Jobba med oss

Vill du vara en av våra stjärninstruktörer?

På samtliga av våra resor så är vi flera instruktörer på plats för att kunna ge bästa tänkbara service till våra kunder, kunna erbjuda ett stort passutbud med varierade träningsformer samt att alla kunderna ska kunna hitta någon instruktörer som tilltalar dem lite extra. Vi leder ca 3 pass var per dag, arrangerar aktiviteter och finns till för kunderna. Och vi har fantastiskt roligt under tiden!

Vad krävs av mig?

Som instruktör hos oss krävs att du har flera års erfarenhet som instruktör samt att du kan instruera i flertalet olika klasser. Du ska vara serviceinriktad och hela tiden vilja finnas för kunderna och se till att de har sin bästa semestervecka eller träningsweekend. Om du har erfarenhet från turism eller servicebranschen är det meriterade. Samt även om du har kunskapsområden som t ex massage, föreläsare eller liknande.

Låter det intressant?

Skicka in en ansökan där du berättar om dig själv samt varför du vill följa med som instruktör, så finns du med i vår instruktörsbank och kan bli tilltänkt till någon av alla kommande träningsresor. Skicka även med minst 15 min där du har filmat någon klass där man ser dig både instruera och själv vara med och röra dig. Maila din ansökan och dina eventuella frågor till marlene@taudientraining.se