Träningsdag – Summerboost – Skepparholmen, Stockholm

TRÄNINGSDAG STOCKHOLM – SUMMERBOOST PÅ SKEPPARHOLMEN

VAD? Träningsdag i Stockholm  
NÄR?
Söndagen den 19 juni 2022

VAR? Skepparholmen, Nacka i Stockholm (Läs mer om hotellet här

Dagen bjuder på en mix av härliga klasser för ny inspiration. Alla klasser är anpassade för olika nivåer så alla kan vara med. Prova olika träningsformer under dagen- från Soma Move, Yin Yoga och Skogsbad till Funktionell Styrka och ösig Aerobic.

Vi satsar på att kunna vara ute i den fantastiska miljön runt hotellet. Vid sämre väder finns möjlighet att flytta in eventet.

15
243049160_1923624757814685_3369310162885098392_n
242860287_1923625924481235_2457272575854977384_n

DINA INSTRUKTÖRER

KAROLINA BERGQVIST

Karolina Bergqvist – gick som 17 åring från den lokala dansskolan in i gruppträningssalen. Och där blev hon kvar! Med glimten i ögat och den härliga humorn framträdande i sin instruktörsroll levererar hon välplanerade, tydliga klasser med hög kvalité. 

Karolina har en magister examen i Idrottsvetenskap och brinner för att hjälpa människor hitta balans mellan arbete, träning och återhämtning. Hon utforskar gärna hur naturen kan gynna vårt välmående och håller numera guidade turer i Skogsbad. Karolina driver egna företaget KarHolistic där hon jobbar som konsult inom träning, yoga och rehabilitering. Utöver det arbetar hon också för Member24 som Mastertrainer och koreograf.

SOFIE NÄSLUND

Möt skåningen som gick sin första aerobicsutbildning 1998 och sedan dess är en inbiten gruppträningsnörd, vilket gör henne nytänkande och kreativ. Som produktutvecklare av PowerStep (step-styrka) och utbildare inom ActicAcademy får hon möjlighet att ge vidare av sitt engagemang för gruppträning. Sofie är ett explosivt energiknippe med ett otroligt kroppsspråk vilket bidragit till flera höga placeringar i gruppträningstävlingar – senast finalist i Årets Instruktör på Guldhjärtat 2019. Sofie ser alla i rummet – och oavsett träningsnivå känner Du Dig välkommen, aldrig bortkommen.

Vid sidan av träningen (eller om man så vill, som huvudsaklig sysselsättning) arbetar Sofie som specialist i allmänmedicin (distriktsläkare) på vårdcentral, ungdomsmottagning och BVC. Hon är en van föreläsare med flertalet pedagogiska uppdrag inom läkarutbildningen i sin region.
Karolina Bergkvist
Sofie Näslund

PRIS & INNEHÅLL

1495:-

5 träningspass (Du väljer själv om du är med på alla. Om du önskar en paus så är det helt välkommet)
Förmiddagsfika
Brunch
Eftermiddagsfika

 

Önskar du lyxa till eventet?
Lägg till en övernattning med tvårätters middag, logi och frukostbuffé för 1200 kr per person. Entré till spa kan adderas för 295 kr per person.
Mer info via info@skepparholmen.se. 

BOKNING

Bokning görs direkt via hotellet. Skicka ett mail med namn, mailadress och telefonnummer till samtliga deltagare. Berätta även om ni önskar enkelrum eller dubbelrum.
Maila till info@skepparholmen.se eller ring 08-747 65 00.

Vid frågor gällande träningsprogrammet  kontaktas info@taudientraining.se
Vid frågor gällande hotell/logi kontaktas info@skepparholmen.se

Följ med oss till en destination i Sverige eller upptäck någon av våra utlandsdestinationer dit vi reser i samarbete med Apollo Sports. 

Träningshelger | Träningsresor | Yogaresor | Familjehelg
Träna i Vejbystrand | Sommarevent Vejbystrand | Träningsdag Vattnets Hus, Ängelholm