Träningsresa La Pared, Fuerteventura

Datum & Pris Träningsresa
11-18 november 2022
12 498 kronor 

3-10 mars 2023
12 498 kronor*

* Boka tidigt rabatt på 500 kr vid bokning före 31 oktober 2022. (Därefter pris 12 998 sek).
​​​** Enkelrumstillägg 2000:- /2500:-

Hotell:
La Pared powered by Playitas
För fullständig information om hotellet klicka här.

Avreseorter:
Köpenhamn, Stockholm, Göteborg

Det här ingår:
– Flygresa tur och retur
– Transfer tur och retur
– Boende med del i dubbelrum
– Helpension (Frukost, lunch, eftermiddagssmoothie, middag)
– Vatten under träningspassen
– Måltid ombord på planet
– Träning, workshops och aktiviteter enligt program

Betalningsvillkor:
Anmälningsavgiften betalas senast 5 dagar efter att bokningsbekräftelsen skickats ut.
Resterande belopp betalas senast 30 dagar innan avresa.

Med anledning av Covid-19:
Läs mer HÄR!

Kontakta oss:
Frågor gällande flyg, hotell, försäkringar och bokning?
Kontakta Apollo genom mail till bokning@apollo.se

Frågor gällande program och träning?
Kontakta oss genom mail till info@taudientraining.se

TRÄNINGSRESA LA PARED, FUERTEVENTURA

Följ med på träningsresa till byn La Pared på Fuerteventura tillsammans med TaudienTraining! Vi bor och tränar på mysiga La Pared – powered by Playitas på Fuerteventura där vädret lämpar sig perfekt för träning. Vi erbjuder en vecka fylld med träning, glädje, avkoppling och massor med inspiration. En träningsresa med oss passar alla – oavsett vilken nivå och erfarenhet. Med cirka tio träningspass per dag strävar vi efter att erbjuda något för alla. Vi erbjuder allt från yoga, dans och aquaklasser till funktionell träning, spinning och styrkeklasser. 

Vi sätter högt värde på personligt bemötande och familjär sammanhållning i gruppen. Måltiderna intas tillsammans och det gemensamma träningsintresset gör det enkelt att åka på resan på egen hand såväl som med sällskap. Maxantalet på resan är 60 personer och våra instruktörer finns hela tiden nära till hands för att ge dig det lilla extra – allt för att ge dig en oförglömlig träningsresa! 

PROGRAM

Nedan finner du program och passbeskrivningar för din träningsresa!
Programmet är preliminärt och vi reserverar oss för eventuella justeringar innan avresa. 

November 2022
Program 

Passbeskrivningar 

Mars 2023
Program 

Passbeskrivningar 

Informationsblad för resan

INSTRUKTÖRERNA

Vi är mycket stolta över våra handplockade instruktörer som alla är proffs på sina områden. Genom vår stab av instruktörer, som rymmer allt ifrån yogainstruktörer till dansare, löpare och styrkefantaster, kan vi erbjuda en bredd av träning. Här finns någonting som passar alla vare sig du vill träna ett eller flera pass om dagen. Instruktörerna tar sig tid för dig både på passen och utanför för att hjälpa dig med träningen. Har du någon skada eller vill ta det lite lugnare så hjälper de dig gärna med att hitta alternativ på övningar som passar just dig. Tveka inte att ta hjälp för att få ut så mycket som möjligt av din träningsresa!

November 2022: Jessica Nylén, Sabina Wåhlberg & Marlen Röen
Mars 2023: Jessica Nylén & Karin Edman Johansson

Ändring av instruktörer kan ske.

KARIN JOHANSSON EDMAN
Till vardags arbetar Karin som idrottslärare och på fritiden som instruktör och personlig tränare. Hon driver även ett eget träningsföretag, ÅK Personlig tränare, tillsammans med en vän. Hon är även massör och brukar bland annat hålla i en massageworkshop på de resor hon är med. Karin har tävlat på elitnivå i löpning och längdskidåkning med meriter som 3:a på tjejmilen och SM i halvmaraton. Har många landslagsuppdrag i skidåkning och 10 Vasalopp med en 8:e plats som bäst. Det bästa med att leda grupper är enligt Karin att se andra människor utvecklas och att kunna glädjas åt deras framgång. Att få göra det utomlands gör det hela lite bättre!

JESSICA NYLÉN
Jessica är superkvinnan som arbetar som sjuksköterska under nätterna för att hinna med familj och det största fritidsintresset träning under dagarna. Som instruktör är Jessica otroligt erfaren såväl som allsidig. Hon instruerar en bredd av klasser, allt ifrån yoga-, vatten, dans- och styrkepass. Charmen med variationen av klasser och alla fantastiska kunder som utmanar sig tillsammans gör att hon aldrig tröttnar trots sina 20 år i branschen. För Jessica handlar träningen om så mycket mer än bara styrka och kondition. Det handlar även om att utmana sig, att kunna lyssna inåt och lära känna sig själv. Jessica har varit med på flera resor för TaudienTraining och älskar helheten med att lära känna alla även utanför träningsgolvet och glädjen som träningsresor för med sig.

