Håll ut- snart tränar vi tillsammans igen! 

Med anledning av den rådande situationen med Coronaviruset vill vi belysa att vi följer de rekommendationer och direktiv som Folkhälsomyndigheten utfärdar. Gällande riktlinjer styr hur våra arrangemang genomförs. I linje med de skärpta riktlinjer som gäller för närvarande kommer inga event att genomföras under januari 2021. Som inbokad kund kontaktas Du med information för hanteringen av Din träningshelg eller Yogaretreat.

För event längre fram är vår förhoppning är att få ta emot Er för härliga träningsupplevelser som planerat men kommer självklart att ta ställning utifrån hur läget och förutsättningarna utvecklas!

 

Vad gäller kring träningshelger & Yogaretreats?

I rådande läge anpassas våra event efter gällande riktlinjer. Vi är i nära dialog med våra hotell som samtliga har vidtagit en rad åtgärder och förstärkt sina interna rutiner i förebyggande syfte på ett sätt som gör oss trygga i att arrangera och spendera våra event där.

Gällande avbokningsregler är vi extra flexibla i nuläget då vi är måna om att Er tränings- eller yogaupplevelse ska vara en positiv, stärkande och efterlängtad upplevelse. Inbetalning görs senast 30 dagar före event. Innan dess erbjuds fri av- eller ombokning. Om du skulle få symptom, bli sjuk eller känna stor oro när din helg närmar sig så hittar vi en lösning. Vid sjukdomssymtom erbjuds ombokning till annat event  fram tills dagen före start (gäller den som är drabbad).

På träningshelgerna är maxantalet satt i förhållande till gällande riktlinjer och du har alltid möjlighet av klasserna kommer att köras utomhus. Vi har 2 -3 klasser som löper parallellt, vilket innebär att grupperna blir mindre och det finns gott om plats. På våra Yogaretreats är maxantalet  deltagare lägre än vid träningseventen då schemat ser annorlunda ut.

Med andra ord kan du vara fullständigt trygg i att investera i en träningsresa- någonting att längta efter- också i denna ovissa tid! Vi månar DIG och trygga träningsupplevelser!

Med anledning av skärpta riktlinjer och kraftig begränsning kring hur många personer som får samlas i grupp genomförs inga event under januari 2021. Berörda kunder kontaktas av respektive hotell! 

 

Vad gäller kring utlandstresorna?

Vårt samarbete med Apollo är lite extra fantastiskt just nu då det innebär enorm trygghet för dig som deltagare på en träningsresa. Din resa omfattas av resegarantin och Apollo, som liksom vi strävar efter att kunna möta er på bästa sätt, följer alltid Utrikesdepartementet samt därmed gällande praxis och genomför inga resor som motstrider deras rekommendationer. Om en avrådan från UD påverkar din resa och gör att den måste ställas in erbjuds du full återbetalning alternativt fri ombokning till en träningsresa längre fram. Vi och Apollo oss till de rekommendationer som ges av UD för att värna din trygghet som resenär.

Läs mer direkt hos Apollo genom att klicka HÄR.