Träna Ledarskap – Skepparholmen

Instruktörer

Träna Ledarskap
– att träna kropp, själ och ledarskap

Bakom alla goda resultat finns massor av genomtänkt planering, träning och målmedvetenhet.
Under dagarna får du konkreta övningar och coachning som utmanar just ditt uppdrag. Tillsammans med andra ledare eller blivande ledare tränar du på verktygen som behövs för att växa i ledarskapet. Föreläsningspassen består av ledarskapsteorier och personliga erfarenheter av ledarskapets utmaningar och glädjeämnen som följs med reflektionsövningar och agerande. Detta kombineras med fysiska träningspass som hänger ihop med temat för dagarna – Att leda sig själv. Träningspassen är utformade så att du kan utföra dem vart du vill, när du vill i din vardag. De innehåller även mentala inslag där du lär känna dig själv genom din kropp. Innan kursdagarna ges re-flektionsfrågor kring ditt ledarskap som följs upp med personlig coachning och tid för reflektion. Insikter, utmaningar, skratt, träningsvärk och härlig pepp i en fin kombination.
Att utvecklas som ledare går hand i hand med att utvecklas som människa. Vi tror på helheten och erbjuder två dagar med träning för kropp, själ och ditt ledarskap!

För vem?

För dig som är chef
För dig som är ledare
För dig som är blivande ledare
Gemensamt är att du vill utveckla både dig själv och ditt ledarskap
Maxantal för Träna Ledarskap är 20 deltagare

Skepparholmen Nacka

Är ett spa-, tränings och konferenshotell vackert beläget i Nacka som ligger i Stockholms innerskärgård. Från Stockholm city tar du dig hit på endast 20 minuter. Väl här möts du av en härlig natur med nära till havet, med andra ord är omgivningen är perfekt för inspirerande träning! Vill du inte köra så går det även regelbunden båt- och busstrafik hit.

Hotellet har en gedigen hemsida med mycket information och bilder, läs mer här!

pool-med-havsutsikt

Träna Ledarskap leds utav

Marlene Taudien

Marlene ansvarar för träningspassen och ger dig konkreta träningstips som du kan använda i din vardag.
Ägare och VD för TaudienTraining som idag arrangerar 30 talet träningsresor om året. Marlene är utbildad personlig tränare och kostrådgivare, multi gruppträningsinstruktör, föreläsare och inspiratör. Hon har en bred erfarenhet inom rese- och träningsbranschen både genom att ha arbetat inom branscherna i många år, utbildat och lett andra samt utvecklat företaget. Marlene har även arbetat med utbildning, teambuilding samt som rådgivare för företagare. Marlenes styrkor i sina uppdrag är att se alla och att möta deltagarna på deras nivå. Hon har en förmåga att skapa en bra gruppdynamik och att inspirera deltagarna till att vilja och att våga tro på sig själva.

 

Ing-Marie Rundwall

Ing-Marie ansvarar för ledarskapspassen och ger dig konkreta träningstips som du kan använda i ditt ledarskap.
Ägare och VD för Rundwall Konsult som erbjuder mångfasetterat stöd inom området ledarskap och medarbetarskap, styrning och ledning. Ing-Marie har en Masterexamen inom Ledarskap och organisation samt vuxenpedagogik och beteendevetenskap. Med mångårig erfarenhet av chefskap från olika branscher och verksamheter utmanar hon chefer och ledare att vilja och våga växa i ledarrollen. Chefscoachning, ledningsgruppsutveckling och föreläsningar är forum där Ing-Marie omsätter engagemanget och glädjen i att få människor att utvecklas. Hon gillar utmaningar så mycket att hon både utvecklat ledarskapsmaterial för Svensk Hockey och börjat träna CrossFit och det senaste är att hon driver utmanarpodden. Det vill säga, hon lever som hon lär.

Läs mer om Rundwall Konsult

25-26 januari 2020

Allt detta ingår:
4 Träningspass
5 Workshops med ledarskapsutveckling
1 individuell coachning
Reflektionsupplägg för fortsatt ledarskapsträning
Träningsupplägg för fortsatt välmående
Kursintyg för ledarskapsutbildningen
1 hotellövernattning med frukost i dubbelrum. Tillägg för enkelrum +430:-
2 luncher
1 tvårätters middag
3 Hälsomellanmål

Pris 9995:- ex moms, boka tidigt 8995:- innan 1 september

Bokningen är bindande och betalas 30 dagar innan kurstillfället

För att boka Träna ledarskap skicka med Namn, mailadress, telefonnummer om du bor själv och vill boka enkelrum samt kortfattat vad du gör idag och vad du har för förväntningar på dagarna.
Om det ska faktureras till företag behöver vi även: Namn på företaget, organisationsnummer och mailadress för fakturan.

Frågor och bokning skickas till marlene@taudientraining.se

Detta är vårt första koncept med Träna Ledarskap i denna utformning. TaudienTraining har arrangerat över 30 Träningshelger till Torekov hotell. Referenser för dem kan du läsa om under sagt om oss här Träningsweekend Torekov

Referenser finns även att läsa på vår Facebook sida

Vi är en stolt samarbetspartner med Rundwall Konsult, som du kan läsa mer om här