Dagsevent på Vattnets Hus i Ängelholm 

VAD? 1-dags träningsevent 
NÄR?  
Lördag 12 juni 2021
VAR? Vattnets Hus i Ängelholm

Dagen bjuder på en mix av härliga och lite ovanligare klasser för ny inspiration. Alla klasser är anpassade för olika nivåer så alla kan vara med. Prova olika träningsformer under dagen- från coola Freepower till påhittiga funktionella övningar som gör dig till vän med minibandet och den behagliga YinYogan som avslutar dagen.

Vi satsar på att kunna vara ute på det fantastiska trädäcket med frisk luft och utsikt över ån. Vid sämre väder finns möjlighet att flytta in passet.

Maxantal för eventet är 30 personer då vi strävar efter ett personligt event med möjlighet att få hjälp med det du önskar och gott om plats för alla att röra sig.

Instruktör för dagen är Marlene Taudien
Marlene älskar känslan som uppstår av att träna i grupp och genom att se andra utvecklas. Marlene är grundaren till TaudienTraining och arbetar med att ta fram nya resmål och koncept, genomföra dem tillsammans med teamet och lika noga med att i efterhand utvärdera.
Som instruktör uppskattas hon för sin fantasifullhet och energi på intensiva klasser, men också för sitt djup, lugn och behagliga röst på de återhämtande klasserna. Mixen är det bästa och enligt Marlene är all träning rolig, genom stor variation så tröttnar man aldrig.
Vid sidan av TaudienTraining har hon även konsultuppdrag där hon hjälper nystartade företag att förverkliga sina drömmar, hon undervisar i kommunikation, tar sig an moderatorsuppdrag och studerar till mental tränare.

Klicka här för program

Programmet är från 2020, uppdaterat program för 2021 kommer längre fram. 

Pris och innehåll:

995:-
Extra tillval: Möjlighet att boka till Spa vid träningsdagens slut, 250:- för dig som inte är medlem på vattnets hus och 125:- för icke-medlemmar. 

5 träningspass (Du väljer själv om du är med på alla. Om du önskar en paus så är det helt välkommet)
1 föreläsning/ workshop
Lunch
Energipåfyllning under dagen med frukt
Eftermiddagsfika

Vid frågor, kontakta: marlene@taudientraining.se

Boka här

Följ med oss till en destination i Sverige eller upptäck någon av våra utlandsdestinationer dit vi reser i samarbete med Apollo Sports. 

Träningsweekends | Träningsresor | Yogaresor | Familjehelg
Träna i Vejbystrand | Sommarevent Vejbystrand | Träningsdag Vattnets Hus, Ängelholm