

Vattensalongen invigdes hösten 2011 och ligger vid sjön Norra Loken.
Vattensalongen erbjuder bad i varma och kalla källor- inomhus och utomhusbastur, simträning, gym, en behandlingsavdelning och spareception med butik och servering. 12938305_562258287284679_6666794611781071479_n

Rummen

Idag finns 54 hus på Loka Brunn, byggda från 1700-talet och fram till idag. Som gäst hos oss bor ni bekvämt i bland annat Finnhyttan, Parkvillan, Kungsbyggnaden, Bergstralska huset, Charitéen, Hvilan, Bondeska huset och Lilla Societetshuset. Alla hus är unika och bär på en historia värd att uppleva.

Loka Brunn vill att du ska sova gott och har valt att inreda nästan 100 hotellrum med Carpe Diem sängar. Dessutom erbjuder de på alla rum en Kuddmeny, där du själv kan välja den kudde som passar dig och din sömn bäst.

Loka brunn - TaudienTraining

PROGRAM

Programmet är preliminärt och mindre ändringar kan ske.

Se program för maj 2022

INSTRUKTÖRER

Vi är mycket stolta över våra handplockade instruktörer som alla är proffs på sina områden. Genom vår stab av instruktörer, som rymmer allt ifrån yogainstruktörer till dansare, löpare och styrkefantaster, kan vi erbjuda en bredd av träning. Här finns någonting som passar alla och instruktörerna tar sig tid för dig både på passen och runtomkring om du vill ha hjälp vid sidan av träningen. Har du någon skada eller vill ta det lite lugnare så hjälper de dig gärna med att hitta alternativ på övningar som passar just dig. Tveka inte att ta hjälp för att få ut så mycket som möjligt av din träningshelg!

Maj 2022: Marlene Taudien, Adam Taudien och Kristofer Larsson


MARLENE TAUDIEN
Älskar känslan som uppstår av att träna i grupp och genom att se andra utvecklas. Tränar själv väldigt brett, men föredrar högintensiv funktionell träning. Startade 2013 upp TaudienTraining och har sedan dess blivit väl anlitad till att arrangera träningsresor och föreläsa. Jobbar förutom att arrangera resor och att föreläsa även som personlig tränare och gruppträningsinstruktör inom en stor bredd av olika klasser. Mycket uppskattad genom att få alla att känna sig sedda och att utmana sig lite mer än vad de själva trodde att de kunde.

ADAM TAUDIEN
Har varit med sedan starten utav träningsresorna. Gillar framförallt att träna tungt, ju tyngre desto bättre. Kommer att inspirera er med styrketräningens alla fördelar och se till så att tekniken sitter. Förutom sin uppskattade styrkeworkshop leder Adam alla styrkerelaterade och explosiva klasser samt boxning. Han är instruktör sedan flera år tillbaka och även personlig tränare. 

 

 

KRISTOFER LARSON
Efter många år som tävlingsdansare på elitnivå upptäckte Kristofer gruppträningen där han kunde göra av med all energi som tidigare lagts på dansen. Älskar rörelse generellt och instruerar därför flertalet olika koncept såsom skivstångsklasser, atletiska konditionspass och givetvis dans i alla former. Övertygad om att det är i variationen som glädjen och det sunda finns. Just därför provar han gärna på olika typer av träning för egen del, nu senast Crossfit.
Arbetar annars heltid som operationssjuksköterska och instruerar utöver det på Nordic Wellness Örebro. Har tidigare varit Master Trainer och koreograferat samt filmat klasser för Actic. Att hitta sin (ofta upplevda) gräns och pusha den liten längre är vad jag vill ge mina deltagare, om det så är att hoppa högre, lyfta tyngre eller att dansa som om ingen såg på! Det är då vi växer och utvecklas.

TRÄNINGSWEEKEND 2022

28 – 29 maj (27 – 29 maj)

Allt detta ingår:

Lördag-söndag
1 övernattning i dubbelrum
Samtliga träningspass
Föreläsningar
2 st lunchbuffé
1 st tvårätters middag
1 st frukostbuffé
1 st eftermiddagsfika
Tid för spa lördag eftermiddag 17.00 – 18.30

Pris: 3695:- Enkelrumstillägg 150:-

Fredag – söndag 
2 övernattningar i dubbelrum
Samtliga träningspass
Föreläsningar
Spa tid fredag kväll 17.00 – 20.00 och lördag 17.00 – 18.30
2 st lunchbuffé
2 st tvårätters middag
2 st frukostbuffé
2 st eftermiddagsfika

Pris maj: 4995:-

Enkelrumstillägg för hela helgen 300:-

Kungsbyggnaden1

BOKA DIN TRÄNINGSWEEKEND

Boka genom att maila namn och datum för er vistelse till info@lokabrunn.se  eller ring 0591 – 631 00. Varmt välkomna!

Vid frågor om helgen, kontakta info@taudientraining.se eller ring 073-641 66 06

Marlene Taudien - löparresa Spring

SAGT OM VÅRA TRÄNINGSWEEKENDS PÅ LOKA BRUNN

”Inkännande och kunniga instruktörer med positiv framtoning”. – Gunnel

”Marlene, du var fantastisk! Du engagerade och motiverade på ett positivt sätt”!

”Det har varit en toppenbra helg! Batterierna är laddade. Ett stort TACK”!

”Bra variation! Engagerade ledare och fin energi hela helgen!”

”Ni är fantastiskt duktiga tränare och väldigt inspirrerande och att bara vara på Loka är trevligt.”

”Välplanerat och välorganiserat! Återkommer gärna!”

”Mycket trevlig helg. Jag fick bra tips och råd och mycket jag tagit med mig”

”En lyxig, svettig och alldeles underbaaar helg!! TACK!!”

”Min andra träningsweekend som jag är med på och lika bra denna gången som tidigare. Pass som var anpassade till alla, bra stämning. Bra service, inspirerande föreläsningar. Helt underbart helt enkelt.”

”Glädjefyllt, inspirerande, motiverande, svettigt värre och alldeles alldeles underbart!”

”Fantastiskt inspirerande helg. Bra instruktörer och en härlig stämning med mycket glädje. Känner mig oerhört motiverad att komma igång igen efter ett långt träningsuppehåll.”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *