Träningsresa La Pared, Fuerteventura

Datum & Pris Träningsresa
3-10 november 2023
13 998 kronor

1-8 mars 2024
13 998 kronor

​** Vill ni bo 3 personer tillsammans? Bo i dubbelrum med extrabädd. Om ni vill bo tre personer i samma rum så mailas bokningen till grupp@apollo.se.
** Enkelrumstillägg 2000:-

Hotell:
La Pared powered by Playitas
För fullständig information om hotellet klicka här.

Avreseorter:
Köpenhamn & Stockholm

Det här ingår:
– Flygresa tur och retur
– Transfer tur och retur
– Boende med del i dubbelrum
– Halvpension (Frukost och middag)
– Vatten under träningspassen
– Måltid ombord på planet
– Träning, workshops och aktiviteter enligt program

Betalningsvillkor:
Anmälningsavgiften (2500 kronor) betalas senast 5 dagar efter att bokningsbekräftelsen skickats ut.
Resterande belopp betalas senast 40 dagar innan avresa.

Tillval
Via Apollo erbjuds du som resenär att boka till nedanstående. Klicka för att läsa mer. 
Reseförsäkring (Medium/ Maxi)
Av-och ombokningsskydd

Kontakta oss:
Frågor gällande flyg, hotell, försäkringar och bokning?
Kontakta Apollo genom mail till bokning@apollo.se

Frågor gällande program och träning?
Kontakta oss genom mail till info@taudientraining.se

TRÄNINGSRESA LA PARED, FUERTEVENTURA

Följ med på träningsresa till byn La Pared på Fuerteventura tillsammans med TaudienTraining! Vi bor och tränar på mysiga La Pared – powered by Playitas på Fuerteventura där vädret lämpar sig perfekt för träning. Vi erbjuder en vecka fylld med träning, glädje, avkoppling och massor med inspiration. En träningsresa med oss passar alla – oavsett vilken nivå och erfarenhet. Med cirka tio träningspass per dag strävar vi efter att erbjuda något för alla. Vi erbjuder allt från yoga, dans och aquaklasser till funktionell träning, spinning och styrkeklasser. 

Vi sätter högt värde på personligt bemötande och familjär sammanhållning i gruppen. Måltiderna intas tillsammans och det gemensamma träningsintresset gör det enkelt att åka på resan på egen hand såväl som med sällskap. Maxantalet på resan är 60 personer och våra instruktörer finns hela tiden nära till hands för att ge dig det lilla extra – allt för att ge dig en oförglömlig träningsresa! 

PROGRAM

Nedan finner du program och passbeskrivningar för din träningsresa!
Programmet är preliminärt och vi reserverar oss för eventuella justeringar innan avresa. 

November 2023
Schema 

Passbeskrivningar 

Mars 2024
Schema 

Passbeskrivningar 

INSTRUKTÖRERNA

Vi är mycket stolta över våra handplockade instruktörer som alla är proffs på sina områden. Genom vår stab av instruktörer, som rymmer allt ifrån yogainstruktörer till dansare, löpare och styrkefantaster, kan vi erbjuda en bredd av träning. Här finns någonting som passar alla vare sig du vill träna ett eller flera pass om dagen. Instruktörerna tar sig tid för dig både på passen och utanför för att hjälpa dig med träningen. Har du någon skada eller vill ta det lite lugnare så hjälper de dig gärna med att hitta alternativ på övningar som passar just dig. Tveka inte att ta hjälp för att få ut så mycket som möjligt av din träningsresa!

November 2023: Jessica Nylén & Frida Wilhelmsson
Mars 2024: Jessica Nylén & Karin Johansson Edman

Ändring av instruktörer kan ske.

Frida instruktör TaudienTraining Örenäs slott

FRIDA WILHELMSSON

Energisk, stark och pedagogisk instruktör som levererar hårda, svettiga pass men alltid med en stor portion värme och ödmjukhet i. Arbetar till vardags som personlig tränare och gruppträningsinstruktör på SATS i Malmö och instruerar i en mängd olika klasser. Frida har 20 års erfarenhet som instruktör och hade då aldrig en tanke på att hon skulle fortsätta så pass länge som hon har gjort. Men, då träningen är den största passionen i livet och källa till energi, så går det inte att sluta! Som 3-barns mamma brinner Frida också lite extra för vad som händer i kroppen under och efter graviditet. Frida är även utbildad Mammamage instruktör, Friskvårdsterapeut och Kostrådgivare.

JESSICA NYLÉN

Jessica är superkvinnan som arbetar som sjuksköterska under nätterna för att hinna med familj och det största fritidsintresset träning under dagarna. Som instruktör är Jessica otroligt erfaren såväl som allsidig. Hon instruerar en bredd av klasser, allt ifrån yoga-, vatten-, dans- och styrkepass. Charmen med variationen av klasser och alla fantastiska kunder som utmanar sig tillsammans gör att hon aldrig tröttnar trots sina 20 år i branschen. För Jessica handlar träningen om så mycket mer än bara styrka och kondition. Det handlar även om att utmana sig, att kunna lyssna inåt och lära känna sig själv. Jessica har varit med på flera resor för TaudienTraining och älskar helheten med att lära känna alla även utanför träningsgolvet och glädjen som träningsresor för med sig.

KARIN JOHANSSON EDMAN

Till vardags arbetar Karin som idrottslärare och på fritiden som instruktör och personlig tränare. Hon driver även ett eget träningsföretag, ÅK Personlig tränare, tillsammans med en vän. Hon är även massör och brukar bland annat hålla i en massageworkshop på de resor hon är med. Karin har tävlat på elitnivå i löpning och längdskidåkning med meriter som 3:a på tjejmilen och SM i halvmaraton. Har många landslagsuppdrag i skidåkning och 10 Vasalopp med en 8:e plats som bäst. Det bästa med att leda grupper är enligt Karin att se andra människor utvecklas och att kunna glädjas åt deras framgång. Att få göra det utomlands gör det hela lite bättre!

UTFLYKTER
För dig som inte bara vill träna gruppträningsklasser finns även andra aktiviteter att tillgå.

Ökenpromenad
En av eftermiddagarna går vi tillsammans en promenad på 8,8 km genom öknen. Promenaden börjar genom öknen, uppför kullarna där vi får en fantastisk utsikt över havet och ner mot byn. Promenaden innehåller mycket backar i början och i slutet, men med gemenskapen i promenaden så glöms de bort. Ingår i resan.

Cykling
Du kan hyra cyklar genom att säga till i receptionen senast dagen innan. Receptionen har kartor, bland annat för en 1,8 mil lång runda från kust till kust där man även cyklar inom den närmaste byn Costa Calma. Cyklar hyrs på egen hand för den som önskar. Antalet är begränsat och går att hyra i mån av plats. Pris ca 15-25 euro.

Morro Jable
Ca 5 mil från hotellet vid södra udden av ön ligger orten Morro Jable. Morro Jable kallas ibland lilla Hawaii på grund utav sina långa sandstränder. Förutom sol och bad finns här en lång gågata av restauranger, caféer och små butiker. En av eftermiddagarna tar vi oss hit för en gemensam utflykt. Taxiresan bekostas på egen hand. 

Surfing och SUP
La Pared är känt för sin surfing och perfekta vindar. Utanför hotellet finns ett surfcenter med mer information. Där kan du hyra din egen surfingbräda för antingen surfing eller stand up paddle. Det finns även våtdräkt att hyra. Varför inte boka in dig på en dagskurs i surfing?

SPA
På hotellets SPA-avdelning kan du basta och bada jacuzzi kostnadsfritt. Vill du så finns även möjlighet att boka till någon behandling till förmånligt pris med en liten rabatt för vår grupp.

FLYGTIDER

3 nov – 10 nov 2023

Avreseorter:
Köpenhamn & Stockholm 

3 nov                 CPH-FUE           07.35-11.45
10 nov               FUE-CPH           12.45-19.00

3 nov                 ARN-FUE          08.20-13.10
10 nov               FUE-ARN          14.10-21.00

Flygtiderna är preliminära och kan förändras. 

1 mars – 8 mars 2023

Avreseorter:
Köpenhamn & Stockholm 

1 mars               CPH-FUE           07.25-11.35
8 mars               FUE-CPH           12.35-18.50

1 mars               ARN-FUE          10.15-15.05
8 mars               FUE-ARN          16.05-22.50

Flygtiderna är preliminära och kan förändras. 

SAGT OM VÅR TRÄNINGSRESA TILL LA PARED

Fokus på att må bra rakt igenom. Gediget program och underbara ledare. – Elisabeth

November, bra månad att resa i. Mycket bra instruktörer som såg alla och la passen på rätt nivå. Flexibla och trevliga. Kaffe på morgonen var toppen! – Eva Niklasson

Glädjen, mångfald, många skratt! Mycket träningsvärk och otroligt bra instruktörer. Vi kommer tillbaka! – Magdalena Ferdin

Väldigt bra och lyhörda tränare. Man kände sig trygg, sedd och bekräftad. Samspelta och jordade. Jag kände mig trygg att delta trots ovana att träna. – Irmeli Dahlbacka

Fanns otroligt många pass att välja på. Energi hos instruktörerna! – Eva Enocson

Duktiga, allsidiga och evigt peppande instruktörer! Ni gjorde veckan superbra! – Petra Dike

Det bästa med resan var ledarna! Deras entusiasm, pepp och kunskap! Förmågan att få en till att prova på nya pass utanför komfortzonen i ett behagligt klimat. – Anette och Göran Ivarsson

Vila mot vardagen, samvaron, träning och god mat = Total avkoppling! – Agneta Zervens

Mycket kunniga och engagerade instruktörer som kommer med tips under hela veckan. Fantastiskt roligt att känna gemenskapen i gruppen. – Maria Ström

Bra och inspirerande ledare som var måna om att alla hade det bra. – Anna

Peppande att träna med andra glada i varmt väder kombinerat med sol. – Anna Lundgren

Bra träning, härliga skratt, så trevliga och duktiga ledare. -Cecilia Sandin

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *