Paket inom Sverige

Företagsträning

Vill du/ni vara mindre sjuk samtidigt som ni blir effektivare, hälsosammare och generellt presterar bättre på alla plan i livet? vi erbjuder företagsträning som hjälper ert team! Boka er kickoff, företagsträning, konferensresa med oss, garanterad träningsglädje för alla!

 

torekovFör dags och helgpaket i Skåne rekommenderar vi Torekov hotell som vi har ett fantastiskt bra samarbete med. De har bra träningsmöjligheter, god och hälsosam mat, vacker natur för träning utomhus samt serviceinriktad personal. Vi har tidigare även arrangerat flera resor till Erikslund i Ängelholm som ligger smidigt intill motorvägen. Erikslund har fantastiska träningsmöjligheter med fullt utrustad gruppträningssal samt även spinningsal och stort gym på två våningar.

logo

Om ni är en grupp som vil fokusera på löpträning så rekommenderar vi Riviera i Båstad med möjligheter till löpning både på stranden och på markerade stigar och vägar. För grupper högre upp i landet så använder vi oss av Loka Brunn strax utanför Karlskoga och Skepparholmen som ligger endast 20 min från Stockholm city. Båda hotellen har hög standard på boende, mat och träningslokaler och ligger vackert med närhet till både sjö och skog. Vi kan även använda andra hotell om ni föredrar andra platser eller som ligger närmare där ni håller till.