TRÄNINGSRESA TILL AQUA VISTA, HURGHADA

Följ med på träningsresa till Afrikas träningsmecka Aqua Vista i Hurghada tillsammans med TaudienTraining! Vi bor och tränar på mysiga Aqua Vista- powered by Playitas där vädret lämpar sig perfekt för träning.  Solen skiner, vindarna är svalkande och anläggningen full av grymma träningsytor. 

Vi erbjuder en vecka fylld med träning, glädje, avkoppling och massor med inspiration att ta med dig hem. En träningsresa med oss passar alla, oavsett vilken nivå du befinner dig på, och vår strävan är att erbjuda något för alla genom cirka tio träningspass per dag och allt ifrån yoga, dans och aquaklasser till funktionell träning, spinning och fyspass. Utöver all träning innehåller en träningsresa med TaudienTraining också workshops, där du får med dig ännu mer kunskap och inspiration hem, samt överraskningar för gemenskap och träningsglädje.

Vi sätter högt värde vid ett personligt bemötande och god sammanhållning i gruppen. Måltiderna intas tillsammans och det gemensamma intresset bjuder in till en enkelhet att även åka på resan på egen hand. Maxantalet på resan är 60 personer och våra instruktörer finns hela tiden nära till hands för att kunna ge dig det lilla extra- allt för att ge dig en oförglömlig träningsresa!

Apollo Sports

VARFÖR TAUDIENTRAINING?

TaudienTraining har lång erfarenhet av träningsresor och uppskattas framför allt för sitt personliga och nära bemötande, engagerade instruktörer och en härlig gruppkänsla. De många återkommande kunderna nämner även den enorma bredden av träningspass. Under en träningsvecka med TaudienTraining erbjuds cirka 30 olika träningsformer- välkända såväl som ovanliga (se passbeskrivningar för inblick i det breda utbudet). Du guidas genom din träningsresa av professionella instruktörer som bjuder på sig själva såväl som närhet och en strävan om att alltid möta Dig som individ, oavsett träningsnivå eller eventuella begränsningar. Du deltar i så många pass och aktiviteter du vill. Den härliga sammanhållningen i gruppen uppnås genom gemensamma aktiviteter, mingel, måltider vid bokade bord samt överraskningar utanför träningsschemat. En träningsresa är mycket mer än bara träning!

VÅRA INSTRUKTÖRER

Vi är mycket stolta över våra handplockade instruktörer som alla är proffs på sina områden. Genom vår stab av instruktörer, som rymmer allt ifrån yogainstruktörer till dansare, löpare och styrkefantaster, kan vi erbjuda en träningsresa med en bredd av träning och någonting som passar alla, vare sig du vill träna ett eller flera pass om dagen. Instruktörerna tar sig tid för dig både på passen och runtomkring om du vill ha hjälp vid sidan av träningen. Har du någon skada eller vill ta det lite lugnare så hjälper de dig gärna med att hitta alternativ på övningar som passar just dig. Tveka inte att ta hjälp för att få ut så mycket som möjligt av din träningsresa!

VEM KAN DELTA PÅ EN TRÄNINGSRESA? 

En träningsresa med oss passar alla oavsett vilken nivå du befinner dig på. Vi erbjuder ett stort antal olika träningsformer som varierar i såväl intensitet och svårighetsgrad som känsla och form- allt för att du ska hitta något som passar just dig. Du deltar i så många pass och aktiviteter du vill.

HOTELLET

Häng med på en träningsresa med TaudienTraining till ett av Apollos Sportmeckan- Aqua Vista vid Röda Havet.

Det eleganta Apollo Sport-hotellet Aqua Vista är beläget strax utanför Hurghada, bara 15 minuter från flygplatsen, och är ett perfekt ställe för en träningsvecka. Med sina med fantastiska träningsytor och Afrikas största hotellgym, fullt med den senaste utrustningen, kan du njuta av allt ifrån mängder av träning och yoga framför havet till ett dopp i hotellets takpool med utsikt över Röda Havet eller bara landa en stund i en solstol. 

