Träningsresor

Våra Träningsresor 2018

Följ med oss på träningsresor till Kreta och Fuerteventura och upplev träningsglädjen när den är som bäst. Här får du uppleva en fantastisk träningsvecka med andra trevliga personer i en underbar miljö. Passa på att komma igång med din träning eller ta din träning till nästa nivå. Vi kommer helt fokusera på dig och din träning – oavsett vilken nivå du befinner dig på. Vi vill att du ska få uppleva en aktiv och spännande semester med mycket glädje och gemenskap. Under veckan har du flera olika träningsmöjligheter som: Yoga, aqua, dans, funktionell träning  och mycket mer. På kvällarna hålls det inspirerande föreläsningar  och andra spännande aktiviteter.

Träningsresa Turkiet - taudienTraining

Träningen

Det som våra kunder är allra mest nöjda med på våra träningsresor är den professionella och glädjefyllda träningen. Våra instruktörer får alltid allra högsta betyg! Variationen på passen är enorm och du kan garanterat på prova träningspass som du inte gör hemma. Vi har alltid två pass samtidigt, ett lite enklare och ett som är lite tuffare – för att alla ska hitta någon träningsform som de gillar. På samtliga pass ges även alternativ på övningar så att alla ska kunna vara med. Detta gäller även tuffare alternativ och vi kan garantera att vi även ska få dig som är riktigt vältränad att bli nöjd med din träningsvecka.

Samarbete med Apollo

Resorna till Kreta  och Fuerteventura sker i samarbete med Apollo. De ansvarar för flyg, hotell och vi på träningen – vi gör helt enkelt båda det som vi är bäst på!

Vi har under 2018 träningsresor till Kreta och Fuerteventura

Nöjda kunder:

Att hålla högsta kvalitet på våra resor är väldigt viktigt för oss, vi mäter alltid vår kundnöjdhet för att säkerställa att ni som kunder är nöjda. Vi älskar nöjda kunder!

Kreta

Följ med på en träningsvecka till Kreta – Cavo Spada fylld av träning, glädje, avkoppling och massor med inspiration att ta med dig hem!

Våra träningsresor 2018 till Kreta har ett All Inclusive koncept på ett 5 stjärnigt hotell som fått pris av gästerna för sin höga kundnöjdhet, här kommer du med andra ord att träna i härlig miljö, trivas och må allmänt gott.

Läs mer

Fuerteventura

Följ med på en träningsresa till Fuerteventura och mysiga La Pared under senhösten 2018. Vädret lämpar sig perfekt för träning då solen nästan alltid skiner och vindarna är svalkande.

En vecka fylld med träning, glädje, avkoppling och massor med inspiration att ta med dig hem.

Läs mer