Träningsweekend – Varbergs kusthotell

En träningsweekend vid kusten

En träningsweekend passar alla och du får garanterat massor av energi och inspiration med dig hem. Våra kunder som åker med oss är en spridd skala med en del som älskar tuffa pass och tycker att träning är det roligaste som finns, men även de som vill hitta inspiration och glädje till träningen – och vi kan det här med träningsglädje. Du har flertalet olika pass att välja mellan på olika nivåer för att hitta något som ska passa dig, samt förhoppningsvis även utmana dig till att prova något som du inte brukar.

På Varbergs kusthotell bor vi bra, precis vid havet. Vi har alla våra träningspass och föreläsningar i en och samma byggnad (förutom vår träning utomhus och i poolen). Här erbjuder vi även aqua pass inne på spa avdelningen. De vackra omgivningarna bjuder in till ett Endurance pass där vi njuter av havet med löpning blandat med styrkeövningar och på hotellets innegård finns ett utomhusgym.

Så välkommen att följa med på en träningsweekend utöver det vanliga med massor inspiration.

Vi har även andra träningsweekends till Torekov, Tanum Strand, Örenäs slott, Skepparholmen i Nacka och Loka Brunn

Hotellet

Här är havet alltid närvarande

Hotellet ligger precis vid havet i vackra Apelviken. Här kombineras fantastiska träningsmöjligheter i en fantastisk miljö att hämta energi i. Läget, att bo med horisonten, god mat i  deras nya bistro som bjuder på lokala råvaror, den härliga strandpromenaden och Sveriges enda Thalassospa.

Den här platsen har någonting alldeles unikt. Johan Severin Almer öppnade Kustsanatoriet Apelviken, som kurorten först hette under början av 1900-talet. Att han valde just den här platsen berodde på hans fasta övertygelse om att sol, frisk luft, salta bad och näringsrik kost hade stor inverkan på hälsan. Än idag kan du njuta av samma saker som Johan ville förmedla redan för över 100 år sedan.

Hotellet ligger på adressen Nils Kreugers väg 5, 432 53 Varberg. Fri parkering direkt i anslutning till hotellet.

Det år även smidigt att ta buss från Varbergs station med busslinje 60 (Från stationen hit tar det 12 min). Taxi tel 0340-165 00.

Program

Helgen innehåller ett gediget program med en blandning utav yoga, funktionell träning, fysträning utomhus, löpning och vattenträning i Spa poolen. Hela programmet finner du genom att klicka på programmet nedan.

Program för helgen den 14-15 september
teamträning TaudienTraining

Instruktörer

September: Jessica Nylén, Marlen Röen, Louise Nilsson

Marlene Taudien

Jobbar som researrangör av träningsresor, gruppträningsinstruktör, personlig tränare, kostrådgivare och föreläsare. Är som instruktör full av energi, ser till att alla känner sig sedda och kan träna utifrån sin nivå oavsett om man är nybörjare eller vill ha de tuffa utmaningarna. När Marlene tränar på egen hand är det framförallt högintensiv träning med kroppen som redskap som gäller – men tycker även om kombinationen av att komma ner i varv med ett yogapass! Marlene hittar man på i princip alla pass förutom dansklassar.

Louise Nilsson 

Är en stabil tjej och lugnet själv. Hoppade förra året in på Kretaresan på grund av sjukdom med 12 timmars varsel och blev otroligt uppskattad av kunderna. Louise har en bakgrund som konståkerska och inom tävlingshopprep. Nu har istället studier inom sport management och instruerandet inom gruppträning tagit över. Louise instruerar inom styrkeklasser, olika varianter av core och aqua samt den balettinspirerande klassen Barre Move. Hon uppskattas för sin utstrålning, sin tydlighet och sitt lugn.

 

Jessica Nylén

Superkvinnan som arbetar som sjuksköterska under nätterna för att hinna med familj och största fritidsintresset träning under dagarna. Instruerar väldigt brett med yoga-, vatten, dans- och styrkeklasser. Charmen med variationen utav klasser och alla fantastiska kunder som utmanar sig tillsammans gör att hon aldrig tröttnar trots sina 20 år i branschen. För Jessica handlar träningen om så mycket mer än bara styrka och kondition. Det handlar även om att utmana sig, att kunna lyssna inåt och lära känna sig själv. Jessica har varit med på flera resor för TaudienTraining och älskar helheten med att lära känna alla även utanför träningsgolvet och glädjen som träningsresor för med sig.

Marlen Röen

En stark 3-barnsmamma som älskar att träna och ännu mer att träna tillsammans med andra. Studerar dagtid och kvällstid arbetar hon som instruktör. Marlen hittar ni på alla starka och snabba pass, som bland annat Les Mills passen Body Pump och Body Combat men även cirkel, tabata, jogging och en massa mer. Marlens motto är ”Vill man så kan man!” vilket speglar henne i stort av alla som känner henne.  Skulle ni se Marlen på ett danspass så har hon inte gått vilse utan älskar bara att utmana sig i allt som hon inte kan för att ständigt utvecklas. I Marlens sällskap har man aldrig tråkigt, utan allt kan hända i hennes sällskap.

2019

14-15 september

I arrangemanget ingår:
Alla träningspass och föreläsningar
Välkomstfika
Lunchbuffé
Hälsosamt eftermiddagsfika
2-rätters middagssupé
Boende del i dubbelrum en natt
Frukostbuffé
Förmiddagsfika
Lunchbuffé

Pris 3295 kr/person,

Enkelrumstillägg 300 kr/ person

Tillköp av ThalassoSpa 350 kr/person (tillgång till alla bad- och bastuupplevelser med tillhörande upplevelse-kit från produktmärket Phytomer) Ord. pris för övriga kunder 450 kr/person. Spa bokas för den som vill i samband med bokning utav träningshelgen för garanterad plats.

Dagspaket: 

Samma innehåll som weekendpaketet, men utan middag och övernattning. 2095 kr/ person

 

Betalning 3o dagar innan helgen.

Boka resan

Bokning sker genom att maila namn, datum, antal personer till bokning.varbergskusthotell@comwell.se eller så ringer du 0340- 62 98 00. Bokning utav dagspaket sker genom att kontakta marlene@taudientraining.se

Vid frågor om träningsweekenden är du varmt välkommen att skriva till info@taudientraining.se eller ringa 073-641 66 06

Vi ser framemot att träna tillsammans med dig!

Sagt om oss

I november 2018 arrangerade vi vår första resa till Varberg kusthotell.

sagt om oss 2018

”Duktiga och inspirerande Marlene! Vilken energi! Utan att vara too much”

”Här får man det bästa av allt. Kunniga och inspirerande instruktörer! Man åker hem med ett leende på läpparna som bara inte vill upphöra på flera veckor, medan kroppen värker skönt”- Charlotte

”Varierande träning och ett brett utbud att kunna utmana dig själv, men också kunna få återhämtning. Roligt och inspirerande” – Maria

”Jag känner att jag återigen är i fas med vart jag vill komma med min träning – genom mycket inspiration från de proffsiga instruktörerna. Många eftertankar från föreläsningar”- Corina

”Härlig samvaro med roliga träningar och hotellyx + hotellets läge”

”En fantastisk rolig helg med olika träningspass”

”Träningsglädjen som infinner sig och möjligheten att få prova på pass man annars aldrig skulle våga gå på”

”Kropp och själv fick en rejäl påfyllning! Fick vara i nuet och bara vara” – Marie

”En härlig energisk helg med fokus på egenvård, både träningsmässigt och avslappnande” – Anna

”Komma iväg och bara fokusera på träning och sig själv”