På vår träningsresa till Aqua Vista bor du med All Inclusive och erbjuds allt du kan önska av en komplett tränings- och solsemester. Du bor bra med hög standard och har det mesta inom räckhåll från hotellet. Här kommer du med andra ord att kunna trivas och må allmänt väl tillsammans med likasinnade träningsentusiaster. 

Genom hotellet och Apollo erbjuds cykelturer och flera härliga utflykter, till exempel mycket uppskattade snorkelturer i Röda Havet. Området lämpar sig också perfekt för dykning. Färdiga paket för dykupplevelser erbjuds (mot avgift) både nybörjare och erfarna dykare. Vid hotellet finns också andra vattensporter (mot avgift). Den som föredrar lugnare aktiviteter vid sidan av träningen kan istället ägna sig åt rekreation och SPA. Varför inte boka in en massage eller Hamam? 

För mer information om hotellet, klicka HÄR.

UTFLYKTER

För dig som inte bara vill träna gruppträningsklasser finns även andra aktiviteter att tillgå. Med Aqua Vista som utgångspunkt finns mycket att hitta på utöver träningen!

Shopping
På egen hand kan du besöka ett stort shoppingcenter bara några kilometer från hotellet eller kanske göra ett besök till Hurghada och uppleva gamla stan eller den nyare och glammigare marinan.

Waterslides
Sugen på fart och fullt ös? Gör ett besök på grannhotellet där det finns ett flertal fartfyllda waterslides för den som har barnasinnet kvar.

SPA
På grannhotellet kan du också besöka ett SPA med prisvärda behandlingar på både Hamam och massage.

 

För dig som vill upptäcka lite mer av Egypten finns gott om valmöjligheter och sätt att utforska omgivningarna. Apollo erbjuder ett stort antal utflykter med möjlighet till sol, bad, hav och kulturella upplevelser. Upptäck Röda havet genom dykning eller snorkling, åk på båtutflykt till paradisön Mahmya och njut av kritvit sand och turkosblått vatten, kör fyrhjuling i öknen eller åk på en heldagsutflykt till Kairo.

PROGRAM FÖR DIN TRÄNINGSRESA

Programmet för resan är preliminärt. Vi reserverar oss för eventuella ändringar innan avresa.

 

Program Januari 2021
Passbeskrivningar Januari 2021

Informationsblad 

INSTRUKTÖRERNA FÖR DIN TRÄNINGSRESA

Vi är mycket stolta över våra handplockade instruktörer som alla är proffs på sina områden. Genom vår stab av instruktörer, som rymmer allt ifrån yogainstruktörer till dansare, löpare och styrkefantaster, kan vi erbjuda en bredd av träning och någonting som passar alla vare sig du vill träna ett eller flera pass om dagen. Instruktörerna tar sig tid för dig både på passen och runtomkring om du vill ha hjälp vid sidan av träningen. Har du någon skada eller vill ta det lite lugnare så hjälper de dig gärna med att hitta alternativ på övningar som passar just dig. Tveka inte att ta hjälp för att få ut så mycket som möjligt av din resa!

 

Januari 2021: Louise Nilsson & Karin Lindgren

 

LOUISE NILSSON

Louise Nilsson har en bakgrund inom konståkning och tävlingshopprep men bytte ishallen mot gruppträningssalen då hon lade skridskorna på hyllan. Louise älskar den mångsidighet som gruppträning innebär och ser en charm i många olika typer av klasser. Allra närmast hjärtat finns Barre, step och koreografiklasser där man får uttrycka sig till musik. Hon är enormt uppskattad av kunder, framförallt för sin utstrålning och smittande glädje i kombination med tydlighet och lugn. Louise har en examen inom Idrottsvetenskap och Sport Management och när hon inte instruerar så jobbar hon bakom kulisserna, som Marknadsansvarig för TaudienTraining, för att se till att du får bästa tänkbara träningsresa.

 

KARIN LINDGREN

Med en bakgrund inom Fitnessvärlden, en tävlingsresa på elitnivå och många års erfarenhet av gymbranchen som allt ifrån personlig tränare och instruktör till utbildare och samordnare är Karin en allsidig instruktör med erfarenhet av gruppträningsvärldens flesta förgreningar. Till vardags jobbar hon med att koordinera och utveckla gruppträningen på Helsingborgs största träningsanläggning Filborna Arena. Karin uppskattas för sitt sätt att balansera coolt och starkt med charmigt och närvarande. Oavsett träningsform har hon en förmåga att få sina deltagare att våga, växa och njuta av show-auran som omger henne. Ett dansant kraftpaket med mycket hjärta!

DATUM OCH AVRESEORTER 2021

29 januari- 5 februari 2021

Avreseorter:
Köpenhamn & Stockholm

Flygtider:
29/1 Köpenhamn – Hurghada             09.00 – 14.50
5/2   Hurghada – Köpenhamn             15.50 – 20.20

29/1 Arlanda – Hurghada                     08.40 – 14.50
5/2   Hurghada – Arlanda                     15.50 – 20.25

Flygtiderna är preliminära och kan komma att ändras.

Pris:
9998 kronor

BETALNINGSVILLKOR

Anmälningsavgiften på 1200 kronor betalas senast 5 dagar eter att bokningsbekräftelsen skickats ut.
Om du väljer av & ombokningsskyddet tillkommer 349 :- extra.
Resterande belopp betalas senast 40 dagar innan avresa.

 

ALLT DETTA INGÅR 

Det här ingår:

  • Flygresa tur och retur
  • Boende med del i dubbelrum
  • All Inclusive
  • Visum
  • Transfer tur och retur
  • Måltid ombord på planet
  • ​Träning, workshops, föreläsning och andra aktiviteter enligt program

Tillval: Enkelrumstillägg, om- och avbeställningsskydd, försäkring (se priser vid bokningslänken).

BOKNING

Boka din resa genom att klicka här

Frågor gällande flyg, hotell, försäkringar och bokning?
Kontakta Apollo genom mail till sports@apollo.se

Frågor gällande program och träning?
Kontakta oss genom mail till info@taudientraining.se

SAGT OM VÅRA TRÄNINGSRESOR TILL AQUA VISTA

Fanns mycket olika pass att välja på. Bra att det kombinerades med ett tufft pass och ett direkt efter som var lugnare så man kunde köra dubbelpass.
– Gabriella Lindblom, Enköping

Det bästa med resan var instruktörerna. Inspirerande, kunniga och roliga.
– Ninni Taberman, Stockholm

Jag får mycket inspiration till att träna eftersom ni instruktörer alltid är positiva och glada. Det fanns tid för sol och bad också.
– Marianne Nielsen, Borgstenn

Härlig kickstart på året och träningen. Roligt att få prova på lite nya träningspass jag annars inte kör. Nya träningsidéer är så välkommet.
– Renée, Stockholm

Det bästa med resan var instruktörerna. Ni sprider glädje genom ert engagemang och positiva utstrålning. + nutellacrepsen 😉

Det bästa var att jag tränade mycket mer än jag trodde jag skulle orka med, med hjälp av positiva och energigivande tränare och de andra i gruppen.
– Janet

Superbra instruktörer som såg varje deltagare och anpassade passen så att alla kunde vara med, vilken nivå man än befann sig på.
– Kjerstin Vestlund

Bra hotell, bra och proffsiga ledare. Roligt med lite udda pass så man får gå ut komfortzonen.

Härligt att träffa likasinnade människor och umgås och träna ihop – Glädje. Så kravlöst sätt att umgås – Älskar träningsresor!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *