Träningsresa – Aqua Vista

Träningsglädje på Aqua Vista

Häng med på en träningsresa med TaudienTraining till Apollos nya sportmecka Aqua Vista Röda havet.

Det eleganta Apollo Sports-hotellet Aqua Vista är beläget strax utanför Hurghada med fantastiska träningsytor och Afrikas största hotellgym. Ett perfekt ställe för en träningsvecka där du även kan njuta i en solstol mellan varven eller varför inte svalka dig i hotellets takpool med vacker utsikt över Röda havet.
Vår träningsresa till Aqua Vista har ett All Inclusive-koncept och hög standard på boendet. Här kommer du med andra ord att träna i härlig miljö, trivas och må allmänt gott tillsammans med likasinnade träningsentusiaster.

Vem kan delta?
Träningsveckan passar alla oavsett vilken nivå du befinner dig på och vi erbjuder ett brett utbud av olika pass där du har möjlighet att prova både välkända, liksom nya träningsformer. Du deltar i så många pass du vill.

Om programmet
Vi erbjuder ca 10-12 träningspass per dag att välja mellan med allt från yoga, aquapass och dans till tuffare fyspass och funktionell träning. Förutom all träning erbjuds workshops där du får med dig ännu mer kunskap hem, föreläsningar för extra inspiration och överraskningar för massor med glädje.
Förutom all träning lämpar sig området perfekt för dykning. Färdiga paket erbjuds både nybörjare och erfarna dykare (mot avgift). Vid hotellet finns även andra vattensporter (mot avgift). Den som föredrar lugnare aktiviteter kan istället ägna sig åt spa eller varför inte boka in en massage eller Hamam?

Varför TaudienTraining?
TaudienTraining har lång erfarenhet utav träningsresor och uppskattas framförallt för det personliga bemötandet, bredden utav träningspass och de professionella instruktörerna. Maxantalet på resan är 60 personer och instruktörerna finns hela tiden nära till hands för att kunna ge dig det lilla extra.

En vecka att minnas!

 

Hotell Aqua Vista

Det eleganta Apollo Sports-hotellet Aqua Vista är beläget strax utanför Hurghada. Med bara 15 minuter från flygplatsen tar du dig snabbt till detta tränings- och semesterparadis. Ett perfekt ställe för en träningsvecka där du även kan njuta i en solstol mellan varven eller varför inte svalka dig i hotellets takpool med vacker utsikt över röda havet.

Vår träningsresa till Aqua vista har ett All Inclusive-koncept och hög standard på boendet. Hotellet erbjuder dessutom fantastiska träningsytor och Afrikas största gym!Här kommer du med andra ord att träna i härlig miljö, trivas och må allmänt gott tillsammans med likasinnade träningsentusiaster.

Läs mer om hotellet

Utflykter

Apollo har ett rikt utflyktsutbud att erbjuda: Dolphinspotting, snorkling, dykkurs, hästridning eller en lång heldagsutflykt till pyramiderna i Kairo. Valmöjligheterna finns för dig som vill utforska Egypten och se lite mer.

Läs mer

Program

Schemat är preliminärt och mindre ändringar kan ske

Här hittar du schemat för resan i februari

Här hittar du beskrivning av passen 

Instruktörer

Vi är mycket stolta över våra instruktörer som är handplockade och var en är proffs på sina områden. Från yogainstruktörer till zumbaledare, löpare och styrkefantaster kan vi erbjuda en bredd med någonting som passar alla vare sig du vill träna ett eller flera pass om dagen. Instruktörerna tar sig tid för dig både på passen samt även om du vill ha hjälp vid sidan av träningen. Har du någon skada eller vill ta det lite lugnare så hjälper de dig med att hitta alternativ på övningar som passar just dig. Så passa på att ta hjälp från dem för att få ut så mycket som möjligt av din resa! Samtliga instruktörer har arbetat på flertalet träningsresor med TaudienTraining sen tidigare och ser till att du får veta allt som är värt att veta och ger dig den extra träningsglädjen.

Marlen Röen

En stark 3-barnsmamma som älskar att träna och ännu mer att träna tillsammans med andra. Studerar dagtid och kvällstid arbetar hon som instruktör. Marlen hittar ni på alla starka och snabba pass, som bland annat Les Mills passen Body Pump och Body Combat men även cirkel, tabata, jogging och en massa mer. Marlens motto är ”Vill man så kan man!” vilket speglar henne i stort av alla som känner henne.  Skulle ni se Marlen på ett danspass så har hon inte gått vilse utan älskar bara att utmana sig i allt som hon inte kan för att ständigt utvecklas. I Marlens sällskap har man aldrig tråkigt, utan allt kan hända i hennes sällskap.

Louise Nilsson 

Är en stabil tjej och lugnet själv. Hoppade förra året in på Kretaresan på grund av sjukdom med 12 timmars varsel och blev otroligt uppskattad av kunderna. Louise har en bakgrund som konståkerska och inom tävlingshopprep. Nu har istället studier inom sport management och instruerandet inom gruppträning tagit över. Louise instruerar inom styrkeklasser, olika varianter av core och aqua samt den balettinspirerande klassen Bare Move. Hon uppskattas för sin utstrålning, sin tydlighet och sitt lugn.

Jessica Nylén

Superkvinnan som arbetar som sjuksköterska under nätterna för att hinna med familj och största fritidsintresset träning under dagarna. Instruerar väldigt brett med yoga-, vatten, dans- och styrkeklasser. Charmen med variationen utav klasser och alla fantastiska kunder som utmanar sig tillsammans gör att hon aldrig tröttnar trots sina 20 år i branschen. För Jessica handlar träningen om så mycket mer än bara styrka och kondition. Det handlar även om att utmana sig, att kunna lyssna inåt och lära känna sig själv. Jessica har varit med på flera resor för TaudienTraining och älskar helheten med att lära känna alla även utanför träningsgolvet och glädjen som träningsresor för med sig.

Datum & avreseorter

6/7 februari – 2019

Avreseorter: Stockholm, Göteborg, Köpenhamn

Köpenhamn 6-13 februari 2019
Utresa: 9:15-15:05
Hemresa: 16:05-20:30

Stockholm 7-14 februari 2019
Utresa: 8:40-14:50
Hemresa: 15:50-20:25

Göteborg 7-14 februari 2019
Utresa: 8:30-14:40
Hemresa: 16:10-20:45

Allt detta ingår:

Flyg
Flygskatt
Boende (del i dubbelrum)
Transfer
Mat ombord
Visum
All inclusive
All träning, föreläsningar & workshops speciellt för denna grupp samt hjälp från våra instruktörer, personliga tränare och kostrådgivare

Om du inte har någon resekamrat så kan du välja del i dubbelrum, så bokar Apollo in dig med annan person från träningsgruppen.

Vill du hellre bo själv tillkommer enkelrumstillägg på 2000:-. Detta är en kostnad som hotellet tar då du får rummet för dig själv och ingen kostnad som vi kan påverka. Alternativet att boka del i dubbelrum och bo ihop med någon annan som också bokat resan på egen hand finns.

Frågor gällande flyg, hotell, försäkringar och bokning tar du via Apollo genom att maila bokning@apollo.se

Frågor gällande program och träning tar du genom oss och mailar då marlene@taudientraining.se

Pris träningsresa 6/7 februari:

Pris: 9998 :-

Betalningsvillkor

Anmälningsavgiften på 1200 :- betalas senast 5 dagar eter att bokningsbekräftelsen skickats ut. Om du väljer av & ombokningsskyddet tillkommer 249 :- extra.

Resterande belopp betalas senast 40 dagar innan avresa.

I All Inclusive ingår följande:

Frukostbuffé i huvudrestaurangen Soprano, kl. 07:00 – 10:00.
– Kontinentalfrukost i huvudrestaurangen Soprano, kl. 10:00 – 11:00.
– Lunchbuffé i huvudrestaurangen Soprano, kl. 12:30 – 14:30.
– Middagsbuffé i huvudrestaurangen Soprano, kl. 18:30 – 21:30.
– Sen middag i huvudrestaurangen Soprano, kl. 22:00 – 00:00.
– Middag i restaurangen Saffron, kl. 18:30 – 21:30.
– Middag i restaurangen L`Asiatique, kl. 18:30 – 21:30.
– Snacks i restaurangen Sports Bar, kl. 12:00 – 17:00.
– Snacks på grannhotellet Sea World, kl. 12:30 – 16:00.
– Snacks vid stranden, kl. 12:30 – 16:00.
– Glass i poolbaren White, kl. 10:00 – 17:00.
– Crepes i restaurangen Sports Bar, kl. 16:00 – 17:00.
– Glass i baren Aqua Bar på grannhotellet Sea World, kl. 11:00 – 16:00.
– Glass i snackbaren på grannhotellet Sea World, 11:00 – 16:00.
– Crepes i snackbaren på grannhotellet Sea World, kl. 16:00 – 17:00.
– Obegränsat med förfriskningar, öl, vin samt lokala drinkar i poolbaren White, kl. 10:00 – 00:00.
– Obegränsat med förfriskningar, öl, vin samt lokala drinkar i Red Sky Bar, kl. 08:00 – 00:00.
– Obegränsat med förfriskningar, öl, vin samt lokala drinkar i Red Sky Bar vid stranden, kl. 10:00 – 17:00.
– Obegränsat med förfriskningar, öl, vin samt lokala drinkar i Millenium Bar, kl. 18:00 – 00:00.
– Obegränsat med förfriskningar, öl, vin samt lokala drinkar i Sports Bar, kl. 10:00 – 00:00.

Detta är vår första resa till Aqua Vista och därav finns inga referenser för just denna resan. Men, vi har utfört över 50 Träningsresor och Träningsweekends tidigare – se gärna referenser på våra andra resmål.

Apollo har haft flera grupper på hotellet tidigare som har varit mycket nöjda.

Klicka här för att boka resan

Vid frågor om resan, vänligen kontakta marlene@taudientraining.se