Förslag på föreläsningar

Ät Smart Ät dig till ett sundare och mer energifullt liv

Få tips på enkel, men hälsosam mat som gör dig gott. Vad behöver kroppen för att fungera och vad händer om den inte får det? Hur mycket är egentligen lagom och hur kan jag göra smarta val även när tiden inte räcker till? Kan även kombineras med Tanitavägningar, där vi även går igenom kroppssammansättningen på respektive person, samt vad man kan göra för att förbättra sina värden.

 

Träna Smart – Enkel träning att utföra hemma, på lunchrasten eller på semestern

Har du svårt att få tiden till träning att räcka till? Du är i så fall långt ifrån ensam. Under denna föreläsning får du tips på träningsprogram och övningar som du enkelt kan utföra vart du än befinner dig. Du kommer att få med dig ett program och en övningsbank hem för olika svårighetsgrad. Du får även med dig en stor dos motivation till att verkligen se till att träningen blir av.

 

Våga anta utmaningen – om drömmar, mod och optimism!

En föreläsning som inspirerar till att våga känna in vad man verkligen vill med livet och att ta steget till att nå dit. Om att våga misslyckas, ta lärdom av det och vända det till styrkor. Föreläsningen får dig att se positivt på livet, hitta din energi samt använda den på rätt sätt. Du får tankeställare, tips och idéer på hur du själv kan lära dig att tänka annorlunda för att ta dig dit du vill vara. Föreläsningen är inspirerande och personlig och målet är att aldrig mer får dig att säga jag kan inte.

 

Träningslära och träningsmotivation – Varför tränar vi egentligen? Inspirerande föreläsning som får dig att vilja träna!

Föreläsningen hjälper dig att hitta inre motivation till att vilja träna. Vi har alla 24 timmar per dygn – hur kan du få tiden att räcka till? Förutom motivation så kommer vi att gå igenom påståenden gällande träning, förklara hur det egentligen hänger ihop samt om det är sant eller falskt.