Träningshelg Valhall Park

Datum Träningshelg:
24-25 september

5-6 november

Pris:
2915 kronor per person
* Enkelrumstillägg 200 kronor

* Erbjudande: Passar ett dagspaket bättre?
Allt ovanstående utom övernattning för 2315 kronor per person.

* ErbjudandeAnkomst redan på fredagen?
Lägg till logi fredag för 548 kronor per person med del i dubbelrum. 

* Erbjudande10% rabatt på valfri Skönhetsbehandling
Läs mer nedan. 

Hotell:
Valhall Park Hotell

Läs mer om hotellet här.

Det här ingår
Samtliga träningspass & workshops.
Förmiddagsfika lördag

Lunch lördag & söndag
Eftermiddagsfika lördag
Tvårätters middag lördag

Entré relax
Logi del i dubbelrum
Kaffe och frukt söndag morgon

Frukostbuffé söndag

Betalningsvillkor:
Betalning senast 30 dagar innan avresa. Tills dess fri avbokning. 

Kontakta oss:
Frågor gällande logi?
Kontakta hotellet genom mail till info@hotelvalhallpark.se 

Frågor gällande program eller träningshelg?
Kontakta oss genom mail till info@taudientraining.se

TRÄNINGSHELG VALHALL PARK

En träningshelg är ett perfekt sätt att bryta av vardagen och fylla på energiförråden genom en härlig mix av träning och avslappning!

Unna dig en helg med fokus på bara Dig och Ditt välmående. Vi erbjuder ett gediget program för helgen där du själv plockar ut det som lockar dig mest och själv bestämmer hur mycket du vill träna under helgen. Träningen varvas med god mat, avkoppling och härligt umgänge med likasinnade. Våra instruktörer finns alltid nära till hands för att ge dig den hjälp som du önskar och behöver. Oavsett om du vill komma igång med träningen eller redan tränar regelbundet så hittar du något som passar dig. Vi strävar efter att alltid leverera en bredd av klasser; allt från yoga och danspass till löpskolning, funktionell träning och box. Träningen sker både inomhus och utomhus och kompletteras med föreläsningar/workshops med olika temas i syfte att generera inspiration och reflektion.

På våra träningsweekends kan du åka både tillsammans med dig någon du tycker om eller själv- omgiven av likasinnade och av våra instruktörer finns det alltid en gemenskap att vara delaktig i.

Vårt mål är att förmedla träningsglädje i kombination med avkoppling och Dig det bästa av två världar!

BOKA DIN TRÄNINGSHELG

Boka din träningshelg direkt via hotellet. Skicka ett mail med nedan info till info@hotelvalhallpark.se eller via telefon +46 (0)431 255 20
– Namn
– Eventuell specialkost
– Mailadress & telefonnummer till samtliga deltagare.
– Önskemål om enkel- eller dubbelrum. 

PROGRAM FÖR DIN TRÄNINGSHELG

Nedan finner du programmet för din träningshelg!
Programmet är preliminärt och mindre ändringar kan ske.

Program för September 2022  
Program för November 2022 

INSTRUKTÖRER

Vi är mycket stolta över våra handplockade instruktörer som alla är proffs på sina områden. Genom vår stab av instruktörer, som rymmer allt ifrån yogainstruktörer till dansare, löpare och styrkefantaster, kan vi erbjuda en bredd av träning. Här finns någonting som passar alla och instruktörerna tar sig tid för dig både på passen och runtomkring om du vill ha hjälp vid sidan av träningen. Har du någon skada eller vill ta det lite lugnare så hjälper de dig gärna med att hitta alternativ på övningar som passar just dig. Tveka inte att ta hjälp för att få ut så mycket som möjligt av din träiningsweekend!

September 2022: Marlen Röen, Andrianna Wängström & Sabina Wåhlberg
November 2022: Marlen Röen, BG Nilensjö & Jeanette Jörgensen

Andrianna

ANDRIANNA WÄNGSTRÖM

Andrianna leder sina klasser med syfte och lekfullhet- oavsett om det är en Yoga eller Fightklass där rörelse kan ske både mentalt och fysiskt. Hennes instruktörsresa har bland annat tagit henne på äventyr som tränare på heltid utomlands. Numera instruerar hon i Helsingborg, och studerar till Sjuksköterska samtidigt som hon arbetar som yrkeslärare i Ledarskap och Kommunikation. Med en bred bakgrund inom branschen hittar ni Andrianna, som är licencierad PT såväl som Yogalärare, på många olika klasser- från mjukt till hårt och med bus i sinne. ”Jag fullkomligt älskar att skapa upplevelser och se hur rörelse kan förändra människors liv!” menar hon.

BG NILENSJÖ

BG är chefredaktör för Magasin Spring (https://springlfa.se/) och en dedikerad löpare med både svenska och skånska rekord. Favoritdistansen är 3 000 meter där han i klassen M50 sprungit på 9:27. 34:05 på milen och 1:15 på halvmaran visar att det även fungerar att springa längre för denna gubbe. BG är även tränare och ordförande i klubben IS Göta i Helsingborg. IS Göta är Sveriges största ideella löparklubb med över 700 medlemmar, BG har varit ordförande i snart 20 år och förflyttat klubben från 20 medlemmar till dagens nivå. Helsingborg har under dessa år blivit en löparstad med ett antal stora lopp som, Varvetmilen, Vårruset, Kalvinknatet, Helsingborgs terränglopp, mfl. Så vill ni ha tips om hur man bedriver ideella klubbar kan det vara av intresse att prata med BG. Vid sidan av Göta coachar BG ca 30 löpare runt om i Sverige då han tycker att det är fascinerande hur han kan få löpare som sprungit under många år att plötsligt utvecklas genom att individanpassa träningsuppläggen.

JEANETTE JÖRGENSEN

Jeanette har varit instruktör i 20 år och började sin bana som aerobicsinstruktör för att sen bygga på med annan träning. På vägen har Jeanette även hunnit tävla cirka 10 år i Aerobics Gymnastics- en resa som avslutades med en 4:e placering i SM. Idag klappar hjärtat lite extra för dans, Bodybalance och Piloxing.  Till vardags arbetar Jeanette för Nordic Wellness som distriktskoordinator för gruppträning för ett av Malmö-distrikten. Hon är även Mastertrainer inom Piloxing SSP där hon utbildar andra. Jeanette brinner för att motivera andra och anser att träning alltid ska vara roligt- trots sina 20 år inom branschen så blir det bara roligare!

MARLEN RÖEN

En stark trebarnsmamma som älskar att träna tillsammans med andra. Under dagtid arbetar hon som administratör och under kvällstid som instruktör. Marlen tar hand om Dig på alla starka och snabba pass, exempelvis Les Mills klasserna BodyPump och BodyCombat men även olika former av funkrionella styrkeklassern som cirkel, tabata HIIT och en massa mer. Marlens motto är ”Vill man så kan man!” vilket speglar henne i stort av alla som känner henne.  Skulle ni se Marlen på ett danspass så har hon inte gått vilse utan älskar bara att utmana sig i allt som hon inte kan för att ständigt utvecklas!

Sabina Wåhlberg

SABINA WÅHLBERG

Sabina är en varm person som alltid älskat rörelse och gjort yoga till sin vardag. Harmoni och balans är hennes nyckelord. När det kommer till hennes yoga så gillar hon det intuitivt och med flow, att lyssna in och ge kroppen och sinnet det som behövs. För balans gillar Sabina holistisk träning och all form av dans. Hon började instruera som 18åring i Showdance och har mer än 10 års bakgrund som instruktör, bl.a i Zumba, Piloxing, Aqua och Yoga- för både stora och små. Till vardags har Sabina en egen yogastudio, klasser på Filborna Arena och brinner lite extra för dans och yoga för barn. Sabina har varit med på flera resor tillsammans med TaudienTraining och är oerhört uppskattad för sin otroliga värme och utstrålning.

VALHALL PARK 

Valhall Park är ett familjärt boende i Ängelholm i vacker, energigivande och rofylld parkmiljö. Här bor du bra med grönskan runt omkring dig. Här är det enkelt att trivas och bara vara. I parken som omger hotellet finns både ett meditativt lugn och bra träningsmöjligheter. Hotellet ligger nära både havet med Skäldervikens fina strand dit du kan promenera på egen hand.

Restaurang Nimt, där vi äter våra måltider under helgen, får mycket uppskattning för sin mat och hur restaurangens kök är inspirerat av en smak av Skåne. All mat lagas från grunden med stort engagemang för kvalitet och lokala råvaror. Potatisen från Bjäre hämtas till exempel direkt hos bonden varje morgon. Hotellet har även ett unikt läge med närheten till flygplatsen Ängelholm/Helsingborg, E6:an och tågstationen Barkåkra med Pågatågen.

Läs mer om hotellet här.

Erbjudande: Förgyll helgen med en Skönhetsbehandling

Med koden TaudienTraining får du som deltagare på en träningshelg 10% rabatt på valfri skönhetsbehandling (gäller på ordinarie priser). 
Bokning via: info@skinbym.se
Utepool7
Relaxrum2
Ny restaurang Nimt6

SAGT OM OSS

I mars 2022 genomförs vår första helg på Valhall Park. Vi har dock genomfört en stor mängd träningshelger de senaste åren. Se exempel på våra referenser från andra destinationer nedan:

Väldigt peppande och startpunkt för bättre och mer träning hemma. – Angelica Sperlbauer

Mycket och bra träning! God mat och härligt sällskap. – Samuel

Mer energi och inspiration. – Maja Piper

Bäst var allt- god mat, fin miljö, jättebra pass. – Ann-Charlotte

Peppande att börja träna igen! Kul att testa olika träningsformer som jag inte hade provat själv. – Paula

Kombinationen av pass, att ”välmående och hälsa” var ett tydligt inslag i allt från föreläsningar till fika/mat. Att det gick att träna riktigt hårt/lugnt- helt på eget ansvar och vilja. – Terese Stenson

Man fick testa nya träningsformer. Intressant med möjlighet till kroppsmätning för att få lite tips. Skönt att en del var utomhus i frisk luft och vacker miljö. – Helen H

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *