Träna Ledarskap

Träna Ledarskap

Efter att ha arrangerat mängder utav träningsresor och träningsweekends har vi lagt märke till, att en stor del utav deltagarna är ledare, egna företagare och där många har ett stort intresse utav att leda sig själva framåt! Vi började då spåna på om det skulle gå att kombinera en ledarskapsutbildning med en träningshelg och här har vi resultatet.

Vi anser att träning och ledarskap hör ihop – Genom att ta hand om sig själv och i första hand leda sig själv så blir du också en bättre ledare till andra. Många andra ledarskapsutbildningar är väldigt stillasittande och vi ser därmed att kombinationen av träning under dagarna gör dig mer koncentrerad till workshopsen och föreläsningspassen. Att använda kroppen är också ett fantastiskt redskap till att lära känna sig själv.

I ett möte med Ing-Marie Rundwall från Rundwall konsult så föll de sista bitarna på plats. Ing-Marie har imponerande mycket erfarenhet med sig och har utbildat många ledare och ansvarat för stora organisationer. På Träna ledarskap kan vi erbjuda dig det bästa av träning och ledarskap!