Långweekend på Riviera Strand

VAD? 4 dagars träningsweekend
NÄR? 
6-9 augusti
VAR? Hotel Riviera Strand, Båstad

 

I år, den 6-9 augusti, erbjuder vi en längre weekend på fina Riviera Strand i Båstad för dig som vill kombinera träningsglädje med en semesterupplevelse i Sverige i sommar!

Hotell Riviera i Båstad är ett perfekt ställe att tillbringa sommaren på, vackert beläget med sin långa sandstrand. Här bor vi bra och äter våra måltider i hotellets fina restaurang med havsutsikt.
Vårt sommarevent på Riviera är som en mix utav våra träningshelger och träningsresor utomlands. Vi erbjuder flera olika klasser att välja mellan och med ett uppehåll mitt under dagen för sol, bad och återhämtning. En av dagarna får vi cyklar levererade till hotellet för att utforska mer utav Båstad och ta oss bort till Norrvikens trädgårdar. Cyklingen går i ett behagligt tempo i syfte att utforska mer än att träna, så alla kan hänga med. Sista kvällen promenerar vi bort till Hotell Skansen och restaurang Sand för vår avslutningsmiddag.

En sommarweekend är ett perfekt sätt att fylla på energiförråden genom en härlig mix av träning och avslappning. Vi erbjuder ett gediget program där du själv plockar ut det som lockar dig mest och själv bestämmer hur mycket du vill träna. Träningen varvas med god mat, avkoppling och härligt umgänge med likasinnade. Våra instruktörer finns alltid nära till hands för att ge dig den hjälp som du önskar och behöver så att du, oavsett om du vill komma igång med träningen eller redan tränar regelbundet, hittar något som passar dig.

På våra träningsweekends kan du åka både tillsammans med dig någon du tycker om eller själv- omgiven av likasinnade och av våra instruktörer finns det alltid en gemenskap att vara delaktig i. Vårt mål är att förmedla träningsglädje och skapa en upplevelse där ditt enda fokus är Dig själv och Ditt välmående.

Hotel Riviera Strand 

Hotel Riviera Strand är ett strandhotell beläget vid havet i Båstad och nordvästra Skåne. På Riviera bor vi precis inpå stranden, äter våra måltider till havsutsikt och erbjuder även Aqua-pass i deras inomhuspool. Kring hotellet finns rymliga trädgårdsytor med plats för volleyboll, fotboll, pingis och mycket annat. Det finns också ett poolhus med pooler för både vuxna och barn, bastu, japanska utebad och ett stort pooldeck.

Den närliggande sandstranden kallas Sveriges Riviera och är Sveriges längsta sandstrand. Där kan du bada både direkt från stranden eller från badbryggor som görs i ordning sommartid. För dig som önskar ytterligare naturupplevelser finns Malenskogen, alldeles vid hotellområdet, där både stigar och motionsspår kantade av tallar och lövskog finns att tillgå. Här kan du hämta energi med en skön promenad eller löprunda.

Läs mer om hotellet här. 

Programmet är preliminärt och mindre ändringar kan ske.

Dina instruktörer

Vi är mycket stolta över våra handplockade instruktörer som alla är proffs på sina områden. Genom vår stab av instruktörer, som rymmer allt ifrån yogainstruktörer till dansare, löpare och styrkefantaster, kan vi erbjuda en bredd av träning. Här finns någonting som passar alla och instruktörerna tar sig tid för dig både på passen och runtomkring om du vill ha hjälp vid sidan av träningen. Har du någon skada eller vill ta det lite lugnare så hjälper de dig gärna med att hitta alternativ på övningar som passar just dig. Tveka inte att ta hjälp för att få ut så mycket som möjligt av din träningshelg!

Dina instruktörer för eventet är:

Marlene Taudien, Sandra Lindulf, Marlen Röen, Ulrika Nilsson och Adam Taudien

ADAM TAUDIEN

Gillar framförallt att träna tungt. Ju tyngre desto bättre. Kommer att inspirera er med styrketräningens alla fördelar och se till så att tekniken sitter. Förutom sin uppskattade styrkeworkshop leder Adam klasserna BMR, tabata, box, WOD och morgonjogg. Jobbar på Filborna Arena i Helsingborg som instruktör och personlig tränare.

