Yogahelg – Skepparholmen Stockholm

Yogahelg på Skepparholmen

Kom bort från vardagsbekymmer, fyll på energi på bästa sätt genom en avslappnande och inspirerande yogahelg påSkepparholmenl. Här får du får den hjälp som du önskar från professionella och hjälpsamma instruktörer samt trevlig sammanhållning.

En yogahelg för både nya och vana yogautövare

Vi har ett gediget program för helgen där du får prova på flera olika yogapass, komma igång eller utveckla din yogapraktik, ta del av inspirerande workshop, njuta av lugnet på spa samt god mat på hotellets prisbelönta restaurang. Oavsett om du är van yogautövare eller helt nybörjare så kommer du kunna vara med. Övningarna på klasserna anpassas och det är hela tiden två instruktörer som finns med för att ge dig assistans eller kunna hjälpa dig med enklare alternativ eller utmaningar.

Professionalitet, engagemang och personlighet genomsyrar allt vi gör för att du ska få uppleva en helg med träningsglädje, energi och balans. Hit kan du åka med din partner, kompisen kollegan eller på egen hand. Många väljer även att åka själva då du aldrig är ensam om du inte vill. Måltiderna sker tillsammans och genom gemensamma intressen hittar man snabbt likasinnade att samtala med.

 

Skepparholmen Nacka

Är ett spa-, tränings och konferenshotell vackert beläget i Nacka som ligger i Stockholms innerskärgård. Från Stockholm city tar du dig hit på endast 20 minuter. Väl här möts du av en härlig natur med nära till havet, med andra ord är omgivningen är perfekt för inspirerande träning! Vill du inte köra så går det även regelbunden båt- och busstrafik hit.

Hotellet har en gedigen hemsida med mycket information och bilder, läs mer här!

pool-med-havsutsikt

Program för helgen klicka här

Mindre ändringar i programmet kan komma att ske.

 

Instruktörerna

Vi är mycket stolta över våra instruktörer som är handplockade och proffs på sina områden.. Instruktörerna tar sig tid för dig både på passen samt även om du vill ha hjälp vid sidan av träningen. Har du någon skada eller vill ta det lite lugnare så hjälper de dig med att hitta alternativ på övningar som passar just dig. Så passa på att ta hjälp från dem för att få ut så mycket som möjligt av din yogahelg. Både Jessica och Jennifer har varit med på flera träningsresor för TaudienTraining både inom Sverige och utomlands och är alltid otroligt uppskattade.

Jennifer Wiktander

yogainstruktör JeniferHar en aldrig sinande passion för att hjälpa andra till en bättre hälsa och brinner för att inspirera och motivera. Med mer än 25 års erfarenhet i friskvårdsbranschen har hon instruerat en mängd olika träningsformer, men intresserar sig nu numera lite extra för yoga och funktionell/rörlighetsbaserad träning. Jennifer driver sitt egna företag JW Holistic i Linköping. Hon är utbildad kost-och näringsrådgivare och personlig tränare och föreläser gärna om hälsa ur ett helhetsperspektiv. Till vardags arbetar hon även som HR-konsult och är utbildad beteendevetare. Jennifer drivs av att både leva och arbeta holistiskt och kommer under helgen att dela med sig utav hennes erfarenhet till er

​​

 Jessica Nylén

Superkvinnan som arbetar som sjuksköterska under nätterna för att hinna med familj och största fritidsintresset träning under dagarna. För Jessica handlar träningen om så mycket mer än bara styrka och kondition. Det handlar även om att utmana sig, att kunna lyssna inåt och lära känna sig själv. Jessica är otroligt uppskattad för sin glädje och energi i en fin kombination och balans med ett lugn och ett djup. Med hennes behagliga röst lyckas hon både utmana och beröra på samma gång. Jessica älskar helheten med träningsresor med att lära känna alla även utanför träningsgolvet och glädjen som träningsresor för med sig.

2020

8-9 Februari

 

DETTA INGÅR

  • Välkomstfika
  • Lunchbuffé
  • Eftermiddagsfika
  • Tillgång till Spa 18-20 under lördagen
  • 2 rätters middag
  • Del i dubbelrum
  • Frukostbuffé
  • Lunchbuffé
  • Alla träningspass och föreläsningar

 

PRIS

  • 3200:- per person

Boka

Yogahelgen bokas genom att maila:

Namn och mailadress på samtliga deltagare till info@skepparholmen.se eller ring 08-747 65 00.

 

För frågor gällande träningen eller programmet för helgen är ni varmt välkomna att kontakta oss på info@taudientraining.se
eller ring 073-641 66 06.

Efter bokning får ni en bokningsbekräftelse. Betalning sker senast 30 dagar innan helgen.

Sagt om oss

”Er proffsighet och kunskap gav mig trygghet att våga utmana mig själv”/Anna-Carin

”Härlig gemenskap. Upplevelse och avkoppling. Man fick fokusera på sig själv =). Bra verktyg att ta med hem, ätit gott! Jättebra och skönt med ”handpåläggning” under passen”

”Bra mix av allt”

”Härligt med olika typer av yogaklasser. Bra floorcoaching, så skönt när ni hjälpte till i rörelserna”