Träningsweekend

En träningsweekend passar alla

Efter att ha arrangerat längre resor utomlands kom flera önskemål fram om att komma bort bara över en helg för träning, inspiration och avkoppling. Idéen till våra träningshelger växte då fram som har blivit en succé. Enkelt, smidigt och väldigt trevligt!

En träningshelg passar alla, då vi har flera olika pass att välja mellan, oavsett om du vill komma igång med träningen eller tränar regelbundet så hittar du något som passar dig. Träningen erbjuder allt från yoga och danspass till löpskolning, tabata och box. Under helgen bjuds det också på föreläsningar för att få med sig ännu mer motivation och kunskap hem. Så ta med partnern, kompisgänget, mamma/pappa eller kollegorna och njut av vår träningsweekend med rolig träning, god mat och en skön avkoppling på vår mysiga SPA avdelning. Går även bra att boka in privat med företaget.

Vårat breda utbud av  träningsweekends gör att även du som bor i Stockholm, Göteborg eller Malmö kan åka på träningsweekend i din stad eller inom ett rimligt pendlingsavstånd.

Torekov Hotell
Torekovhotell på Bjärehalvön erbjuder fantastisk natur för den som ävenTräningsweekend Torekov taudienTraining vill träna utomhus. Restaurangen har fått flera utmärkelser för sin vällagade mat som till stor del görs på lokala och ekologiska råvaror. Spa avdelningen är väldigt mysig och har även japanska utomhuspooler som ständigt håller 38 grader. Utöver detta massor med fantastisk träning med 4 engagerade instruktörer alla med olika kunskapsområden. Så för dig som vill ha det lilla extra även utanför träningen så är denna weekend för dig.

Läs mer

 

Loka Brunn
Hotellet med mycket historia med anor från 1700- talet. Ligger vackert Jennifer Wiktander - TaudienTrainingbeläget mellan två sjöar med fantastisk miljö runtomkring. Här kan du träna både ute och inne, köra yogapass i kyrkan eller gå på aqua i poolhuset. Förutom all träning och inspiration från föreläsningarna så är platsen i sig värd att besöka. God mat som är lagad från grunden, Spa med pooler både ute och inne som vätter ut mot sjön. Föreläsningssal byggd som en amfiteater. Så vill du uppleva mer än bara en träningshelg så är detta platsen för dig.

Läs mer

 

Skepparholmen Spa & Konferenshotell

Är ett spa-, tränings och konferenshotell vackert beläget i Nacka som ligger i Stockholms innerskärgård. Vill du inte köra bil så går det även utomhuspool-jpgregelbunden båt- och busstrafik hit. Från Stockholm city tar du dig hit på endast 20 minuter. Väl här möts du av en härlig natur med nära till havet, med andra ord är omgivningen är perfekt för inspirerande träning! Som vanligt ett gediget program med massar ov varierande och rolig träning.

Läs mer 

 

Löparweekend Örenäs slott
En helg på Torekov Hotell för dig som tycker om att springa ellerDSC_4533 som vill komma igång med att springa. Helgen kommer att varvas med löpträning, föreläsningar, men även annan träning som är viktig för löpare som core, rörlighet och yoga. Perfekt helg för dig som vill sikta in dig på något lopp kommande år att få hjälp med träningsupplägg, oavsett vilken nivå du befinner dig på. Torekov erbjuder dessutom god mat och fantastisk miljö att springa i längs med stranden och i skogen.  Helgen utförs i samarbete med Fun to Run och instruktörerna Anna Bjurman och Björn Österberg.

Läs mer

 

Örenäs Slott
Fyll på energi på bästa sätt genom en sköncsm_fitnesspark_stor1_e1fbe4c56e
träningshelg på den skånska västkusten med en fantastisk utsikt över ett
glittrande Öresund. Örenäs slott är beläget precis vid havet och erbjuder en magisk utomhusmiljö med stora öppna ytor med vackra vyer, fitnesspark, motionsslingor och mycket mer. Vi har flera olika pass att välja mellan! Oavsett om du vill komma i gång med träningen eller tränar regelbundet, så hittar du något som passar Dig med allt från yoga och danspass till löpskolning, tabata och box.
Under helgen bjuds det också på två föreläsningar för att inspirera till en mer hälsosam kost och säker, effektiv träning. Så ta med partnern, kompisgänget, mamma/pappa eller kollegorna och njut av rolig träning, god mat och en skön avkoppling.

Läs mer

 

TanumStrand taudien3

Är ett av Bohusläns största hotell- och konferensanläggningar vackert beläget  vid Skagerraks strandkant. Det ligger på västkusten, mittemellan Oslo och Göteborg i Fjällbacka skärgård, med gångavstånd till Grebbestad. Hotellet har 165 rum, 97 stugor och en egen gästhämn. Hotellet erbjuder förutom fantastiskt mat bland annat inomhusbad med bassänger, jacuzzi och nya SPA Horisont. Tanumstrand passar perfekt för en träninngsweekend där träningen hålls både ute i det vackra landskapet och inomhus i fräscha lokaler, varvat med intressanta förelösningar.

Läs mer