MARLEN RÖEN 
En stark trebarnsmamma som älskar att träna tillsammans med andra. Under dagtid arbetar hon som administratör och under kvällstid som instruktör. Marlen tar hand om Dig på alla starka och snabba pass, exempelvis Les Mills klasserna BodyPump och BodyCombat men även olika former av funktionella styrkeklasser som cirkel, tabata HIIT och en massa mer. Marlens motto är ”Vill man så kan man!” vilket speglar henne i stort av alla som känner henne.  Skulle ni se Marlen på ett danspass så har hon inte gått vilse utan älskar bara att utmana sig i allt som hon inte kan för att ständigt utvecklas- en träningsresa är det perfekta läget. 

Sabina Wåhlberg

SABINA WÅHLBERG

Sabina är en varm person som alltid älskat rörelse och gjort yoga till sin vardag. Harmoni och balans är hennes nyckelord. När det kommer till hennes yoga så gillar hon det intuitivt och med flow, att lyssna in och ge kroppen och sinnet det som behövs. För balans gillar Sabina holistisk träning och dans. Hon började instruera som 18åring i Showdance och har mer än 15 års bakgrund som instruktör, bl.a i Yoga, Yoga för barn & tonåringar,  Piloxing, Zumba, Zumba Kids, Funktionell styrka och Aqua – för stora och små, gärna tillsammans. Till vardags har Sabina en egen yogastudio utanför Helsingborg, är Holistisk Life Coach och yogaansvarig för Taudien Training. Sabina har varit med på flera resor tillsammans med oss och är oerhört uppskattad för sin otroliga värme och utstrålning.

UTFLYKTER
För dig som inte bara vill träna gruppträningsklasser finns även andra aktiviteter att tillgå.

Ökenpromenad
En av eftermiddagarna går vi tillsammans en promenad på 8,8 km genom öknen. Promenaden börjar genom öknen, uppför kullarna där vi får en fantastisk utsikt över havet och ner mot byn. Promenaden innehåller mycket backar i början och i slutet, men med gemenskapen i promenaden så glöms de bort. Ingår i resan.

Cykling
Du kan hyra cyklar genom att säga till i receptionen senast dagen innan. Receptionen har kartor, bland annat för en 1,8 mil lång runda från kust till kust där man även cyklar inom den närmaste byn Costa Calma. Cyklar hyrs på egen hand för den som önskar. Antalet är begränsat och går att hyra i mån av plats. Pris ca 15-25 euro.

Morro Jable
Ca 5 mil från hotellet vid södra udden av ön ligger orten Morro Jable. Morro Jable kallas ibland lilla Hawaii på grund utav sina långa sandstränder. Förutom sol och bad finns här en lång gågata av restauranger, caféer och små butiker. En av eftermiddagarna tar vi oss hit för en gemensam utflykt. Taxiresan bekostas på egen hand. 

Surfing och SUP
La Pared är känt för sin surfing och perfekta vindar. Utanför hotellet finns ett surfcenter med mer information. Där kan du hyra din egen surfingbräda för antingen surfing eller stand up paddle. Det finns även våtdräkt att hyra. Varför inte boka in dig på en dagskurs i surfing?

SPA
På hotellets SPA-avdelning kan du basta och bada jacuzzi kostnadsfritt. Vill du så finns även möjlighet att boka till någon behandling till förmånligt pris med en liten rabatt för vår grupp.

FLYGTIDER

11 – 18 november 2022
Avreseorter:
Köpenhamn, Stockholm, Göteborg

Flygtider:
Stockholm-Fuerteventura      08.20-13.10
Fuerteventura-Stockholm      14.10-21.00

Göteborg-Fuerteventura        10.45-15.05
Fuerteventura-Göteborg        16.05-22.25

Köpenhamn-Fuerteventura   07.00-11.10
Fuerteventura-Köpenhamn   12.10-18.25

3 – 10 mars 2023
Avreseorter:
Köpenhamn, Stockholm, Göteborg

Flygtider:
Uppdateras inom kort. 

SAGT OM VÅR TRÄNINGSRESA TILL LA PARED

Fokus på att må bra rakt igenom. Gediget program och underbara ledare. – Elisabeth

November, bra månad att resa i. Mycket bra instruktörer som såg alla och la passen på rätt nivå. Flexibla och trevliga. Kaffe på morgonen var toppen! – Eva Niklasson

Glädjen, mångfald, många skratt! Mycket träningsvärk och otroligt bra instruktörer. Vi kommer tillbaka! – Magdalena Ferdin

Väldigt bra och lyhörda tränare. Man kände sig trygg, sedd och bekräftad. Samspelta och jordade. Jag kände mig trygg att delta trots ovana att träna. – Irmeli Dahlbacka

Fanns otroligt många pass att välja på. Energi hos instruktörerna! – Eva Enocson

Duktiga, allsidiga och evigt peppande instruktörer! Ni gjorde veckan superbra! – Petra Dike

Det bästa med resan var ledarna! Deras entusiasm, pepp och kunskap! Förmågan att få en till att prova på nya pass utanför komfortzonen i ett behagligt klimat. – Anette och Göran Ivarsson

Vila mot vardagen, samvaron, träning och god mat = Total avkoppling! – Agneta Zervens

Mycket kunniga och engagerade instruktörer som kommer med tips under hela veckan. Fantastiskt roligt att känna gemenskapen i gruppen. – Maria Ström

Bra och inspirerande ledare som var måna om att alla hade det bra. – Anna

Peppande att träna med andra glada i varmt väder kombinerat med sol. – Anna Lundgren

Bra träning, härliga skratt, så trevliga och duktiga ledare. -Cecilia Sandin

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *