Träningsweekend Hemsedal, Norge

Datum Långträningsweekend:
18-21 maj 2023

Det här ingår:
Torsdag-söndag
– Alla träningspass & workshops enligt program
– Två vandringar, varav den ena med buss
– 3 st Eftermiddagsfika
– 4 st Luncher
– 2 st Tvårätters middag
– 1 st Trerätters middag
– 3 st Övernattning i dubbelrum
– 3 st Frukostbuffé
– SPA entré 2 eftermiddagar enligt schema
– Tillgång till gym

Bokning av klasser:
Ett välkomstmail med information om bokning av klasserna kommer skickas till dig 2-3 veckor innan träningshelgen.

Hotell:
Fyri Resort
Läs mer om hotellet här

Pris 2023:
8150 NOK Del i dubbelrum
9500 NOK Singelrum

Betalningsvillkor:
Betalning senast 30 dagar innan avresa. Tills dess fri avbokning.

Kontakta oss:
Frågor gällande logi?
Kontakta hotellet genom mail till reservation@fyriresort.com 

Frågor gällande program eller träningshelg?
Kontakta oss genom mail till info@taudientraining.se/taudientraining

TRÄNINGSWEEKEND TILL UNDERBARA HEMSEDAL I NORGE

En träningsresa / träningsweekend passar alla- oavsett om du vill komma igång med träningen eller tränar regelbundet. Njut av en långweekend med oss på Fyri Resort omgiven av de vackra fjällen i Hemsedal. Fyri Resort har samma ägare som bland annat Ystad Salsjöbad och Falkenberg strandbad. Här är samma höga klass på hotellet och med en stor mysfaktor. Perfekt för att spendera en träningsresa!

Träningsschemat bjuder på det bästa från olika världar med klasser som yoga och funktionell träning kombinerat med två längre vandringar. Den ena vandringen går till Steget, en vacker utsiktsplats utöver dalen. Den andra vandringen inleder vi med en busstur för att komma upp på fjället och därifrån njuta av de vackra omgivningarna. Programmet bjuder även på workshops, kvällsaktiviteter och SPA.

Vi är träningsreseföretaget som fokuserar på Dig och att du ska få uppleva en aktiv och spännande semester med mycket glädje och gemenskap. Vi har många års erfarenhet inom både tränings- och resebranschen och vill dela med oss av det bästa av dessa två världar genom träningsresor. Vi finns alltid nära tillhands redo att hjälpa dig.

BOKA DIN TRÄNINGSWEEKEND

Boka ditt träningsevent via länken nedan. Vi behöver följande information i samband med din anmälan. 
– Namn
– Eventuell specialkost
– Mailadress & telefonnummer till samtliga deltagare
– Önskemål om enkel-, dubbel- eller trippelrum

PROGRAM FÖR DIN TRÄNINGSWEEKEND

Nedan finner du programmet för ditt event!
Programmet är preliminärt och mindre ändringar kan ske.

Program för Maj 2023

INSTRUKTÖRER

Vi är mycket stolta över våra handplockade instruktörer som alla är proffs på sina områden. Genom vår stab av instruktörer, som rymmer allt ifrån yogainstruktörer till dansare, löpare och styrkefantaster, kan vi erbjuda en bredd av träning. Här finns någonting som passar alla och instruktörerna tar sig tid för dig både på passen och runtomkring om du vill ha hjälp vid sidan av träningen. Har du någon skada eller vill ta det lite lugnare så hjälper de dig gärna med att hitta alternativ på övningar som passar just dig. Tveka inte att ta hjälp för att få ut så mycket som möjligt av din träningsweekend!

Maj 2023: Marlene Taudien & Sandra Lindulf

MARLENE TAUDIEN

Älskar känslan som uppstår av att träna i grupp och genom att se andra utvecklas. Marlene grundade TaudienTraining 2013 och arbetar med att ta fram nya resmål och koncept, genomföra dem tillsammans med teamet och lika noga med att i efterhand utvärdera. Marlene får alla att känna sig sedda och skapar en god gruppdynamik.

Som instruktör uppskattas hon för sin fantasifullhet och energi på intensiva klasser, men också för sitt djup, lugn och behagliga röst på de återhämtande klasserna. Mixen är det bästa och enligt Marlene är all träning rolig, genom stor variation så tröttnar man aldrig. När hon själv får välja så vill hon gärna väva in naturupplevelser med träningen som blir en extra boost för både kropp och själ. Traillöpning och hike, yoga på stranden, styrka med naturen som redskap – Bara fantasin sätter gränser för vad som går att uppleva med kroppen. Marlene anlitas även för moderatoruppdrag, inom ledarskapsutveckling och är även utbildad mental tränare.

Sandra Lindulf

SANDRA LINDULF

Sandra är energiknippet från Halmstad som älskar att få inspirera och skapa träningsglädje i gruppträningssamanhang. Under sina 18 år som instruktör har hon kört allt från styrkeklasser och 3Dträning till step och yoga- och allt är fortfarande lika skoj! Även koreograf och utbildare för Actic Academy finns med i bagaget. När hon inte är med oss på helger och resor hittar vi henne i träningssalarna på Acic i Halmstad och på fritiden lever hon en aktiv vardag med sin familj. Hon mer eller mindre ger vardagsmotion ett ansikte.
I sin yrkesroll  som Konsultchef hjälper hon företag att hitta rätt personal. Den perfekta matchningen är ungefär som en finallåt på ett pass. Magi, som känns i hela kroppen!

FYRI RESORT, HEMSEDAL 

Fyri Resort ligger i norska Hemsedal och omges av de vackra fjällen. Fyri Resort har samma ägare som bland annat Ystad Salsjöbad och Falkenberg Strandbad. Här är samma höga klass på hotellet och med en stor mysfaktor. Såväl inomhus som utomhus finner du miljöer helt perfekta för att spendera en träningsresa i!

Läs mer om hotellet HÄR.

Poolclubsnöute
fyri-gallery-summer_0004_DJI_0024
Berg

SAGT OM VÅR LÅNGTRÄNINGSWEEKEND PÅ FYRI RESORT

2023 arrangeras vårt första event på Fyri Resort. Vi har emellertid en lång rad event, träningshelger såväl som träningsresor, till en mängd olika destinationer på vår repetoar. För exempel på referenser, se nedan. 

Det bästa med helgen var att få prova på nya pass. Bra blandning från styrka och kondition till avslappning och rörlighet, kul! Extra plus med för tillgång till spa avdelningen. – Anita från Stockholm och Anneli från Örebro

Det bästa med helgen var de duktiga instruktörerna med de varierade utbudet. – Karin Karlsson från Stockholm

Bra blandning utav pass. Det passade både mer och mindre vältränade personer. – Anton från Göteborg

Det bästa med helgen var allt! Jag blev glad i hela kroppen. – Linda Schreiber

Det bästa var träningsschemat och variationen på pass. Det fanns något för alla och med en väldigt trevlig stämning. – Jennifer Björklund från Karlskoga

Kommer härifrån med mycket energi (och träningsvärk) och motivation för att träna järnet. – Tim Kajerlöv

Stort utbud att välja bland. Glad stämning, trevligt och kul! Sandra Gustafsson från Årjäng

Det bästa med helgen var den bra och varierade träningen. Att få prova olika pass och att samtidigt få umgås. – Cecilia från Örebro

Det bästa med helgen var nivån, de många passen och de sköna instruktörerna. – Robert Almqvist från Stockholm

En bra blandning och mycket inspirerade ledare . – Veronika från Täby

Bra träning, givande, trevligt och helt underbart. – Ida Gill från Karlskoga

Bra instruktörer med nivåer som passar alla. Bra musik på passen. Helén Andersson från Kristinehamn

All positiv energi!!! – Gerd Gustafsson fån Karlskoga

Det bästa med helgen var att kunna träna fritt utan krav och slappna av däremellan och att kunna vara i spat på kvällen. – Marijha från Enköping

Höstboost för kroppen till max! Tusen tack jag kommer tillbaka! – Stephanie Claesson från Falkenberg

Att få ta del av er kompetens och glädje gav mersmak!

Oerhört duktiga och kompetenta instruktörer!

Mixen av träningspass, de inspirerande föreläsningarna och positiva instruktörer! Johanna från Göteborg

Det bästa var att få egentid, bra utbud och den härliga miljön!

Konferens
28-fyri-resort-hemsedal-norway-gallery
fyri-pool-club_0003_C94A5425