TaudienTraining följer löpande Folkhälsomyndighetens rekommendationer och direktiv kring Corona-viruset och kommer att låta dessa styra genomförandet av våra evenemang. Vi hoppas självklart att läget stabiliseras och följer kontinuerligt rekommendationerna som ges. Vidare är vi  i nära kontakt med våra samarbetspartners på hotellen, Apollo och Sydafrikaresor.

Vad gäller kring träningsresorna?

Vårt samarbete med Apollo är lite extra fantastiskt just nu då det innebär enorm trygghet för dig som deltagare på en träningsresa. Din resa omfattas av resegarantin och Apollo, som liksom vi strävar efter att kunna möta er på bästa sätt, erbjuder nu alla som bokar en resa på en kostnadsfri ombokning under 2020. Då kan du om du vill byta träningsresa, destination och avreseperiod fram till två veckor innan avresa.

Apollo följer alltid Utrikesdepartementet samt därmed gällande praxis och genomför inga resor som motstrider deras rekommendationer. Om en avrådan från UD påverkar din resa och gör att den måste ställas in erbjuds du full återbetalning alternativt fri ombokning till en träningsresa längre fram. Gällande utlandsresor längre fram under våren förhåller vi och m Apollo oss till de rekommendationer som ges av UD för att värna din trygghet som resenär. Höstens resor kommer som det ser ut nu att genomföras då Apollo börjar sin charterprogram igen i början av juli. Kroatien, Spanien, Grekland och Portugal välkomnar oss och den 31/8 öppnar flygtrafiken även från Köpenhamn. Vilket innebär att höstens resor genom Apollo kommer att genomföras som planerat.

Läs mer direkt hos Apollo genom att klicka HÄR.

 

Vad gäller kring träningshelgerna?

Vi har skjutit fram våra event under våren till sommaren och ser framemot att träna med er då istället. Maxantalet är satt till strax under 50 på alla våra event i sommar och merpartnern av klasserna kommer att köras utomhus. Vi har 2 -3 klasser som löper parallellt, vilket innebär att grupperna blir mindre och det finns gott om plats.
Vi är i nära dialog med våra hotell som samtliga har vidtagit en rad åtgärder och förstärkt sina interna rutiner i förebyggande syfte på ett sätt som gör oss trygga i att arrangera och spendera våra event där. Men gällande våra träningshelger är vi extra flexibla under denna period. Om du blir sjuk eller om du skulle känna oro när din helg närmar sig så hittar vi ett nytt datum som passar dig!

Med andra ord kan du vara fullständigt trygg i att investera i en träningsresa- någonting att längta efter- också i denna ovissa tid!