Yogaresor

Yogaresor & Yogahelger tillsammans med TaudienTraining 2019 och 2020: 

Följ med oss på Yogaresa till Kreta eller på en Yogahelg till Skepparholmen i Stockholm, Torekov Hotell eller Örenäs Slott.
Lämna stressen i vardagen och hämta ny energi tillsammans med andra yogisar. Här får du den hjälp du önskar från professionella och hjälpsamma instruktörer och trevlig sammanhållning.

Våra yogaevenemang- både resor och helger- passar både nybörjare och mer erfarna yogautövare. Klasser och workshops formas för att möta gruppen och leds av två instruktörer vilket ger möjlighet till assistans och hjälp med anpassningar eller utmaningar. 

Professionalitet, engagemang och personlighet genomsyrar allt vi gör och vår strävan är att du ska få en upplevelse av träningsglädje, energi och balans. Till oss kan du åka med din partner, kompis, kollega eller på egen hand. Många väljer att åka själva då du aldrig är ensam om du inte vill. Måltiderna sker tillsammans och genom gemensamma intressen hittar man snabbt likasinnade att samtala med.

 

Yoga i solnedgången på Kreta

KRETA- Cavo Spada Deluxe & SPA

Kom bort från vardagsbekymmer och fyll på energi genom en avslappnande och inspirerande yogaresa till fantastiska Kreta och Cavo Spada Deluxe & Spa.
Resan bjuder på ett gediget program med möjligheter att prova på flera olika yogapass och antingen utveckla din yogapraktik eller påbörja din resa.

Våra träningsresor till Kreta har ett All Inclusive koncept på ett 5 stjärnigt hotell som fått pris av gästerna för sin höga kundnöjdhet. Här kan du träna i härlig miljö, trivas, må allmänt gott och njuta av närhet till såväl olivlundar som hav. Börja dagen med morgonyoga framför havet, ta del av spännande workshops eller avsluta dagen med Moon Salutations i mörkret.

Läs mer

 SKEPPARHOLMEN

Fyll på energi på bästa sätt genom en yogahelg på Skepparholmen. Här får du får den hjälp du önskar från professionella instruktörer och får avnjuta en helg fylld av yoga, god mat och gemenskap.
Vi har ett gediget program för helgen där du får prova på flera olika yogapass för att komma igång med eller utveckla din yogapraktik. Ta del av inspirerande workshop, njut av lugnet på SPA och ät god mat på hotellets prisbelönta restaurang.

Läs mer

yogadeltagare vid yogahelg på Torekov

TOREKOV HOTELL

Byt vardagen mot en helg på fina Torekov Hotell med fokus på dig och din yoga. Njut av lugnet, insup de fantastiska miljöerna som omger hotellet, slappna av på SPA, ät gott på hotellets prisbelönta restaurang och ta del av ett gediget program med möjlighet att testa flera olika yogapass samt workshops. I Torekov är möjligheterna till avslappning, inspiration och energipåfyllnad oändlig.

Läs mer

ÖRENÄS SLOTT

Spendera en helg i slottsmiljö med fokus på dig och din yoga. I härlig miljö med vacker omgivning kan du varva energin under helgens gedigna utbud av klasser och workshops med att njuta av lugn och hämta ny energi. Ät gott inne på slottet eller ta en promenad i de vackra omgivningarna och låt tankarna vandra. Möjligheterna till avslappning, inspiration och energipåfyllnad, i den form du önskar och behöver, är oändliga.

Läs mer