Träningsresor – Kreta

Träningsglädje på Kreta – Cavo Spada

Följ med TauidenTraining och Apollo Sports till Kreta – Cavo Spada på träningsresor 2019.   Fin träningsvecka är fylld av träning, glädje, avkoppling och massor med inspiration att ta med dig hem!

Våra träningsresor 2019 till Kreta har ett All Inclusive koncept på ett 5 stjärnigt hotell som fått pris av gästerna för sin höga kundnöjdhet. Här kommer du med andra ord att träna i härlig miljö, trivas och må allmänt gott!

En träningsresa som passar alla

En träningsvecka passar alla oavsett vilken nivå du befinner dig på. Våra
träningsresor erbjuder en enorm bredd av olika pass där du har möjlighet att prova både välkända och nya träningsformer.

Vi bidrar med ett personligt bemötande och god sammanhållning i gruppen. Instruktörer finns hela tiden nära till hands för att kunna ge det illa extra. Vi har ca 12-15 träningspass per dag att välja mellan med allt från yoga, aquapass och dans till tuffare fyspass, box och funktionell träning. Förutom all träning erbjuds workshops där du får med dig ännu mer kunskap hem, föreläsningar för extra inspiration och överraskningar för massor med glädje. Träning passar alla åldrar och både män och kvinnor.

 

Hotell Cavo Spada Deluxe & Spa på Kreta som ligger strax utanför Chania och nära flygplatsen. Det har ett utmärkt strandnära läge cavo-spada-deluxe-och-spa-40346350-1476858420-imagegallerylightboxoch erbjuder en härlig träningsvecka. Hotellet har vunnit pris för gästernas nöjdhet!

Här bor du med All Inklusive och nära hotellets spa med ett utbud av faciliteter och behandlingar. Mycket bra sportfaciliteter med både gym utomhus och inomhus, cykling, tennisbana och bra träningsmöjligheter i de närmaste  omgivningarna.

Sportcheferna för Sveriges Olympiska Kommitté har tillsammans med tränare och aktiva i den svenska OS-truppen varit delaktiga i arbetet med att anpassa Apollo Sport-hotellet Cavo Spada till olympisk camp.

På hotellet finns två barer och tre restauranger. Huvudrestaurangen erbjuder en buffé med internationella och grekiska rätter. På tavernan Sea Line kan du välj att äta lunch två gånger under din vistelse och där serveras främst Medelhavsinspirerad mat. À la carte-restaurangen Azzuro serverar italiensk mat. Här kan du välja att boka in en tre rätters middag en utav kvällarna.

Rummen är fräscha och smakfullt inredda. Samtliga rum har gratis luftkonditionering, deponering, morgonrockar och
tofflor.

För fullständig information, bilder och filmer från hotellet klicka här

cavo-spada-deluxe-och-spa-40346351-1476858420-imagegallerylightbox-1

cavo-spada-deluxe-och-spa-34837430-1476858420-imagegallerylightbox

Cykling

En av dagarna erbjuds en cykeltur med lokal cykelguide. Cykelturen går ut på landsbyggden och visar upp mer utav Kreta. Här kan du njuta av vackra vyer över landskapet och ner mot havet. Cykelturen är ca 30 km. Pris: ca 250:-

Vinprovning

Vi gör ett besök till en lokal vingård endast några kilometer från hotellet. Här får du se hur det går till att framställa vinerna, får veta mer om dem samt givetvis prova dem. Vi provar sex olika viner: rött, vitt, rosé och njuter av lokalt tilltugg därtill. Efter vinprovningen finns givetvis möjlighet att köpa med sig vinerna hem. Pris ca 300:-

Chania

För dig som vill se lite mer utanför hotellområdet så kan enkelt ta lokalbussen utanför hotellet som tar dig in till Chania. Här kan du besöka gamla stan, promenera vid hamnen, shoppa eller fika på något mysigt café. Bussen går 2-4 gånger i timmen och kostar ca 3 euro.

