Träna med Familjen

FAMILJEHELG PÅ RIVIERA STRAND- EN TRÄNINGSHELG FÖR FAMILJEN!

Alla mår bra av att röra sig! Vi älskar familjeträning och erbjuder nu ett koncept som bjuder in hela familjen till en träningshelg fylld av rörelseglädje, roliga aktiviteter och härlig kvalitetstid tillsammans.

Visst minns man hur mycket man älskade när vuxna sveptes med i lekar och bus när man var liten? Vi minns tydligt och som vuxen, inte minst som föräldrar, har vi enorma möjlighet att forma våra barn in i val och vanor som sitter i hela livet. Vår vision är att genom en Familjehelg skapa massor av minnen sprungna ur rörelse. Att låta kroppen bubbla och ögonen glittra.

Under två dagar fokuserar vi på att boosta vår hälsa med sånt vi mår bra av; skratt, svett, träning, god mat, bad, bus och gemensamma äventyr. Utöver rörelse och utmaningar får ni också tid att umgås, koppla av och bara må bra tillsammans. 

Familjehelgen vänder sig till vuxna och barn från 6 års ålder! 

Riviera Strand

Hotel Riviera Strand är beläget vid havet i Båstad och nordvästra Skåne. Här bor Ni familjevänligt precis inpå stranden, äter måltider till havsutsikt och har tillgång till grymma träningsmiljöer både inomhus och utomhus.

Hotellet har sedan länge en stark profilering och inriktning mot just familjer- ”Helt seriöst kan man nog säga att vi är södra Sveriges barnsligaste hotell. Här finns ett helt poolhus med hur kul som helst för alla åldrar. Generösa rum och sviter med plats för många. Pingisbord, fotbollsmål och biljard. Egna menyer för unga smaklökar. Och glassmaskin, så klart.”

På hotellet finns utöver ovanstående också möjlighet till bastu, japanska utebad och ett stort pooldeck. Dessa faciliteter gör Riviera Strand till ett klockrent ställe för en Träningshelg tillsammans med Familjen!

Läs mer om hotellet här.

Program

Programmet är preliminärt och kan komma att ändras inför eventet. 

 

Mars 2022
Klicka här för program

DSC00739 (1)
IMG_5105

Programmet är preliminärt och ändringar kan ske. Vi kommer att fortsätta pyssla med att utforma ett så härligt program som möjligt inför Familjehelgen men vill ge Er en bild av hur helgen kommer att se ut. 

Under helgen erbjuds aktiviteter för hela familjen. Vi kör både gemensamma familjepass av olika sort och pass som baseras på ålder och delar in oss i grupper; vuxna (barn från 12 år kan välja att träna dessa pass) samt barn.

*Observera att Familjehelgen är utformad för barn från 6 år och uppåt. Detta innebär att det INTE arrangeras aktiviteter för barn under 6 års ålder och att det inte heller finns någon barnpassning att tillgå. Om mindre barn följer med under helgen är det självklart helt okej, men dessa passas och tas omhand av förälder och kan inte vara en del av eller närvara under träningspass i något läge. Föräldrar kan istället delta växelvis med det äldre barnet/barnen. 

Instruktörer

Vi är mycket stolta över våra handplockade instruktörer som alla är proffs på sina områden. Genom vår stab av instruktörer, som rymmer allt ifrån yogainstruktörer till dansare, löpare och styrkefantaster, kan vi erbjuda en bredd av träning. Under familjehelgen träffar ni instruktörer som, med olika bakgrunder och ingångar, alla har stor erfarenhet av att leda såväl barn- och ungdomsträning som familjepass och mängder av träningsformer för vuxna- allt för att kunna erbjuda er så mycket högkvalitativ rörelseglädje som möjligt! 

 

Mars 2022: Louise Nilsson & Rebecka Johansson

LOUISE NILSSON

Louise Nilsson har en bakgrund inom konståkning och tävlingshopprep men bytte ishallen mot gruppträningssalen då hon lade skridskorna på hyllan. Louise älskar den mångsidighet som gruppträning innebär men allra närmast hjärtat finns Barre, step och koreografiklasser där man får uttrycka sig till musik. Louise är enormt uppskattad av kunder, framförallt för sin utstrålning och smittande glädje i kombination med tydlighet och lugn. Louise har en examen inom Idrottsvetenskap och Sport Management och jobbar bakom kulisserna som Marknadsansvarig för TaudienTraining för att se till att du får bästa tänkbara träningsresa.

Louise har arbetat med träning i barngrupper i många former under drygt 10 år; som konståkningstränare, tränare för tävlingshopprep, ledare för sportskolan Knatteskutt samt med att instruera och utforma barn- och familjeanpassad gruppträning på Filborna Arena i Helsingborg. En av hennes största passioner är att sprida rörelseglädje och att få vara en del i att se hur barn växer med den frihet som rörelse skapar…

REBECKA JOHANSSON

Rebecka Johansson har sin bakgrund inom konståkning. När hon valde att lägga skridskorna åt sidan hittade hon till gymvärlden och fastnade för gruppträning, främst  för gemenskapen som gruppträning bidrar till. Närmst hjärtat ligger bodyattack och danspass. Till vardags arbetar Rebecka som sjuksköterska på barnkliniken på Halmstad sjukhus.
Rebecka har jobbat många år som ledare för barn och ungdomar inom föreningslivet, både inom konståkning och som gymnastikledare för barn och ungdomar med funktionsvariationer. Hennes instruktörsroll startade med klasser för barn i olika åldrar- att få möta barn i olika sammanhang är både väldigt roligt och lärorikt!