 

MARLEN RÖEN

En stark 3-barnsmamma som älskar att träna och ännu mer att träna tillsammans med andra. Arbetar dagtid som administratör och kvällstid som instruktör. Marlen hittar ni på alla starka och snabba pass, som bland annat Les Mills passen Body Pump och Body Combat men även cirkel, tabata, jogging och en massa mer. Marlens motto är ”Vill man så kan man!” vilket speglar henne i stort av alla som känner henne.  Skulle ni se Marlen på ett danspass så har hon inte gått vilse utan älskar bara att utmana sig i allt som hon inte kan för att ständigt utvecklas.

 

MARLENE TAUDIEN

Älskar känslan som uppstår av att träna i grupp och genom att se andra utvecklas. Marlene är grundaren till TaudienTraining och arbetar med att ta fram nya resmål och koncept, genomföra dem tillsammans med teamet och lika noga med att i efterhand utvärdera. Marlene får alla att känna sig sedda och skapar en god gruppdynamik. Ingenting lämnas åt slumpen utan allt är genomtänkt. Som instruktör uppskattas hon för sin fantasifullhet och energi på intensiva klasser, men också för sitt djup, lugn och behagliga röst på de återhämtande klasserna. Mixen är det bästa och enligt Marlene är all träning rolig, genom stor variation så tröttnar man aldrig. Vid sidan av TaudienTraining har hon även konsultuppdrag där hon hjälper nystartade företag att förverkliga sina drömmar, hon undervisar i kommunikation, tar sig an moderatorsuppdrag och studerar till mental tränare.

Instruktör SandraSANDRA LINDULF

En sprudlande tjej ifrån Halmstad som alltid bjuder på ett leende, vilket gör att det aldrig blir tråkigt att träna för Sandra. Besitter en lång erfarenhet inom gruppträning med flertalet olika klasser. Denna helgen kommer hon att bjuda på Pilates och den utmanande och ovanliga klassen Forza.

 

 

ULRIKA NILSSON

Instruktören som gör allt med ett leende. Ulrika har 25 års erfarenhet som instruktör och har varit med TaudienTraining på över 30 träningshelger och 5 resor utomlands. Det hela började med några danspass som sedan blev step, funktionell träning, freepower, organic body work mm. Ulrika har tidigare varit ansvarig för gruppträningen på Sats, men gick sedan över till att arbeta med träningen i mindre grupper och mer personligt på Torekov hotell. Idag arbetar hon inom skolans värld, men tycker det är fantastiskt roligt att komma ifrån och hålla träningspass i denna form på träningsresorna med allt som hör till.

Pris & Innehåll

Detta ingår:

Alla träningspass och workshops
Fritt nyttjande av bassäng och japanska pooler
Cykelhyra och entré vid Norrvikens trädgårdar
Tre övernattningar
Välkomstfika
Tre frukostbuffé
Två middagar på Hotell Riviera
En 2 rätters middag på Hotell Skansen och restaurang Sand
Tre luncher på Riviera Strand
Frukt och kaffe under hela helgen
Pris:
Boende i 3-4 rums lägenhet 6790:-
Boende i dubbel lägenhet 7670:-
Boende i enkel lägenhet 8770:-

Bokning

Bokning av eventet sker direkt via hotellet.

Skicka ett mail med namn, mailadress och telefonnummer till samtliga deltagare. Berätta även om ni önskar enkelrum, dubbelrum eller flerbäddsrum. Skicka din bokning till: info@rivierastrand.se

Vid frågor gällande eventet kontakta info@taudientraining.se

Följ med oss till en destination i Sverige eller upptäck någon av våra utlandsdestinationer dit vi reser i samarbete med Apollo Sports. 

Träningsweekends | Träningsresor | Yogaresor | Familjehelg
Träna i Vejbystrand | Sommarevent Vejbystrand | Träningsdag Vattnets Hus, Ängelholm