Familjehelg – Riviera Strand, Båstad

Datum Familjehelg:
1-2 april 2023

Priser 2023:
Vuxen (från 15 år och uppåt): 3 225 kronor
Barn (från 6-14 år): 2 125 kronor

Hotell:
Hotel Riviera Strand
Läs mer om hotellet här.

Det här ingår:
– Alla tränings- och aktivitetspass
– Övernattning i lägenhetssvit
– Förmiddagsfika lördag
– 2 x lunch bestående av varmrätt + salladsbuffé
– Eftermiddagsfika lördag eftermiddag
– Middag lördag kväll + måltidsdryck & kaffe
– Frukostbuffé söndag
–  Frukt, kaffe/te
– Tillgång till poolhus
– Tillgång till gym (vuxen)
– Fri internetuppkoppling
– Badrockar, tofflor & handdukar till alla gäster

Betalningsvillkor:
Betalning senast 30 dagar innan avresa. Tills dess fri avbokning.

* Observera att Familjehelgen är utformad för barn från 6 år och uppåt. Detta innebär att det INTE arrangeras aktiviteter för barn under 6 års ålder och att det inte heller finns någon barnpassning att tillgå. Om mindre barn följer med under helgen är det självklart helt okej, men dessa passas och tas omhand av förälder och kan inte vara en del av eller närvara under träningspass i något läge. Föräldrar kan istället delta växelvis med det äldre barnet/barnen. 

Kontakta oss:
Frågor gällande logi?
Kontakta hotellet genom mail till bokning@rivierastrand.se.

Frågor gällande program eller träningshelg?
Kontakta oss genom mail till info@taudientraining.se

FAMILJEHELG PÅ RIVIERA STRAND
EN TRÄNINGSHELG FÖR FAMILJEN!

Alla mår bra av att röra sig! Vi älskar familjeträning och erbjuder nu ett koncept som bjuder in hela familjen till en träningshelg fylld av rörelseglädje, roliga aktiviteter och härlig kvalitetstid tillsammans.

Visst minns man hur mycket man älskade när vuxna sveptes med i lekar och bus när man var liten? Vi minns tydligt och som vuxen, inte minst som föräldrar, har vi enorma möjlighet att forma våra barn in i val och vanor som sitter i hela livet. Vår vision är att genom en Familjehelg skapa massor av minnen sprungna ur rörelse. Att låta kroppen bubbla och ögonen glittra.

Under två dagar fokuserar vi på att boosta vår hälsa med sånt vi mår bra av; skratt, svett, träning, god mat, bad, bus och gemensamma äventyr. Utöver rörelse och utmaningar får ni också tid att umgås, koppla av och bara må bra tillsammans. 

Familjehelgen vänder sig till vuxna och barn från 6 års ålder! 

BOKA ER FAMILJETRÄNINGSHELG

Boka din träningshelg direkt via hotellet. Skicka ett mail med nedan info till bokning@rivierastrand.se
– Namn
– Telefonnummer
– Antal vuxna respektive barn
– Ålder på barnet/barnen
– Eventuell specialkost

PROGRAM

Nedan finner du programmet för din träningshelg!
Programmet är preliminärt och mindre ändringar kan ske.

Program för April 2023 

INSTRUKTÖRER

Vi är mycket stolta över våra handplockade instruktörer som alla är proffs på sina områden. Genom vår stab av instruktörer, som rymmer allt ifrån yogainstruktörer till dansare, löpare och styrkefantaster, kan vi erbjuda en bredd av träning. Under familjehelgen träffar ni instruktörer som, med olika bakgrunder och ingångar, alla har stor erfarenhet av att leda såväl barn- och ungdomsträning som familjepass och mängder av träningsformer för vuxna- allt för att kunna erbjuda er så mycket högkvalitativ rörelseglädje som möjligt! 

April 2023: Natalie Ljungkvist & Rebecka Johansson

NATALIE LJUNGKVIST

Natalie inspirerar i en rad olika träningsformer som dans, barn & ungdomsträning samt yoga. Med en rad dansutbildningar i bagaget kan vi garantera en glad tränare med färdigheter och erfarenheter. Natalie är lugn och strukturerad vid utlärning samtidigt som hon med lekfullhet och ett leende på läpparna levererar 100 procent under sina klasser. Hennes stora passion är att fånga energi! J och hon brinner för att se rörelseglädje hos andra människor- och att se när dom lyckas!

REBECKA JOHANSSON

Rebecka Johansson har sin bakgrund inom konståkning. När hon valde att lägga skridskorna åt sidan hittade hon till gymvärlden och fastnade för gruppträning, främst  för gemenskapen som gruppträning bidrar till. Närmst hjärtat ligger bodyattack och danspass. Till vardags arbetar Rebecka som sjuksköterska på barnkliniken på Halmstad sjukhus. Rebecka har jobbat många år som ledare för barn och ungdomar inom föreningslivet, både inom konståkning och som gymnastikledare för barn och ungdomar med funktionsvariationer. Hennes instruktörsroll startade med klasser för barn i olika åldrar- att få möta barn i olika sammanhang är både väldigt roligt och lärorikt!

RIVIERA STRAND

Hotel Riviera Strand är beläget vid havet i Båstad och nordvästra Skåne. Här bor Ni familjevänligt precis inpå stranden, äter måltider till havsutsikt och har tillgång till grymma träningsmiljöer både inomhus och utomhus.

Hotellet har sedan länge en stark profilering och inriktning mot just familjer- ”Helt seriöst kan man nog säga att vi är södra Sveriges barnsligaste hotell. Här finns ett helt poolhus med hur kul som helst för alla åldrar. Generösa rum och sviter med plats för många. Pingisbord, fotbollsmål och biljard. Egna menyer för unga smaklökar. Och glassmaskin, så klart.”

På hotellet finns utöver ovanstående också möjlighet till bastu, japanska utebad och ett stort pooldeck. Dessa faciliteter gör Riviera Strand till ett klockrent ställe för en Träningshelg tillsammans med Familjen!

Läs mer om hotellet här.

Riviera-pool-familj-Torleif-Svensson-1652 (1)
fullt-os-sportlandet-bastad-2-785x785
Riviera-pool-bomben-morfar-Torleif-Svensson-1148

SAGT OM VÅRA FAMILJEHELGER PÅ RIVIERA STRAND

Det bästa var att få en stund tillsammans med våra ”stora” barn. Lillasyster som är kvar hemma är oftast den som styr aktiviteterna annars. Mysigt att kunna måna om de stora med aktiviteter som hela familjen tycker är roliga! – Familjen Jordö

Allt skoj, inspirerande och utmaningar både för barn och vuxna. Mycket lärorikt! – Danielle & Ellen

Att få träna och ha roligt tillsammans som familj! – Sara & Moa Winblad

Att vi alla kunde ha kul tillsammans!

Tid för både gemensam träning och egentid för bad. Peppande och inspirerande instruktörer!

Instruktörerna, passen (både typ och längd) samt musiken till passen. Lyxig, fin miljö med pool och vackert hotell.

Vara med varandra!

Att få kämpa tillsammans och att få prova på olika pass/aktiviteter. Bra anläggning och god mat.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *