Träna med oss i Vejbystrand!

Utöver alla träningsevent så erbjuder vi även träning på hemmaplan – i vackra Vejbystrand. Under vår och sommar sker träningen utomhus på Italienska ängen. Varje sommar under tre dagar i juli är det sommarevent med träning och andra aktiviteter. Utöver det kan du boka inbody vägning för att se din kroppssammansättning, boka företagsfiskvård med träning, föreläsning eller inbody. Vi samarbetar med Vejbystrands vandrarhem och kan ta emot grupper där. Välkomna!

Sommarevent 28-30 juli

Under tre dagar i juli startar vi morgonen med ett träningspass följt av frukost. Därefter river vi av ytterligare två klasser och är sedan redo för lunch, sol, bad eller vad som lockar just dig.

Testa klasser som Freepower, yin yoga, löpskolning och mycket mer. 

Läs mer

Träningspass

Träningspassen på Italienska ängen startar under våren med Funktionell träning, en motiverande Bootcamp grupp samt event inom löpteknik och yoga

Läs mer

Inbodymätning

Få reda på sanningen om din kropp!
Inbody är ett fantastiskt mätredskap som på mindre än en minut ger dig svaren på vad din kropp består utav. Mätmetoden är säker och går att jämföras med en magnetröntgen!

Du får ett individuellt dokument (bara du själv kommer att se dina värden). Vägningen visar bl a muskelmassa, fettmassa, vätska, visceralt fett och förhållande mellan kroppshalvorna. Vi går tillsammans igenom och tyder resultatet och du får tips kring eventuella förbättringar. Perfekt motivationshöjare för att se om kosten och träningen ger resultat. Mätning och genomgång tar ca 20 min. Du får även med dig ett dokument hem som hjälper dig att tyda resultatet och med olika tips. Om du har frågor eller funderingar sen så är det bara att höra av sig.

Pris: Per gång 275:- inkl moms
Klippkort 6 ggr (Nyttjas inom 12 mån) 1450:- (240:- per gång)

Går även att boka in som grupp med gemensam genomgång.

Friskvådsbidrag går bra att nyttja!
89786182_1462789663898199_1588984126805901312_o
DSC09443

Utöver träning i Vejby arrangerar vi också mängder av tränings- och yogaevenemang.
Följ med oss till en destination i Sverige eller upptäck någon av våra utlandsdestinationer dit vi reser i samarbete med Apollo Sports. 

Träningsweekends | Träningsresor
Yogaresor