Träningsresa – Aqua Vista

Träningsglädje på Aqua Vista

Häng med på en träningsresa med TaudienTraining till Apollos nya sportmecka Aqua Vista, powered by Playitas.

Det eleganta Apollo Sports-hotellet Aqua Vista är beläget strax utanför Hurghada med fantastiska träningsytor och Afrikas största hotellgym. Ett perfekt ställe för en träningsvecka där du även kan njuta i en solstol mellan varven eller varför inte svalka dig i hotellets takpool med vacker utsikt över Röda havet.
Vår träningsresa till Aqua Vista har ett All Inclusive-koncept och hög standard på boendet. Här kommer du med andra ord att träna i härlig miljö, trivas och må allmänt gott tillsammans med likasinnade träningsentusiaster.

Vem kan delta?
Träningsveckan passar alla oavsett vilken nivå du befinner dig på och vi erbjuder ett brett utbud av olika pass där du har möjlighet att prova både välkända, liksom nya träningsformer. Du deltar i så många pass du vill.

Om programmet
Vi erbjuder ca 10-12 träningspass per dag att välja mellan med allt från yoga, aquapass och dans till tuffare fyspass och funktionell träning. Förutom all träning erbjuds workshops där du får med dig ännu mer kunskap hem, föreläsningar för extra inspiration och överraskningar för massor med glädje.
Förutom all träning lämpar sig området perfekt för dykning. Färdiga paket erbjuds både nybörjare och erfarna dykare (mot avgift). Vid hotellet finns även andra vattensporter (mot avgift). Den som föredrar lugnare aktiviteter kan istället ägna sig åt spa eller varför inte boka in en massage eller Hamam?

Varför TaudienTraining?
TaudienTraining har lång erfarenhet utav träningsresor och uppskattas framförallt för det personliga bemötandet, bredden utav träningspass och de professionella instruktörerna. Maxantalet på resan är 60 personer och instruktörerna finns hela tiden nära till hands för att kunna ge dig det lilla extra.

En vecka att minnas!

Hotell Aqua Vista

Det eleganta Apollo Sports-hotellet Aqua Vista är beläget strax utanför Hurghada. Med bara 15 minuter från flygplatsen tar du dig snabbt till detta tränings- och semesterparadis. Ett perfekt ställe för en träningsvecka där du även kan njuta i en solstol mellan varven eller varför inte svalka dig i hotellets takpool med vacker utsikt över röda havet.

Vår träningsresa till Aqua vista har ett All Inclusive-koncept och hög standard på boendet. Hotellet erbjuder dessutom fantastiska träningsytor och Afrikas största hotellgym!Här kommer du med andra ord att träna i härlig miljö, trivas och må allmänt gott tillsammans med likasinnade träningsentusiaster.

Läs mer om hotellet

Utflykter

Med Aqua Vista som utgångspunkt finns mycket att hitta på utöver träningen.

Du kan följa med på Apollos rika utflyktsutbud med snorkling eller ta en dykkurs. Eller varför inte följa med på en heldagstur till paradis ön Mayhmaya?
Du kan även köra fyrhjuling i öknen eller en lång heldagsutflykt till pyramiderna i Kairo. Valmöjligheterna finns för dig som vill utforska Egypten och se lite mer.

Läs mer

Förutom Apollos alla utflykter så kan du på egen hand besöka ett stort shoppingcenter endast några kilometer från hotellet eller kanske ett besök till Hurghada med gamla stan och marinan lockar?
På grannhotellet kan du även besöka spa med prisvärda behandlingar på både hamam och massage. Grannhotellet bjuder även in till fartfyllda waterslides för den som har barnasinnet kvar.

Program

Här hittar du schemat för resan i november/december

Mindre ändringar i schemat kan ske

Instruktörer

Vi är mycket stolta över våra instruktörer som är handplockade och var en är proffs på sina områden. Från yogainstruktörer till zumbaledare, löpare och styrkefantaster kan vi erbjuda en bredd med någonting som passar alla vare sig du vill träna ett eller flera pass om dagen. Instruktörerna tar sig tid för dig både på passen samt även om du vill ha hjälp vid sidan av träningen. Har du någon skada eller vill ta det lite lugnare så hjälper de dig med att hitta alternativ på övningar som passar just dig. Så passa på att ta hjälp från dem för att få ut så mycket som möjligt av din resa! Samtliga instruktörer har arbetat på flertalet träningsresor med TaudienTraining sen tidigare och ser till att du får veta allt som är värt att veta och ger dig den extra träningsglädjen.

Louise Nilsson 

Är en stabil tjej och lugnet själv. Louise har en bakgrund som konståkerska och inom tävlingshopprep. Nu har istället studier inom sport management och instruerandet inom gruppträning tagit över. Louise instruerar inom styrkeklasser, spinning, olika varianter av core och aqua samt den balettinspirerande klassen Les Mills Barre. Hon uppskattas för sin utstrålning, sin tydlighet och sitt lugn. Louise arbetar även för TaudienTraining bakom kulisserna och ser till att du får din bästa tänkbara träningsresa.

 

Ulrika Nilsson

Instruktören som gör allt med ett leende. Ulrika har 25 års erfarenhet som instruktör och har varit med TaudienTraining på över 30 träningshelger och 5 resor utomlands. Det hela började med några danspass som sedan blev step, funktionell träning, freepower, organic body work mm. Ulrika har tidigare varit ansvarig för gruppträningen på Sats, men gick sedan över till att arbeta med träningen i mindre grupper och mer personligt på Torekov hotell. Idag arbetar hon inom skolans värld, men tycker det är fantastiskt roligt att komma ifrån och hålla träningspass i denna form på träningsresorna med allt som hör till.

 

Emma Sterving

Helsingborgstjej som numera bor i Umeå för juriststudier som kombineras med en stor passion för träning. Instruerar i en blandning utav tuffa klasser som Body Pump och cirkelträning och älskar kontrasterna till att få leda mjuka yoga och Body Balance klasser. När Emma tränar själv så är det just nu främst triathlon som gäller. Emma har tidigare arbetat på träningshotell utomlands och har varit med TaudienTraining på flera resor. Hon blir alltid lika uppskattad för sin tydlighet, sin charm och för sin behagliga röst som kan få vem som helst att slappna av.

Datum & avreseorter

29/30 november 2019

Avreseorter: Stockholm och Köpenhamn

29 november Arlanda – Hurghada 07.40 – 13.50
6 december Hurghada – Arlanda 14.50 – 19.25

30 november Köpenhamn -Hurghada 12.15 – 18.25
7 december Hurghada – Köpenhamn 19.25 – 23.50

Flygtiderna kan ändras

Pris: 10 498:- 

Allt detta ingår:

Flyg
Flygskatt
Boende (del i dubbelrum)
Transfer
Mat ombord
Visum
All inclusive
All träning, föreläsningar & workshops speciellt för denna grupp samt hjälp från våra instruktörer, personliga tränare och kostrådgivare

Om du inte har någon resekamrat så kan du välja del i dubbelrum, så bokar Apollo in dig med annan person från träningsgruppen.

Vill du hellre bo själv tillkommer enkelrumstillägg på 2000:-. Detta är en kostnad som hotellet tar då du får rummet för dig själv och ingen kostnad som vi kan påverka. Alternativet att boka del i dubbelrum och bo ihop med någon annan som också bokat resan på egen hand finns.

Frågor gällande flyg, hotell, försäkringar och bokning tar du via Apollo genom att maila bokning@apollo.se

Frågor gällande program och träning tar du genom oss och mailar då marlene@taudientraining.se

Betalningsvillkor

Anmälningsavgiften på 1200 :- betalas senast 5 dagar eter att bokningsbekräftelsen skickats ut. Om du väljer av & ombokningsskyddet tillkommer 249 :- extra.

Resterande belopp betalas senast 40 dagar innan avresa.

I All Inclusive ingår följande:

Frukostbuffé i huvudrestaurangen Soprano, kl. 07:00 – 10:00.
– Kontinentalfrukost i huvudrestaurangen Soprano, kl. 10:00 – 11:00.
– Lunchbuffé i huvudrestaurangen Soprano, kl. 12:30 – 14:30.
– Middagsbuffé i huvudrestaurangen Soprano, kl. 18:30 – 21:30.
– Sen middag i huvudrestaurangen Soprano, kl. 22:00 – 00:00.
– Middag i restaurangen Saffron, kl. 18:30 – 21:30.
– Middag i restaurangen L`Asiatique, kl. 18:30 – 21:30.
– Snacks i restaurangen Sports Bar, kl. 12:00 – 17:00.
– Snacks på grannhotellet Sea World, kl. 12:30 – 16:00.
– Snacks vid stranden, kl. 12:30 – 16:00.
– Glass i poolbaren White, kl. 10:00 – 17:00.
– Crepes i restaurangen Sports Bar, kl. 16:00 – 17:00.
– Glass i baren Aqua Bar på grannhotellet Sea World, kl. 11:00 – 16:00.
– Glass i snackbaren på grannhotellet Sea World, 11:00 – 16:00.
– Crepes i snackbaren på grannhotellet Sea World, kl. 16:00 – 17:00.
– Obegränsat med förfriskningar, öl, vin samt lokala drinkar i poolbaren White, kl. 10:00 – 00:00.
– Obegränsat med förfriskningar, öl, vin samt lokala drinkar i Red Sky Bar, kl. 08:00 – 00:00.
– Obegränsat med förfriskningar, öl, vin samt lokala drinkar i Red Sky Bar vid stranden, kl. 10:00 – 17:00.
– Obegränsat med förfriskningar, öl, vin samt lokala drinkar i Millenium Bar, kl. 18:00 – 00:00.
– Obegränsat med förfriskningar, öl, vin samt lokala drinkar i Sports Bar, kl. 10:00 – 00:00.

Sagt om oss

Fanns mycket olika pass att välja på. Bra att det kombinerades med ett tufft pass och ett direkt efter som var lugnare så man kunde köra dubbelpass. – Gabriella Lindblom, Enköping

Det bästa med resan var instruktörerna. Inspirerande, kunniga och roliga. – Ninni Taberman, Stockholm

Jag får mycket inspiration till att träna eftersom ni instruktörer alltid är positiva och glada. Det fanns tid för sol och bad också. – Marianne Nielsen, Borgstenn

Härlig kickstart på året och träningen. Roligt att få prova på lite nya träningspass jag annars inte kör. Nya träningsidéer är så välkommet.- Renée, Stockholm

Det bästa med resan var instruktörerna. Ni sprider glädje genom ert engagemang och positiva utstrålning. + nutellacrepsen 😉

Det bästa var att jag tränade mycket mer än jag trodde jag skulle orka med, med hjälp av positiva och energigivande tränare och de andra i gruppen. – Janet

Superbra instruktörer som såg varje deltagare och anpassade passen så att alla kunde vara med, vilken nivå man än befann sig på. – Kjerstin Vestlund

Bra hotell, bra och proffsiga ledare. Roligt med lite udda pass så man får gå ut komfortzonen.

Härligt att träffa likasinnade människor och umgås och träna ihop – Glädje. Så kravlöst sätt att umgås – Älskar träningsresor!

Klicka här för att boka din resa

Om du har frågor kring resan, vänligen kontakta info@taudientraining.se