Träningshelg Margretetorp, Ängelholm

Datum Träningshelg:
7-8 oktober 

Det här ingår:
– 1 övernattning i dubbelrum
– Samtliga träningspass enligt schema
– Inspirerande föreläsningar/ workshops
– 1 st välkomstfika
– 1 st lunchbuffé
– 1 st eftermiddagsfika
– 1 st tvårätters supé
– 1 st frukostbuffé
– 1 st lunch inkl sallad och bröd
I alla måltider ingår måltidsdryck samt kaffe

Hotell:
Margretetorps Gästgifvaregård 

Läs mer om hotellet HÄR.

Bokning av klasser:
Ett välkomstmail med information om bokning av klasserna kommer skickas till dig 2-3 veckor innan träningshelgen. 

Pris 2023:
3280 kronor per person i dubbelrum.

* Enkelrumstillägg: 345 kronor

Betalningsvillkor:
Betalning senast 30 dagar innan avresa. Tills dess fri avbokning. 

Kontakta oss:
Frågor gällande logi?
Kontakta hotellet genom mail till info@margretetorp.se

Frågor gällande program eller träningshelg?
Kontakta oss genom mail till info@taudientraining.se

TRÄNINGSHELG PÅ MARGRETETORP

En träningsweekend passar alla- oavsett om du vill komma igång med träningen eller tränar regelbundet. Med flera parallella pass att välja mellan hittar du förhoppningsvis alltid något som passar dig. Träningsschemat erbjuder allt från yoga och danspass till löpskolning, funktionell träning och andra riktigt tuffa pass. Under helgen bjuds du även på föreläsningar för att få med dig ännu mer motivation och kunskap hem. Så ta med någon du tycker om och njut av vår träningsweekend med rolig träning, god mat och underbar gemenskap! 

Vi är träningsreseföretaget som fokuserar på Dig och att du ska få uppleva en aktiv och spännande semester med mycket glädje och gemenskap. Vi har många års erfarenhet inom både tränings- och resebranschen och vill dela med oss av det bästa av dessa två världar genom träningsresor. Vi finns alltid nära tillhands redo att hjälpa dig.

BOKA DIN TRÄNINGSHELG

Boka din träningshelg direkt via hotellet. Skicka ett mail med nedan info till info@margretetorp.se
– Namn
– Eventuell specialkost
– Mailadress & telefonnummer till samtliga deltagare.
– Önskemål om enkel- eller dubbelrum. 

PROGRAM FÖR DIN TRÄNINGSHELG

Nedan finner du programmet för din träningshelg!
Programmet är preliminärt och mindre ändringar kan ske.

Program Oktober 2023

INSTRUKTÖRER

Vi är mycket stolta över våra handplockade instruktörer som alla är proffs på sina områden. Genom vår stab av instruktörer, som rymmer allt ifrån yogainstruktörer till dansare, löpare och styrkefantaster, kan vi erbjuda en bredd av träning. Här finns någonting som passar alla och instruktörerna tar sig tid för dig både på passen och runtomkring om du vill ha hjälp vid sidan av träningen. Har du någon skada eller vill ta det lite lugnare så hjälper de dig gärna med att hitta alternativ på övningar som passar just dig. Tveka inte att ta hjälp för att få ut så mycket som möjligt av din träiningsweekend!

Oktober 2023: Sabina Wåhlberg, Ulrika Nilsson & Marlen Röen

MARLEN RÖEN

En stark trebarnsmamma som älskar att träna tillsammans med andra. Dela med sig av den träningsglädjen som hon själv känner. Få er att ge de där lilla extra. Under dagtid arbetar hon som ekonomichef och under kvällstid som instruktör. Marlen tar hand om Dig på alla starka och snabba passen, exempelvis Les Mills klasserna BodyPump och BodyCombat men även olika former av funktionella styrkeklasser som cirkel, tabata HIIT och en massa mer.  Marlens motto är ”Vill man så kan man!” vilket speglar henne i stort sett av alla som känner henne.  Skulle ni se Marlen på ett danspass så har hon inte gått vilse utan älskar bara att utmana sig i allt som hon inte kan för att ständigt utvecklas!

Sabina Wåhlberg

SABINA WÅHLBERG

Sabina är en varm person som alltid älskat rörelse och gjort yoga till sin vardag. Harmoni och balans är hennes nyckelord. När det kommer till hennes yoga så gillar hon det intuitivt och med flow, att lyssna in och ge kroppen och sinnet det som behövs. För balans gillar Sabina holistisk träning och dans. Hon började instruera som 18åring i Showdance och har mer än 15 års bakgrund som instruktör, bl.a i Yoga, Yoga för barn & tonåringar,  Piloxing, Zumba, Zumba Kids, Funktionell styrka och Aqua – för stora och små, gärna tillsammans. Till vardags har Sabina en egen yogastudio utanför Helsingborg, är Holistisk Life Coach och yogaansvarig för Taudien Training. Sabina har varit med på flera resor tillsammans med oss och är oerhört uppskattad för sin otroliga värme och utstrålning.

ULRIKA NILSSON

Är en sprudlande kvinna med drygt 30 års erfarenhet inom gruppträning. Hon har arbetat för stora träningskedjor med utvecklingen utav gruppträning, utbildat och utvärderat instruktörer samt själv lett en väldans massa klasser.  Med den långa erfarenheten har det blivit en mängd olika koncept med allt från rörlighets och dansklasser till funktionell träning. Med Ulrika har man aldrig tråkigt. Hon kan få vem som helst att skaka på höfterna och fortsätta när orken egentligen tog slut för länge sedan. Hon måste upplevas live!

ab4b9116bb7cc459e3ad157ad27995b3_800x600
b9a2b81f38b118c87483419a09f284ed_800x600

MARGRETETORPS GÄSTGIFVAREGÅRD

Här finner du lugnet. I de vackra korsvirkesgården på Hallandsåsens solsida kan du koppla av. Margretetorps Gästgifvaregård ligger i kanten av den gröna bokskogen, omgiven av en underbar park. Margretetorp är en skånsk gästgivargård med rötter ända från 1300-talet. Gården är helt byggd i korsvirke och alla rum har naturligtvis bjälkar i taket. Från två vackert stensatta innergårdar, med planteringar och porlande vatten, har alla gäster sin egen ingång. Alla 58 gästrum är stora och smakfullt inredda, med fin utsikt över park och omgivningar.

De skånska mattraditionerna är mycket viktiga på gården, och restaurangen kan stoltsera med delikatesser från traktens skog och mark. Köket följer årstidernas skiftningar och tar vara på de bästa ur de skånska gårdarnas råvaror. På våren serveras sparris och lax, vid påsken lamm och om hösten vilt som rådjur, hjort, vildsvin och fasan.

Läs mer om hotellet HÄR.

SAGT OM VÅRA EVENT PÅ MARGRETETORP

”En känsla av välbefinnande från knoppen till tårna. Hela jag fick en välbehövlig helg. Sinnet, kroppen, musklerna- allt hör ihop” 

”Att få bli vägledd i Yogan av duktiga handledare!” – Lena 

”Att jag hittade tillbaka!” – Ingrid N

”Helt otroligt alltihop! Känner mig som en ny människa, dock med träningsvärk- men det är härligt det med!” 

”Tid för återhämtning. Känner lugn och energi. Fyllt på energidepåerna!”

Gruppträningsinstruktör
243049160_1923624757814685_3369310162885098392_n

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *