Träningsweekend – Örenäs slott

Träningsweekend

Kom bort från vardagsbekymmer, fyll på energi på bästa sätt genom en skön träningshelg på den skånska västkusten med en fantastisk utsikt över ett glittrande Öresund.

Örenäs slott är beläget precis vid havet och erbjuder en magisk utomhusmiljö med stora öppna ytor med vackra vyer, fitnesspark, motionsslingor och mycket mer. Här får du all den hjälp som du önskar från flera olika instruktörer samt trevlig sammanhållning.

Träna, vila, njut och låt oss ta hand om resten – en Träningsweekend tillägnad bara dig!

EN TRÄNINGSWEEKEND PASSAR ALLA

Vi har flera olika pass att välja mellan! Oavsett om du vill komma i gång med träningen eller tränar regelbundet, så hittar du något som passar Dig med allt från yoga och danspass till löpskolning, funktionell träning och box.
Under helgen bjuds det också på föreläsningar för att inspirera till en mer hälsosam kost och säker och effektiv träning. Så ta med partnern, kompisgänget, mamma/pappa eller kollegorna och njut av rolig träning, god mat och en skön avkoppling.

Örenäs slott har inget spa, men här finns uppvärmda badtunnor. Om du önskar SPA så rekommenderas någon utav våra andra träningshelger. Vi har även samma koncept till Varberg kusthotell, Tanum Strand, Torekov, Skepparholmen i Nacka och Loka Brunn

 

bildgalleri2

Hotell

Örenäs Slott är vackert beläget vid den skånska västkusten med utsikt över Ven och ett glittrande Öresund.

På Örenäs Slott finns det totalt 115 rum. De flesta av rummen finns i den mysiga hotell- och herrgårdsbyggnaden. På själva slottet finns det tio personligt inredda rum samt en vacker slottssvit på våning tre.

 

csm_bildgalleri7_b9ba7724cdPå slottet ligger den populära restaurangen samt en anrik festlokal med utsikt över slottsparken och havet.

Örenäs har även två barer, biljardbord, bibliotek, spelrum samt trevliga salonger som inspirerar till avkoppling i historisk miljö.
Med den lilla fiskebyn Ålabodarna precis nedanför slottet och Glumslövs backar alldeles i närheten erbjuds en fantastisk miljö för promenader och motion.

Ta steget genom historien och upplev en oas där hav möter land och där storslagenhet förenas med natur och nutid.

Schema

Programmen som ligger uppe är preliminära och det kan ske ändringar 

Program för helgen 9-10 februari

Program för helgen 4-5 maj

 Instruktörer

Marlene Taudien

Jobbar som researrangör av träningsresor, gruppträningsinstruktör och föreläsare. Är även utbildad personlig tränare och kostrådgivare. Är som instruktör full av energi, ser till att alla känner sig sedda och kan träna utifrån sin nivå oavsett om man är nybörjare eller vill ha de tuffa utmaningarna. När Marlene tränar på egen hand är det framförallt högintensiv träning med kroppen som redskap som gäller – men tycker även om kombinationen av att komma ner i varv med ett yogapass! Marlene hittar man på i princip alla pass förutom dansklassar.

 

Adam Taudien

Jobbar som gruppträningsinstruktör, föreläsare och är utbildad personlig tränare, vilket han även jobbar med på Filborna Arena i Helsingborg.  När Adam tränar själv är det tung styrketräning som gäller, men försöker lägga in några träningspass med högintensiv träning för att hålla igång konditionen. Instruerat i boxning, tabata, cirkelträning och WOD. Om du vill ha tips och hjälp med upplägg av styrketräning så är det Adam som du ska prata med under helgen.

 

fa_1488

Anna Wising
Styrka, teknik, rörlighet och kroppskontroll är ord som beskriver Anna. Anna är utbildad personlig tränare och instruktör inom crossfit, cirkelträning och Tabata – eller egentligen alla pass som är tuffa och innefattar styrka. Hon själv tränar och tävlar i crossift och är fantastiskt duktig på att kunna bryta ner övningar för att lära ut dem stegvis så att all hänger med. För att få nytta av sin styrka behövs även rörligheten varav Anna därför lagt upp sitt uppskattade pass Mobility som är rörlighetsträning i olika steg. Hon lär ut att helt enkelt träna smart för att få en funktionell och stark kropp som håller livet ut.

 

Sandra Lindau

Sandra arbetar på Filborna Arena i Helsingborg som gruppträningsinstruktör samt Receptionsansvarig. Den största passionen inom gruppträning är dans och denna helgen bjuder Sandra på sitt pass Bootylicious. Den bästa känslan enligt Sandra är att se en ny deltagare gå in på ett danspass som kanske aldrig har dansat förr och förvandlas till en riktig Dancequeen efter passets slut! Att få se glädjen i deltagarnas ansikten driver Sandra som instruktör att jobba hårdare och utvecklas.

 

Sandra Friberg

Med 18 års erfarenhet inom gruppträning och gym har nu Sandra tagit steget till att jobba med hemmaträning. Efter många graviditeter var kroppen trött och ur form och enda chansen som gavs under mammaledigheten var träning hemma. Detta har nu blivit till en av favoriterna i träningsutbudet – hemmaträning behöver inte vara enkelt, det kan både vara svettigt, utmanande och effektivt”. Under helgen kommer Sandra att dela med sig av sina bästa tips för hemmaträning och även bjuda upp till ett glädjefyllt danspass.

 

Sandra Lindulf

En sprudlande tjej ifrån Halmstad som alltid bjuder på ett leende, vilket gör att det aldrig blir tråkigt att träna för Sandra. Besitter en lång erfarenhet inom gruppträning med flertalet olika klasser. Denna helgen kommer hon att bjuda på Pilates och den utmanande och ovanliga klassen Forza.

 

 

 

Jeanette Jörgensen

Jeanette har varit instruktör i 20 år och började sin bana som aerobicsinstruktör för att sen bygga på med annan träning. På vägen har Jeanette även hunnit tävla ca 10 år i Aerobics gymnastics och avslutade sin resa med en 4e placering i SM. Idag klappar hjärtat lite extra för dans, Body Balance och piloxing. Jeanette arbetar till vardags som gruppträningsansvarig på Nordic wellness Ramlösaoch är även Master trainer inom Piloxing SSP där hon utbildar andra. Jeanette brinner för att motivera andra och anser att träning ska vara roligt och trots sina 20 år inom branschen så blir det bara roligare.

 

Anna Bjurman

Anna är elitsatsande löpare som springer på tider som de flesta andra knappt förstår eller drömmer om. Tillsammans med sin sambo driver hon företaget Fun to Run där de passionerat hjälper, inspirerar och motiverar alla typer av löpare. Några utav hennes meriter är bl.a. att hon vunnit Helsingborg Marathon 2015 samt vinnare av Springtime 2016 med sitt personbästa på 36,34. Lika inspirerande och roligt som att träna själv tycker hon det är att träna och motivera andra, vilket syns på hennes utbildning som personlig tränare och diplomerad löpcoach

Då vi har många instruktörer i närheten av Örenäs slott har vi möjlighet att erbjuda dig träning med flera olika instruktörer under de helgerna. Inspirerande att träna för olika instruktörer och något som du kan plocka med från dem alla. Marlene Taudien är med hela helgerna och ser till så att allt flyter på, på bästa sätt. Utöver det har vi plockat ihop ett fantastiskt gäng som kommer att inspirera er utifrån deras absolut specialområden!

Februari: Dina instruktörer för helgen är: Marlene Taudien, Adam Taudien, Sandra Lindau, Anna Wising, Anna Bjurman och Jeanette Jörgensen

Maj: Dina instruktörer för helgen är: Marlene Taudien, Adam Taudien, Anna Bjurman, Sandra Friberg, Sandra Lindulf och Jeanette Jörgensen.

Datum:

2019: 9-10 februari och 4-5 maj

Allt detta ingår: 

Boende i dubbelrum (sidobyggnad, ej slottet)
välkomstfika
1 lunch
1 brunch
1 eftermiddagsfika
1 st 2 – rätters middag
frukostbuffé
samtliga träningspass
föreläsningar

Pris: 2600:-

Enkelrumstillägg 300:-

Möjlighet att uppgradera till boende på slottet för 400:- per rum

Allt ovanstående utom övernattning och middag 1650:-

Vill du komma redan på fredagen? Du erbjuds i så fall ett paket med övernattning i dubbelrum och 2 rätters middag för 895:- per person.

2017

”Allt var BRA och ROLIGT !!! Instruktörer, föreläsare, pass, boende, maten och mycket bra service. Rekommenderar gärna andra att testa detta” // Annika

”Tyckte att det var ett mycket bra upplägg med engagerade instruktörer som såg var och en. Bra mat och trevliga tjejer som jobbade på Örenässlott som gärna hjälpte till om man undrade något. En toppenhelg helt enkelt! ” /Caroline

”Bra upplägg och jättebra instruktörer. Örenäs Slott var jättebra: fina rum och lokaler, jättegod mat och väldigt fina omgivningar.”

”Bra sätt att komma igång på!”

”En väldigt kul weekend med mycket bra träning, inspirerande föredrag och god mat I trevlig miljö. Kom hem med grym träningsvärk, men fylld av energi.”/Lotta

”Det mest utmärkande på era träningsresor är RÖRELSEGJÄDJEN ni förmedlar på ett sådant fantastiskt och smittande sätt”. /Ulla-Gerd Nilsson

”Varierande träning i slottsmiljö med goda vänner är ett perfekt sätt att umgås”

”En fantastiskt rolig Träningshelg som man sent glömmer! Inspirerande instruktörer som dessutom är väldigt trevliga. Jag kände mig välkommen även om jag inte är pinnsmal. Mycket fokus på att man tränar för att må bra!” /Irene

”Positiva och peppande instruktörer med stor kunskapsbank inom hälsa och träning. – Michéle”

”Mycket inspirerande och motiverande ledare. Ingen press, bara pepp. – Anneli”

”Roliga pass som går att anpassa till din egen nivå. – Hanna”

”Det bästa var valen på många alternativ på pass, omgivningen, lättsamheten”

”Fint läge, fina lokaler, trevlig personal och instruktörer”

”Positivt, roliga träningsformer, duktiga instruktörer, roligt, Allt funkade!”

”Skönt att få köra skiten ur sig!”

”Det bästa med träningsresan var att få umgås med mina vänner, bli starkare och få en rejäl träningsdos i fin miljö.”

”Väldigt bra instruktörer!”

”Det bästa var att man fick utmana sig och testa nytt samt att se vad man egentligen orkar.”

Prova på många olika sorters pass, egen tid, god mat, underbar omgivning och miljö. – Susanna

”Mycket var väldigt bra. Anläggningen och omgivningen var ett underbart komplement till de härliga passen.”– Filip

”Jättebra pass och superinspirerande instruktörer. Bra variation på passen.”

”Trevliga ledare. Underbar morgonyoga. Therese gav mycket energi på sina pass. Bra med energigivare då och då i fikaform också.”

”Bra träning och god mat. Även spännande och motiverande föreläsningar.”

”Man orkar mer än vad man tror. Kul att kunna testa på nya pass.”

”Helheten av ställe, träningar, vädret och ledarna. Mycket bra med utskick av övningar.”

”Det bästa är såklart träningen och instruktörerna.”

Boka resa genom att maila till: info@orenasslott.com

Skriv namn och mailadress till samtliga personer.

Uppge om ni önskar dubbel- enkelrum eller endast dagspaket.

Ni får sen en bokningsbekräftelse och betalning sker 30 dagar innan.

Ni kan även ringa 0418-45 11 00

Allmänna frågor om träningen eller upplägget för helgen.

Kontakta: info@taudientraining.se