Uppdaterat 2022-01-07

Med anledning av Covid-19 vill vi belysa att vi följer de rekommendationer och direktiv som Folkhälsomyndigheten utfärdar. Gällande riktlinjer styr hur våra arrangemang genom-förs och i linje med dessa bedriver vi återigen vår eventverksamhet. Självklart fortsätter vi att ta ställning utifrån myndigheternas direktiv och -följer noga hur  förutsättningarna utvecklas.

 

Vad gäller kring Tränings- och Yogahelger?

Vi är i nära dialog med våra hotell som samtliga har vidtagit en rad åtgärder och förstärkt sina interna rutiner i förebyggande syfte på ett sätt som gör oss trygga i att arrangera och spendera våra event där. Gällande avbokningsregler finns en extra flexibilitet vid uppkomna symptom nära inpå eventet då vi är måna om att Er tränings- eller yogaupplevelse ska vara en positiv och trygg upplevelse.  Inbetalning görs senast 30 dagar före event. Innan dess erbjuds fri av- eller ombokning. Om du skulle få symptom på Covid-19 eller bli sjuk när din helg närmar sig hittar vi en lösning. Kontakta oss för dialog!

Från den 23 december 2021 gäller återigen skärpta riktlinjer kring krav på distansering vid fysisk aktivitet. Utifrån detta har vi tillsammans med våra partners på hotellen haft noggranna avstämningar inför genomförandet av våra event. Gällande riktlinjer styr självfallet genomförande och leder oss i alla beslut som fattas kring vår verksamhet. Vi är otroligt måna om att deltagandet på en Tränings- eller Yogahelg ska vara en fin, trygg och härlig upplevelse. Vi förhåller oss till riktlinjerna om 10 kvadratmeter per person vid fysisk aktivitet och anpassar antalet platser per pass utifrån lokalernas storlek. Vi är även mindre grupper än vanligt. På plats finns möjlighet att låna material men du kan självklart välja att ta med din egen träningsmatta.

På Träningshelgerna genomförs moment som samlingar och föreläsningar  i halvgrupp istället för helgrupp och under träningspassen delas vi upp i 2-3 mindre grupper.
På Yogahelgerna är maxantalet deltagare, då dessa event genomförs i helgrupp, anpassat för att säkerställa trygga event. 

Hotell och restaurang har anpassat sina verksamheter utifrån gällande riktlinjer och vidtagit åtgärder i syfte att minimera risken för trängsel etc. På hotellet finns mängder av handsprit och personal alltid nära till hands vid funderingar eller liknande. Vi reserverar oss för eventuella justeringar i programmet om dessa skulle behövas utifrån nya riktlinjer. Vid justeringar i programmet meddelar vi er via mejl innan start!

Med andra ord kan du vara fullständigt trygg i att investera i en tränings- eller yogaupplevelse och någonting att längta efter också i denna ovissa tid! Vi månar DIG och trygga träningsupplevelser.

 

Vad gäller kring utlandsresorna?

Vårt samarbete med Apollo är fantastiskt- inte minst nu då det innebär enorm trygghet för dig som deltagare på en tränings- eller yogaresa. Din resa omfattas av resegarantin och Apollo, som liksom vi strävar efter att möta er på bästa sätt, följer alltid Utrikesdepartementet samt därmed gällande praxis och genomför inga resor som motstrider deras rekommendationer. Om en avrådan från UD påverkar din resa och gör att den måste ställas in erbjuds du full återbetalning alternativt fri ombokning till en träningsresa längre fram. Vi och Apollo oss till de rekommendationer som ges av UD för att värna din trygghet som resenär.

För alla resor med avgång till och med 24 april 2022 gäller följande:

För resor med avgång till och med 24 april gäller Apollos trygghetspaket ”Det trygga valet” vilket innebär fantastisk trygghet för Dig som resenär.
Läs mer via länken och se fördelarna nedan:

  • Öppet köp fram till 60 dagar före avresa, oavsett orsak
  • Fri ombokning till annan resa fram till 14 dagar före avresa
  • Vi återbetalar din resa inom 7 dagar
  • Boka nu, vänta med att slutbetala fram till 30 dagar före avresa
  • Byt resekompis kostnadsfritt fram till 48h före avresa
  • Ändra dina tillval fram till 24h före avresa
  • Fri ombokning fram till avresa om du eller någon av dina resekompisar får covid-19 inför avresa
  • Vi ordnar ditt covid-19 test om det behövs

Läs mer direkt hos Apollo genom att klicka HÄR.

 

För alla resor med avgång från 25 april 2022 gäller följande:

  • Om vi (Apollo/TaudienTraining) skulle ställa in resan på grund av att UD går ut och avråder, för att vi (Apollo) bedömer det för osäkert att resa till en viss plats eller på grund utav för få bokade deltagare så får Du som kund alltid alla pengar tillbaka.
  • Om Du som kund själv vill ha möjlighet att kunna avboka/omboka din resa utan att något av ovan är aktuellt så behöver man lägga på ett av -/ombokningsskydd för att ha möjlighet att korrigera sin bokning. Läs mer vad exakt det innebär här: https://www.apollo.se/infor-resan/tillval/av-och-ombokningsskydd

Om man inte lägger på ett av-/ombokningsskydd så är det dessa avbokningsregler som gäller:
− Tidigare än 30 dagar före avresa ska kunden betala anmälningsavgiften som avbokningskostnad. 
− Vid avbeställning därefter, men tidigare än 14 dagar före avresa, ska kunden erlägga 25 % av paketets pris, dock lägst anmälningsavgiften. 
− Vid avbeställning därefter, men tidigare än 8 dagar före avresa, ska kunden erlägga 50 % av paketets pris, dock lägst anmälningsavgiften. 
− Sker avbeställning inom 8 dagar före avresa, ska kunden betala hela paketets pris 

HUR ANPASSAR VI VÅRA HELGEVENT?

– Noggranna avstämningar med hotellet kring vistelsen i sin helhet, städning, restaurang, matservering etc.

– Begränsat deltagarantal.

– Begränsat antal deltagare per träningspass (utifrån lokalernas storlek och det gällande kravet på 10 kvm yta per person vid fysisk aktivitet).

– Noggrann rengöring av allt material inför helgen.

– Möjlighet att låna en egen tränings- eller yogamatta att förvalta och använda hela helgen.

– Helgruppsmoment (föreläsningar etc.) genomförs i halvgrupp (Träningshelg).

– Ständig möjlighet att välja tränings utomhus (Träningshelg).