Träningsresa – Kroatien

Träningsglädje Romana Beach Resort i Kroatien

En vecka fullspäckad av träning, skratt och gemenskap med TaudienTraining och Apollo Sports

Det fina lägenhetshotellet ligger precis vid havet och Buba Beach i Makarska. Ett perfekt ställe för en träningsvecka där du kan njuta i en solstol mellan varven, svalka dig i havet eller i en av hotellets två pooler. Här kommer du att träna i härlig miljö, få vällagad hälsosam mat, trivas och må allmänt gott tillsammans med likasinnade träningsentusiaster. Hotellet ligger på perfekt läge precis vid den bortre delen utav strandpromenaden. Här har du nära till allt, matbutik, restauranger och stranden. Varför inte avsluta kvällen med att flanera längs med strandpromenaden?

Vem kan delta?
Träningsveckan passar alla oavsett vilken nivå du befinner dig på och vi erbjuder ett brett utbud av olika pass där du har möjlighet att prova både välkända, liksom nya träningsformer. Utbudet och variationen är stort och du själv väljer vad du vill vara med på.

Om programmet
Vi erbjuder ca 10-12 träningspass per dag att välja mellan med allt från yoga, aquapass och dans till tuffare fyspass och funktionell träning. Förutom all träning erbjuds workshops där du får med dig ännu mer kunskap hem, föreläsningar för extra inspiration och överraskningar för massor med glädje. Makarska erbjuder fantastisk natur som vi kommer att använda oss utav med en längre eftermiddagspromenad på ca en mil, samt även kortare promenader, löpturer och en eftermiddag har vi även en bergspromenad.

Varför TaudienTraining?
TaudienTraining har lång erfarenhet utav träningsresor och uppskattas framförallt för det personliga bemötandet, bredden utav träningspass och de professionella instruktörerna. Maxantalet på resan är 60 personer och instruktörerna finns hela tiden nära till hands för att kunna ge dig det lilla extra.

En vecka att minnas!

Hotellet

Välkommen till Romana Beach Resort i Kroatien – Ett fantastiskt läge vid Makarska rivierans klarblå vatten. Här bor vi perfekt precis vid strandpromenaden med närhet till allt. För extra lyx finns en fin spaavdelning med sköna behandlingar att boka in till rimliga priser.

Pooler och klapperstensstrand
På hotellet finns två stora pooler. En av de stora poolerna är uppvärmd till minst 20 grader. Pooltemperaturen kan dock sjunka några grader på morgnar, kvällar och vid dåligt väder. Gratis solstolar, parasoller och handduksservice. Utanför hotellet sträcker sig den smala klapperstensstranden Buba Beach med gratis solstolar och parasoller för hotellets gäster. Här finns även ett aqua center som arrangerar olika vattensporter mot avgift på stranden.

Gott och nyttigt på Romana Beach Resort
Med hjälp av mästerkocken Christoffer Magnusson Domeij, OS-medaljör i matlagning, har vi utformat Mondo Food & Beverage – ett helt unikt koncept på Romana Beach Resort. Tanken är att hela familjen ska kunna äta vällagade och hälsosamma rätter, och om du följer en speciell diet eller har någon allergi ska det vara lätt att hitta rätt.

Övrigt
Hotellet har ett fint gym som finns att tillgå kostnadsfritt. Det finns även cyklar att hyra. . Intill hotellet finns en tennisklubb med 12 grusbanor mot avgift. På hotellet finns ett spa med olika behandlingar som massage, manikyr och pedikyr mot avgift. På spaanläggningen finns också ett saltrum, jacuzzi och bastu.
Vid stranden ligger hotellets stora snabbköp, där du bland annat kan köpa färska grönsaker och nybakat bröd. Hotellet har gratis wifi och det finns även tvättservice mot avgift.

Med halvpension avses vanligtvis frukost och middag, men middagen kan också bytas ut mot lunch. Vid byte måste hotellet informeras senast kvällen innan. Utanför hotellet finns massor med restauranger och enklare matställen. Om man önskar så går det med andra ord utmärkt att istället äta lunch på hotellet och väja någon av stadens alla restauranger till kvällen.

Direkttransfer till och från hotellet
Det är alltid direkttransfer. Det vill säga transferbussen stannar först vid Romana Beach Resort och vid avresa är hotellet sista stopp före flygplatsen.

Läs mer om hotellet

Utflykter

För dig som vill se lite mer utav Kroatien finns möjlighet att följa med på någon utav Apollos utflykter. Utflykter som erbjuds är exempelvis Dubrovnik, Split, båttur till Hvar, eller Brac, nationalparken Krka mm. Läs mer

Middag på Restaurang Panorama
En utav kvällarna tar vi oss tillsammans till Restaurang Panorama, med bästa tänkbara utsikt. Restaurangen ligger upp i Biokovabergen och solnedgången härifrån är magisk. Middagen bekostas på egen hand.

Promenader
En eftermiddag tar vi en gemensam promenad på ca 10 km bort genom nationalparken med fantastisk natur och vackra vyer.

Instruktörer

Vi är mycket stolta över våra instruktörer som är handplockade och var en är proffs på sina områden. Från yogainstruktörer till zumbaledare, löpare och styrkefantaster kan vi erbjuda en bredd med någonting som passar alla vare sig du vill träna ett eller flera pass om dagen. Instruktörerna tar sig tid för dig både på passen samt även om du vill ha hjälp vid sidan av träningen. Har du någon skada eller vill ta det lite lugnare så hjälper de dig med att hitta alternativ på övningar som passar just dig. Så passa på att ta hjälp från dem för att få ut så mycket som möjligt av din resa. I våra utvärderingar får våra instruktörer alltid högsta betyg. Vid en fullbokad resa kommer vi att vara 4 instruktörer på plats.

 

Marlene Taudien 

Älskar känslan som uppstår av att träna i grupp och genom att se andra utvecklas. Hon tränar själv väldigt brett, men föredrar högintensiv funktionell träning. Marlene är instruktör inom det mesta och även personlig tränare och kostrådgivare. Vid sidan av arbetet med det egna företaget arbetar hon som rådgivare och intresserar sig mycket för grupputveckling. Marlene ser på resorna till att allt flyter på, men leder också flera olika pass med allt ifrån tabata, Les Mills pass och löpskolning, till yoga och aqua. Ni hittar Marlene på i stort sett allt utom dansklasserna.

 

Adam Taudien 

Gillar framförallt att träna tungt. Ju tyngre desto bättre. Kommer att inspirera er med styrketräningens alla fördelar och se till så att tekniken sitter. Förutom sin uppskattade styrkeworkshop så kommer Adam att leda klasserna BMR, tabata, box, WOD och morgonjogg. Jobbar till vardags som servicetekniker, men även som instruktör och personlig tränare.

 

 

Therese Carlsson

Är instruktören som får alla att kunna dansa med ett leende. Med över 20 års erfarenhet som instruktör har hon en otrolig kompetens och kan framkalla glädjen i träningen som ingen annan. Therese är instruktören som ser alla och kan få alla att ta ut sig efter sina egna förutsättningar och även få dem att längta till varje träningstillfälle.

Datum: 7 september 2019

Köpenhamn – Split 6.20 – 8.50
Split – Köpenhamn 9.40 – 12.10

Göteborg – Split 15.25 – 18.10
Split – Göteborg 18.55 – 21.40

Stockholm – Split 17.40 – 20.30
Split – Stockholm 21.30 – 00.15

Flygtiderna är preliminära och kan komma att ändras. 

Allt detta ingår:

Flyg
Boende (del i dubbelrum)
Transfer
Mat ombord
Halvpension: Frukost och middag (middagen går att byta ut till lunch)
All träning, föreläsningar & workshops speciellt för denna grupp samt hjälp från våra instruktörer, personliga tränare och kostrådgivare.
Vattenflaska (Vattnet går att dricka från kranen)

Pris: 13 498:- 

Det finns massor av restauranger och enklare matställen precis utanför hotellet. Nedanför hotellet finns även en väl utrustad minimarket.

Är ni två personer i samma rum och kan tänkas vara tre? Då finns alternativet boende i dubbelrum med extrabädd.
Om du inte har någon reskamrat så kan du välja del i dubbelrum, så bokar Apollo in dig med annan person från träningsgruppen.
Vill du hellre bo själv tillkommer enkelrumstillägg på 4100:-. Detta är en kostnad som hotellet tar då du får rummet för dig själv och ingen kostnad som vi kan påverka. Alternativet att boka del i dubbelrum och bo ihop med någon annan som också bokat resan på egen hand finns.
Frågor gällande flyg, hotell, försäkringar och bokning tar du via Apollo genom att maila bokning@apollo.se
Frågor gällande program och träning tar du genom oss och mailar då marlene@taudientraining.se

Betalningsvillkor:

Anmälningsavgiften på 1200 :- betalas senast 5 dagar eter att bokningsbekräftelsen skickats ut. Resterande belopp betalas senast 40 dagar innan avresa.

Sagt om oss

Detta är vår första träningsresa hit, varav det ännu inte finns några referenser på resan. Vi besökte själva Romana Beach under vår semester i somras och fastnade både för hotellet och allra mest för de otroligt vackra omgivningarna, närheten till strandpromenaden, det klara havet och fina restauranger. Vi kände direkt att detta vill vi dela med oss utav.

Referenser från flera andra resor finns under sagt om oss på våra andra resmål.

Boka din resa genom att klicka här

Vid frågor om resan, vänligen kontakta info@taudientraining.se