Träningsresor

Våra Träningsresor 2018

Följ med oss på träningsresor till Kreta och Fuerteventura och upplev träningsglädjen när den är som bäst. Här får du uppleva en fantastisk träningsvecka med andra trevliga personer i en underbar miljö. Passa på att komma igång med din träning eller ta din träning till nästa nivå. Vi kommer helt fokusera på dig och din träning – oavsett vilken nivå du befinner dig på. Vi vill att du ska få uppleva en aktiv och spännande semester med mycket glädje och gemenskap. Under veckan har du flera olika träningsmöjligheter som: Yoga, aqua, dans, funktionell träning  och mycket mer. På kvällarna hålls det inspirerande föreläsningar  och andra spännande aktiviteter.

Träningsresa Turkiet - taudienTraining

Träningen

Det som våra kunder är allra mest nöjda med på våra träningsresor är den professionella och glädjefyllda träningen. Våra instruktörer får alltid allra högsta betyg! Variationen på passen är enorm och du kan garanterat på prova träningspass som du inte gör hemma. Vi har alltid två pass samtidigt, ett lite enklare och ett som är lite tuffare – för att alla ska hitta någon träningsform som de gillar. På samtliga pass ges även alternativ på övningar så att alla ska kunna vara med. Detta gäller även tuffare alternativ och vi kan garantera att vi även ska få dig som är riktigt vältränad att bli nöjd med din träningsvecka.

Samarbete med researrangörena Apollo

Resorna till Kreta – Cavo Spada och Fuerteventura sker i samarbete med Apollo. Våra samarbetspartners ansvarar för flyg, hotell och vi på träningen – vi gör helt enkelt båda det som vi är bäst på!

Vi har under 2018 träningsresor till Kreta och Fuerteventura

12191974_10153670410114029_7862355451406545182_n

Nöjda kunder:

Att hålla högsta kvalitet på våra resor är väldigt viktigt för oss, vi mäter alltid vår kundnöjdhet för att säkerställa att ni som kunder är nöjda. Vi älskar nöjda kunder!

yoga piren