Promenad

Utanför hotellet finns fantastiska promenadvägar, både längs med havet och upp vid olivlundarna med fantastisk utsikt ner mot havet. Vi erbjuder gemensamt både morgonpromenader på 4,8 km, samt en gemensam eftermiddag där du kan välja att gå eller springa 10,7 km.

Instruktörerna

Vi är mycket stolta över våra instruktörer som är handplockade och var en är proffs på sina områden. Från yogainstruktörer till zumbaledare, löpare och styrkefantaster kan vi erbjuda en bredd med någonting som passar alla vare sig du vill träna ett eller flera pass om dagen. Instruktörerna tar sig tid för dig både på passen samt även om du vill ha hjälp vid sidan av träningen. Har du någon skada eller vill ta det lite lugnare så hjälper de dig med att hitta alternativ på övningar som passar just dig. Så passa på att ta hjälp från dem för att få ut så mycket som möjligt av din resa. I våra utvärderingar får vara instruktörer alltid högsta betyg.

Instruktörer 28 september 2019: Marlene Taudien, Marlen Röen, Louise Nilsson
Instruktörer 5 oktober 2019: Louise Nilsson, Liz Fristedt och Sofia Harre Wallén

Vid full grupp på 60 personer kommer även en fjärde instruktör att vara med.

Ändringar utav instruktör kan ske. 

M20160522_201744-2arlene Taudien 

Älskar känslan som uppstår av att träna i grupp och genom att se andra utvecklas. Hon tränar själv väldigt brett, men föredrar högintensiv funktionell träning. Marlene är instruktör inom det mesta och även personlig tränare och kostrådgivare. Vid sidan av arbetet med det egna företaget arbetar hon som rådgivare och intresserar sig mycket för grupputveckling. Marlene ser på resorna till att allt flyter på, men leder också flera olika pass med allt ifrån tabata, Les Mills pass och löpskolning, till yoga och aqua. Ni hittar Marlene på i stort sett allt utom dansklasserna.

 

Louise Nilsson

Är en stabil tjej och lugnet själv. Louise har en bakgrund som konståkerska och inom tävlingshopprep. Nu har istället studier inom sport management och instruerandet inom gruppträning tagit över. Louise instruerar inom styrkeklasser, olika varianter av core och aqua samt den balettinspirerande klassen Bare Move. Hon uppskattas för sin utstrålning, sin tydlighet och sitt lugn. Louise arbetar även för TaudienTraining bakom kulisserna med förberedelser för att ni ska få bästa tänkbara träningsresa.

 

Liz Fristedt 

En kreativ och mångsidig instruktör med 30 års erfarenhet av gruppträning. Först som ungdomsledare i dans och gymnastik och därefter som gruppträningsinstruktör, främst i dans och yoga. Hennes energigivande klasser genomsyras av ett fokus på en helhetsupplevelse och varje kunds välmående. Till vardags arbetar Liz som lärare, utbildningskonsult och läromedelsutvecklare samt driver ett eget företag där hon reser runt och inspirerar lärare över hela Sverige i Kooperativt lärarande. Under resan kommer Liz att bjuda på flera olika yogaklasser, men även Freepower, afro, step och dans.

 

Marlen Röen

En stark 3-barnsmamma som älskar att träna och ännu mer att träna tillsammans med andra. Studerar dagtid och kvällstid arbetar hon som instruktör. Marlen hittar ni på alla starka och snabba pass, som bland annat Les Mills passen Body Pump och Body Combat men även cirkel, tabata, jogging och en massa mer. Marlens motto är ”Vill man så kan man!” vilket speglar henne i stort av alla som känner henne. Skulle ni se Marlen på ett danspass så har hon inte gått vilse utan älskar bara att utmana sig i allt som hon inte kan för att ständigt utvecklas. I Marlens sällskap har man aldrig tråkigt, utan allt kan hända i hennes sällskap.

 

Sofia Harre Wallén

Sofias intresse för gruppträning började tidigt. När skolidrotten inte var tillräckligt rolig bad hon läraren om tillstånd att köra ett gympapass för sina kompisar. 26 år senare och över 5000 körda klasser livnär hon sig på träning, både som grupptränare, personlig tränare och koreograf. Sofias filosofi är att träning ska vara ”enkel men effektiv”.
Inom gruppträning instruerar hon i de flesta typer av klasser, allt ifrån meditativ och lugn träning till styrka, crossfit och dans. Genom åren har hon jobbat sig igenom massor av trender inom branschen, och dansen är det som alltid kommer att vara Sofia närmast om hjärtat.

Datum & avreseorter 2019

28 september
5 oktober

Avreseorter: Stockholm, Göteborg och Köpenhamn

Köpenhamn-Kreta 06.30-11.10
Kreta-Köpenhamn 12.10-14.45

Göteborg-Kreta 18.00-22.40
Kreta-Göteborg 23.40-02.25

28 september: Arlanda – Kreta 07.00 – 11.55
12.55 – 16.00

5 oktober: Arlanda – Kreta 05.50 – 10.40
Kreta – Arlanda 11.40 – 14.35

Flygtiderna är preliminära och kan komma att ändras. 

Allt detta ingår:

Flyg
Boende (del i dubbelrum)
Transfer
Mat ombord
All inclusive
All träning, föreläsningar & workshops speciellt för denna grupp samt hjälp från våra instruktörer, personliga tränare och kostrådgivare

Är ni två personer i samma rum och kan tänkas vara tre? Då finns alternativet boende i dubbelrum med extrabädd. Extrabäddsrabatten för dig som bor på bäddsoffa i rummet är 850:-

Om du inte har någon resekamrat så kan du välja del i dubbelrum, så bokar Apollo in dig med annan person från träningsgruppen.

Vill du hellre bo själv tillkommer enkelrumstillägg på 3000:-. Detta är en kostnad som hotellet tar då du får rummet för dig själv och ingen kostnad som vi kan påverka. Alternativet att boka del i dubbelrum och bo ihop med någon annan som också bokat resan på egen hand finns.

Frågor gällande flyg, hotell, försäkringar och bokning tar du via Apollo genom att maila bokning@apollo.se

Frågor gällande program och träning tar du genom oss och mailar då marlene@taudientraining.se

Pris
28 september: 13 498:-
5 oktober: 12 998:- 

Betalningsvillkor

Anmälningsavgiften på 1200 :- betalas senast 5 dagar eter att bokningsbekräftelsen skickats ut. Om du väljer av & ombokningsskyddet tillkommer 249 :- extra.

Resterande belopp betalas senast 40 dagar innan avresa.

I All Inclusive ingår följande:

– Frukostbuffé, kl. 7.30-10.30.
– Lunchbuffé, kl. 13.00-15.00. Lunchen kan bytas ut mot picknicklunch (måste beställas dagen innan).
– Middagsbuffé, kl. 19.00-21.30 (vårdad klädsel krävs).
– Gäster med All Inclusive kan välja att äta lunch på tavernan Sea Line och middag på restaurangen Azurro en gång per vecka. Reservation krävs, dryck ingår inte.
– Snacks, kl. 12.00-13.00 och 17.00-18.00.
– Obegränsat med förfriskningar, öl, vin och lokala drinkar, kl. 10.00-23.00.
– Tennis dagtid mot reservation.

Vid All Inclusive Ultra mot tillägg på 2220 :- ingår också:

(För dig som vill lyxa till det lite extra).

– Möjlighet att byta ut lunchbuffén i huvudrestaurangen till à la carte i strandrestaurangen. Reservation krävs minst en dag innan. Dryck som ingår vid byte är husets vin, öl på fat, vatten, läsk, kaffe och te.
– Snacks och glass, kl. 10.00-18.00.
– Möjlighet att byta ut middagsbuffén i huvudrestaurangen till à la carte i den italienska restaurangen. Reservation krävs minst en dag innan. Dryck som ingår vid byte är husets vin, öl på fat, vatten, läsk, kaffe och te.
– Kvällssnacks, kl. 23.00-24.00.
– Alkoholdrycker av internationella märken i poolbaren, kl. 10.00-18.00.
– Alkoholdrycker av internationella märken i lobbybaren, kl. 17.00-23.00.
– Minibar som fylls på dagligen med vatten, läsk, vin och öl.
– Fruktkorg, en flaska vatten och en flaska vin på rummet vid ankomst.
– 30 minuters valfri massage på hotellets spa (en gång per person och vecka).
– Inomhuspoolen på hotellets spa.
– Ångbastu, bastu, jacuzzi och tennis. Reservation krävs. Tennisspel gäller dagtid, på kvällen tillkommer avgift för belysning.

Det bästa med resa var programmet, tränarna, miljön. Det har varit en fantastisk vecka, med ALLT. Utbudet av träningspassen har varit fantastiskt bra, vi har kunnat prova på allt”. Cicki Rosander – april 2018

”Det bästa med resa var allt! Superbra, engagerade ledare som fick alla att känna sig sedda och må bra. Bra varierande pass för alla åldrar och träningsnivåer”. Ingrid Lorentzson – april 2018

Det bästa med resan var allt. Passens upplägg, tränarna var suveräna, hotellet och miljön. En fantastisk resa och upplevelse”. Susanne Andersson – april 2018

”Personligt, god stämning och bra bemötande från tränare/arrangör”. Marie – april 2018

Otroligt inspirerande instruktörer, varierande pass, gemytlig stämning, bra nivå på passen. Tusen tack, jag är jättenöjd!”. Erika Markusson – april 2018

”Värme, varierande pass, bästa instruktörerna, lyxigt hotell, trevliga deltagare. Ni är så proffsiga och bra på alla sätt”. Carina Oskarsson – april 2018

”Hela konceptet: Bra träning, bra instruktörer, bra variation, mycket socialt och trevligt”. Lena Stennemark – april 2018

”Proffsiga instruktörer, varierande och kul träning. Finns något för alla och så trevligt med variationen träning/sol/nöje/lyx. Ea Ahltin – april 2018

”Gav en grym energi, riktigt kul att prova pass man inte gjort innan. Jättebra instruktörer. Håkan Rudberg – april 2018

Ett bra mixat utbud gör att det finns något för alla, gammal som ung, atlet som soffpotatis.  Duktiga instruktörer som hjälper dig att göra rätt och undvika skador plus motiverar till ett aktivt liv – riktigt bra! Vi kommer tillbaka..”  Roger och Anna – april 2017

En perfekt mix av träningspass och lata timmar i solstolen. Proffsiga, inspirerande ledare med härlig attityd med en massa smittande energi. Helt enkelt en kanonvecka med en massa glada människor och inspiration att ta med sig hem Katarina – april 2017

bra grupp och super duktiga och inspirerande ledare. Jättekul och inspirerande att få testa olika träningsformer och få bra tips och feedback. Härlig miljö och bra pass. Ledarma fick ihop gruppen bra och gjorde så att alla kände sig sedda!” Elin april 2017

Varierande tränining i mysig miljö med de bästa och trevligaste intstruktörerna. Passar mig perfekt! Jag kommer allt boka fler resor.”  Leif april 2017

Som vanligt superbra! Bra grupp där alla umgås tillsammans. Har även provat på två nya träningsfomer jag aldrig provat tidigare. På återseende!”  Jenny april 2017

Fantastisk vecka med underbara människor, roliga träningspass. Bra med inspiration att ta med sig hem. Bra med pauser mitt på dagen. Kul att man åt tillsammans med resten av gruppen. Perfekt sätt att ladda batterierna.” Småbarnsmamman april 2017

Varierande program och möjlighet att få prova på nya pass. Positiva och glada instruktörer som inspirerar till fortsatt träning. En perfekt kick-start på kommande träning då man kommer hem igen. Kommer garanterat att boka fler resor med er framöver” Anonym april 2017

Prisvärt! Härliga nya bekantskaper, högkvalitativ och barierande träning, oavsett tidigare träningsvana. Mycket värme och superbra service av alla. Rekommenderar varmt!” Cecilia april 2017

Klicka här för att boka resa

Vid frågor om resan, kontakta info@taudientraining.se