Datum & Pris

5-6 mars 2022

Vi välkomnar barn från 6 års ålder tillsammans med medföljande vuxen/vuxna.

 

Detta ingår:

– Alla tränings- och aktivitetspass
– Övernattning i lägenhetssvit
– Förmiddagsfika lördag
– 2 x Lunch bestående av varmrätt + salladsbuffé
– Eftermiddagsfika lördag eftermiddag
– Middag lördag kväll + måltidsdryck & kaffe
– Frukostbuffé söndag
–  Frukt, kaffe/Te
– Tillgång till Poolhus
– Tillgång till Gym (vuxen)
– Fri internetuppkoppling
– Badrockar, tofflor & handdukar till alla gäster.

 

* Observera att Familjehelgen är utformad för barn från 6 år och uppåt. Detta innebär att det INTE arrangeras aktiviteter för barn under 6 års ålder och att det inte heller finns någon barnpassning att tillgå. Om mindre barn följer med under helgen är det självklart helt okej, men dessa passas och tas omhand av förälder och kan inte vara en del av eller närvara under träningspass i något läge. Föräldrar kan istället delta växelvis med det äldre barnet/barnen. 

Pris Hösten 2021

Vuxen (från 15 år och uppåt):
2 975 kronor

Barn (från 6-14 år):
1 895 kronor

Pris Våren 2022

Vuxen (från 15 år och uppåt):
3 075 kronor

Barn (från 6-14 år):
1 995 kronor

Vad kan man mer hitta på? 

Under lördagseftermiddagen, efter en halvdag av roliga aktiviteter tillsammans, får Ni tid att utforska alla roligheter som finns på hotellet. Kanske lockar ett dopp i poolen eller en match vid pingisborden?

BADA

Poolhuset

LEKA

Sport & Aktiviteter

Hela familjen är välkomna till poolhuset. Här uppmuntras bus, lek och plaskande. Därför är poolen inte traditionellt rektangulär utan byggd för att passa barn, blanda annat med klättervägg och varierande djup.

Hotellet har stora ytor för spontanidrott, rörelseglädje och aktivitet – både utomhus och inomhus. Utmana varandra i pingis, minitennis, biljard,  innebandy och fotboll, med mera.

Riviera-pool-bomben-morfar-Torleif-Svensson-1148
fullt-os-sportlandet-bastad-2-785x785

I och utanför Poolhuset hittar du:

  • Inomhuspool med bubbelsoffa och klättervägg. Poolen är 20 meter lång och ca 8 meter bred. Djupet är fallande från ca 75 cm–165 cm. Temperatur ca 31°C.
  • Plaskpool inomhus. Intill den stora poolen finns en plaskpool för de allra minsta.
  • Stor bastu. Torrbastun har fönster från golv till tak som vetter mot stranden och havet.
  • Två varma utomhusbad. Sittbad med 37-gradigt varmt vatten. Tänk jacuzzi, men stilla. Temperatur ca 37°C.
  • Trädäck med solstolar. Relaxa i solen under den varma årstiden.

Sagt om våra Familjehelger på Riviera Strand

Vad var det bästa med Familjehelgen?

Det bästa var att få en stund tillsammans med våra ”stora” barn. Lillasyster som är kvar hemma är oftast den som styr aktiviteterna annars. Mysigt att kunna måna om de stora med aktiviteter som hela familjen tycker är roliga!
– Familjen Jordö

Allt skoj, inspirerande och utmaningar både för barn och vuxna. Mycket lärorikt!
– Danielle & Ellen

Att få träna och ha roligt tillsammans som familj!
– Sara & Moa Winblad

Att vi alla kunde ha kul tillsammans!

Tid för både gemensam träning och egentid för bad. Peppande och inspirerande instruktörer!

Instruktörerna, passen (både typ och längd) samt musiken till passen. Lyxig, fin miljö med pool och vackert hotell.

Vara med varandra!

Att få kämpa tillsammans och att få prova på olika pass/aktiviteter. Bra anläggning och god mat.

 

 

 

 

 

 

För ytterligare referenser kring våra arrangemang kan du läsa om någon utav våra andra resor (exempelvis TanumStrand  eller Örenäs Slott) eller se Taudientraining på Facebook.

Bokning

Bokning av helgerna görs direkt via hotellet.

Din bokning ska innehålla följande uppgifter:
– Namn
– Telefonnummer
– Antal vuxna respektive barn
– Ålder på barnet/barnen
– Eventuell specialkost

Skicka din bokning via mejl till  bokning@rivierastrand.se.

 

Vid frågor gällande träningshelgen kontakta info@taudientraining.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *