Uppdaterat 2021-02-15  

Med anledning av den rådande situationen med Coronaviruset vill vi belysa att vi följer de rekommendationer och direktiv som Folkhälsomyndigheten utfärdar. Gällande riktlinjer styr hur våra arrangemang genomförs. I linje med dessa genomför vi våra helgevent med start i mars 2021. 

Självklart fortsätter vi att ta ställning utifrån hur läget och förutsättningarna utvecklas.
Om något förändras kommer Du som inbokad kund att kontaktas med information kring hanteringen av Din träningshelg eller Yogaretreat.

 

Vad gäller kring träningshelger & Yogaretreats?

I rådande läge anpassas våra event efter gällande riktlinjer. Vi är i nära dialog med våra hotell som samtliga har vidtagit en rad åtgärder och förstärkt sina interna rutiner i förebyggande syfte på ett sätt som gör oss trygga i att arrangera och spendera våra event där.

Gällande avbokningsregler är vi extra flexibla i nuläget då vi är måna om att Er tränings- eller yogaupplevelse ska vara en positiv, stärkande och efterlängtad upplevelse. Inbetalning görs senast 30 dagar före event. Innan dess erbjuds fri av- eller ombokning. Om du skulle få symptom, bli sjuk eller känna stor oro när din helg närmar sig så hittar vi en lösning. Vid sjukdomssymtom erbjuds ombokning till annat event  fram tills dagen före start (gäller den som är drabbad).

På träningshelgerna är maxantalet satt i förhållande till gällande riktlinjer samt hotellets ytor (utifrån lagstiftningen om 10 kvm/individ) och du har alltid möjlighet att träna utomhus då minst 1 pass hela tiden sker i friska luften. Vi har 2 -3 klasser som löper parallellt, vilket innebär att grupperna blir mindre och det finns gott om plats. På våra Yogaretreats är maxantalet deltagare lägre än vid träningseventen då schemat ser annorlunda ut.

Med andra ord kan du vara fullständigt trygg i att investera i en tränings- eller yogaupplevelse och någonting att längta efter också i denna ovissa tid! Vi månar DIG och trygga träningsupplevelser

 

Vad gäller kring utlandstresorna?

Vårt samarbete med Apollo är lite extra fantastiskt just nu då det innebär enorm trygghet för dig som deltagare på en träningsresa. Din resa omfattas av resegarantin och Apollo, som liksom vi strävar efter att kunna möta er på bästa sätt, följer alltid Utrikesdepartementet samt därmed gällande praxis och genomför inga resor som motstrider deras rekommendationer. Om en avrådan från UD påverkar din resa och gör att den måste ställas in erbjuds du full återbetalning alternativt fri ombokning till en träningsresa längre fram. Vi och Apollo oss till de rekommendationer som ges av UD för att värna din trygghet som resenär.

Nyligen lanserade Apollo “Det trygga valet” vilket innebär FANTASTISK trygghet för Dig som resenär. Läs med via länken (https://www.apollo.se/trygga-valet) och se fördelarna nedan:

  • Öppet köp fram till 60 dagar före avresa, oavsett orsak
  • Fri ombokning till annan resa fram till 14 dagar före avresa
  • Vi återbetalar din resa inom 7 dagar
  • Boka nu, vänta med att slutbetala fram till 30 dagar före avresa
  • Byt resekompis kostnadsfritt fram till 48h före avresa
  • Ändra dina tillval fram till 24h före avresa
  • Fri ombokning fram till avresa om du eller någon av dina resekompisar får covid-19 inför avresa
  • Vi ordnar ditt covid-19 test om det behövs

 

Läs mer direkt hos Apollo genom att klicka HÄR.