TRÄNINGSRESA TILL LA PARED, FUERTEVENTURA


Följ med på träningsresa till La Pared på Fuerteventura tillsammans med TaudienTraining! Vi bor och tränar på mysiga La Pared på Fuerteventura när vädret lämpar sig perfekt för träning, solen skiner och vindarna är svalkande.


Vi erbjuder en vecka fylld med träning, glädje, avkoppling och massor med inspiration att ta med dig hem. En träningsresa med oss passar alla, oavsett vilken nivå du befinner dig på, och vår strävan är att erbjuda något för alla genom cirka tio träningspass per dag och allt ifrån yoga, dans och aquaklasser till funktionell träning, spinning, fyspass och box.

Utöver all träning innehåller en träningsresa med TaudienTraining också workshops, där du får med dig ännu mer kunskap och inspiration hem, samt överraskningar för gemenskap och träningsglädje. 

Vi sätter högt värde vid ett personligt bemötande och god sammanhållning i gruppen. Måltiderna intas tillsammans och det gemensamma intresset bjuder in till en enkelhet att även åka på resan på egen hand. Maxantalet på resan är 60 personer och våra instruktörer finns hela tiden nära till hands för att kunna ge dig det lilla extra- allt för att ge dig en oförglömlig träningsresa! 

 

 

Varför TaudienTraining?

TaudienTraining har lång erfarenhet av träningsresor och uppskattas framför allt för sitt personliga och nära bemötande, engagerade instruktörer och en härlig gruppkänsla. De många återkommande kunderna nämner även den enorma bredden av träningspass. Under en träningsvecka med TaudienTraining erbjuds cirka 30 olika träningsformer- välkända såväl som ovanliga (se passbeskrivningar för inblick i det breda utbudet). Du guidas genom din träningsresa av professionella instruktörer som bjuder på sig själva såväl som närhet och en strävan om att alltid möta Dig som individ, oavsett träningsnivå eller eventuella begränsningar. Du deltar i så många pass och aktiviteter du vill. Den härliga sammanhållningen i gruppen uppnås genom gemensamma aktiviteter, mingel, måltider vid bokade bord samt överraskningar utanför träningsschemat. En träningsresa är mycket mer än bara träning! 

Våra instruktörer

Vi är mycket stolta över våra handplockade instruktörer som alla är proffs på sina områden. Genom vår stab av instruktörer, som rymmer allt ifrån yogainstruktörer till dansare, löpare och styrkefantaster, kan vi erbjuda en träningsresa med en bredd av träning och någonting som passar alla, vare sig du vill träna ett eller flera pass om dagen. Instruktörerna tar sig tid för dig både på passen och runtomkring om du vill ha hjälp vid sidan av träningen. Har du någon skada eller vill ta det lite lugnare så hjälper de dig gärna med att hitta alternativ på övningar som passar just dig. Tveka inte att ta hjälp för att få ut så mycket som möjligt av din träningsresa!

Vem kan delta på en träningsresa? 

En träningsresa med oss passar alla oavsett vilken nivå du befinner dig på. Vi erbjuder ett stort antal olika träningsformer som varierar i såväl intensitet och svårighetsgrad som känsla och form- allt för att du ska hitta något som passar just dig. Du deltar i så många pass och aktiviteter du vill. 

HOTELLET

La Pared – powered by Playitas har ett avskilt och rofyllt läge på västkusten i den lilla byn La Pared, ca 1 mil nordväst om Costa Calma. Här finns alla förutsättningar för att kunna fokusera dig själv och din träning. Den perfekta platsen för dig som vill ladda batterierna och njuta av den vackra naturen, närheten till havet och spektakulära solnedgångar. La Pared är känt för sin strand och nybörjarsurfing med perfekta förhållanden för att lära sig surfa, då hotellet också har ett eget surfcenter. På La Pared har vi även en egen Eco-Garden där våra egna örter förgyller buffeérna.

För fullständig information, bilder och filmer från hotellet klicka här.

UTFLYKTER

För dig som inte bara vill träna gruppträningsklasser finns även andra aktiviteter att tillgå.

Ökenpromenad

En av eftermiddagarna går vi tillsammans en promenad på 8,8 km genom öknen. Promenaden börjar bort genom öknen uppför kullarna där vi får en fantastisk utsikt över havet och ner mot byn. Promenaden innehåller mycket backar i början och i slutet, men med gemenskapen i promenaden så glöms de bort. Ingår i resan.

Cykling

Via receptionen kan du hyra cyklar genom att säga till senast dagen innan. Antalet är begränsat och går att hyra i mån av plats. Receptionen har kartor, bland annat för en 1,8 mil lång runda från kust till kust där man även cyklar inom den närmaste byn Costa Calma. Cyklar hyrs på egen hand för den som önskar. Pris ca 15-25 euro.

Morro Jable

Ca 5 mil från hotellet vid södra udden av ön ligger Morro Jable. Morro Jable kallas ibland lilla Hawaii på grund utav sina långa sandstränder. Förutom sol och bad finns här en lång gågata av restauranger, caféer och små butiker. En utav eftermiddagarna tar vi oss hit för en gemensam utflykt. Taxiresan bekostas på egen hand. 

Surfing och SUP

La Pared är känt för sin surfing och perfekta vindar. Utanför hotellet finns ett surfcenter med mer information. Där kan du hyra din egen surfingbräda för antingen surfing eller stand up paddle. Det finns även våtdräkt att hyra. Varför inte boka in dig på en dagskurs i surfing?

SPA

På hotellets SPA avdelning kan du basta och bada jacuzzi kostnadsfritt. Vill du så finns även möjlighet att boka till någon behandling till förmånligt pris med en liten rabatt för vår grupp.

Gruppbild från träningsresa till Fuerteventura
Träningsresa La Pared Fuerteventura

PROGRAM FÖR DIN TRÄNINGSRESA

Se veckoprogram och passbeskrivningar nedan.
OBS! Programmet är preliminärt. Vi reserverar oss för eventuella ändringar innan avresa. 

Program för Mars 2021
Passbeskrivning för Mars 2021

Informationsblad för resan

INSTRUKTÖRERNA

Vi är mycket stolta över våra handplockade instruktörer som alla är proffs på sina områden. Genom vår stab av instruktörer, som rymmer allt ifrån yogainstruktörer till dansare, löpare och styrkefantaster, kan vi erbjuda en bredd av träning. Här finns någonting som passar alla vare sig du vill träna ett eller flera pass om dagen. Instruktörerna tar sig tid för dig både på passen och runtomkring om du vill ha hjälp vid sidan av träningen. Har du någon skada eller vill ta det lite lugnare så hjälper de dig gärna med att hitta alternativ på övningar som passar just dig. Tveka inte att ta hjälp för att få ut så mycket som möjligt av din träningsresa!

Mars 2021: Sandra Lindau Sterner, Andrianna Wängström och Karin Johansson Edman

 

SANDRA LINDAU STERNER

Sandra arbetar på Filborna Arena i Helsingborg som gruppträningsinstruktör samt Receptionsansvarig. Den största passionen inom gruppträning är dans som Sandra kommer att bjuda en hel del på under veckan. Den bästa känslan enligt Sandra är att se en ny deltagare gå in på ett danspass som kanske aldrig har dansat förr och förvandlas till en riktig Dancequeen efter passets slut! Att få se glädjen i deltagarnas ansikten driver Sandra som instruktör att jobba hårdare och utvecklas.

 

ANDRINNA WÄNGSTRÖM

Andrianna leder sina klasser med syfte och lekfullhet oavsett om det är en Yoga eller Fightklass där rörelse kan ske både mentalt och fysiskt. Senast som tränare på heltid utomlands men nyligen hemkommen för att utforska mer av den fantastiska träningsbranschen. ”Jag fullkomligt älskar att skapa upplevelser och se hur rörelse kan förändra människors liv!”. Med en bred bakgrund inom branschen hittar ni Andrianna på många olika klasser, från mjukt till hårt och med bus i sinne.

 

KARIN JOHANSSON EDMAN

Arbetar till vardags som idrottslärare och på fritiden som instruktör och personlig tränare. Karin har tävlat på elitnivå i löpning och längdskidåkning med meriter som 3:a på tjejmilen och SM i halvmaraton. På resan har hon med sig sina stavar för att köra sitt otroligt uppskattade pass stavgång, som är så mycket mer än att bara gå med ett par stavar. Hon har många landslagsuppdrag i skidåkning och 10 Vasalopp med en 8:e plats som bäst. Det bästa med att leda grupper är enligt Karin att se andra människor utvecklas och att kunna glädjas åt deras framgång och att få göra det utomlands gör det hela lite bättre.

 

 

Ändring utav instruktörer kan ske.

DATUM OCH AVRESEORTER 2021

MARS 2021

7 – 14 mars 2021 (Köpenhamn) | 8 – 15 mars 2021 (Stockholm & Göteborg)

Avreseorter:
Köpenhamn, Stockholm & Göteborg

Flygtider:

7/3    Köpenhamn – Fuerteventura         07:00 – 11:10
14/3 Fuerteventura – Köpenhamn          12:10 – 18:25

8/3   Arlanda – Fuerteventura                   08:35-13:25
15/3 Fuerteventura – Arlanda                  14:25 – 21:15

8/3   Göteborg – Fuerteventura                10:45 – 15:05
15/3 Fuerteventura – Göteborg                16:05 – 22:25

Flygtiderna är preliminära och kan komma att ändras.

Pris:
12 498 kronor vid bokning före 1 oktober 2020
(Därefter 12 998 kronor)

BOKA DIN TRÄNINGSRESA

Boka resan genom Apollo via länken nedan:
Bokning

 

Vid frågor om resan kontakta info@taudientraining.se

IMG_5283

SAGT OM VÅRA TRÄNINGSRESOR TILL LA PARED, FUERTEVENTURA

November 2018:

Instruktörerna var härliga, inspirerande och så himla bäst!

Fokus på att må bra rakt igenom. Gediget program och underbara ledare. – Elisabeth

November, bra månad att resa i. Mycket bra instruktörer som såg alla och la passen på rätt nivå. Flexibla och trevliga. Kaffe på morgonen var toppen! – Eva Niklasson

Glädjen, mångfald, många skratt! Mycket träningsvärk och otroligt bra instruktörer. Vi kommer tillbaka! – Magdalena Ferdin

Väldigt bra och lyhörda tränare. Man kände sig trygg, sedd och bekräftad. Samspelta och jordade. Jag kände mig trygg att delta trots ovana att träna. – Irmeli Dahlbacka

Fanns otroligt många pass att välja på. Energi hos instruktörerna! – Eva Enocson

Duktiga, allsidiga och evigt peppande instruktörer! Ni gjorde veckan superbra! – Petra Dike

Många pass att välja mellan. Instruktörerna var fantastiska!

Det bästa med resan var ledarna! Deras entusiasm, pepp och kunskap! Förmågan att få en till att prova på nya pass utanför komfortzonen i ett behagligt klimat. – Anette och Göran Ivarsson

Vila mot vardagen, samvaron, träning och god mat = Total avkoppling! – Agneta Zervens

Det absolut bästa med resan var de tre fantastiska instruktörerna: Jessica, Marlen och Jennifer. Redan första kvällen kände man att det här blir bra och det höll veckan ut. De kompletterade varandra och bjöd på sig själva.

Mycket kunniga och engagerade instruktörer som kommer med tips under hela veckan. Fantastiskt roligt att känna gemenskapen i gruppen. – Maria Ström

Bra och inspirerande ledare som var måna om att alla hade det bra. – Anna

Peppande att träna med andra glada i varmt väder kombinerat med sol. – Anna Lundgren

Bra träning, härliga skratt, så trevliga och duktiga ledare. -Cecilia Sandin

Instruktörerna var väldigt jordnära och naturliga. Härliga tjejer!

Ledarnas skratt och allas prestigelöshet. Lagom stort hotell. Alla skratt och allt vi åstadkommit.

BETALNINGSVILLKOR

Anmälningsavgiften på 1200 kronor betalas senast 5 dagar eter att bokningsbekräftelsen skickats ut.
Om du väljer av & ombokningsskyddet tillkommer 349 :- extra.
Resterande belopp betalas senast 40 dagar innan avresa.

ALLT DETTA INGÅR 

  • Flygresa Tur och Retur
  • Boende med del i dubbelrum
  • Helpension  ( frukost, lunch, eftermiddagssmoothie, middag)
  • Vatten vid träningspassen
  • Transfer Tur och Retur
  • Måltid ombord på planet
  • All träning & workshops samt hjälp från våra instruktörer, personliga tränare och kostrådgivare. (Exklusivt för denna grupp).

Tillval: Enkelrumstillägg, om- och avbeställningsskydd, försäkring (se priser vid bokningslänken).

Träningsresa Kreta

Kreta

Följ med till fina Cavo Spada- ett hotell fullt av möjligheter till härliga träningsupplevelser. Utöver träningen finns vinprovning, cykeltur, promenader och möjlighet till besök i Chania.

Träningsresa Kroatien

Träningsresa Kroatien

Kombinera träning med sol och havsbad i Makarska. Här bor vi precis intill strandpromenaden som kantas av nöjen och erbjuder utöver träningen möjlighet till utflykter som cykling, bergspromenad, vinprovning och besök i gamla stan.

Träningsresa Sydafrika

Träningsresa Sydafrika

Följ med på en träningsresa till Sydafrika. Den här resan är som gjord för dig som lockas av både äventyr och träningsglädje. Under tio dagar förflyttar vi oss mellan 3 olika boenden och skaparminnen för livet tillsammans!

Weekends

Träningsweekends

Är du sugen på att komma bort bara över en helg? Våra träningsweekends finns på flera orter och noga utvalda hotell runt omkring i Sverige- ett perfekt sätt att kombinera träning, inspiration och avkoppling!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *