Träningsresa – Aqua Vista

Träningsresa med TaudienTraining, Aqua Vista

 

Häng med på en träningsresa med TaudienTraining till Apollos nya sportmecka Aqua Vista Röda havet.

 

Det eleganta Apollo Sports-hotellet Aqua Vista är beläget strax utanför Hurghada med fantastiska träningsytor och Afrikas största hotellgym. Ett perfekt ställe för en träningsvecka där du kan njuta av mängder av träning, yoga framför havet, landa en stund i en solstol eller ta ett dopp i hotellets takpool med utsikt över Röda havet. 

Vår träningsresa till Aqua Vista har ett All Inclusive-koncept och hög standard på boendet. Här kommer du med andra ord att träna i härlig miljö, trivas och må allmänt gott tillsammans med likasinnade träningsentusiaster. Du bor bra med hög standard och har det mesta inom räckhåll från hotellet. 

Från hotellet erbjuds cykelturer och flera härliga utflykter, till exempel mycket uppskattade snorkelturer i Röda Havet, i ledning av Apollo. Området lämpar sig också perfekt för dykning. Färdiga paket erbjuds både nybörjare och erfarna dykare (mot avgift). Vid hotellet finns även andra vattensporter (mot avgift). Den som föredrar lugnare aktiviteter vi sidan av träningen kan istället ägna sig åt spa, varför inte boka in en massage eller Hamam?

 

 

 

Varför TaudienTraining?

TaudienTraining har lång erfarenhet av träningsresor och uppskattas framför allt för sitt personliga och nära bemötande, engagerade instruktörer och en härlig gruppkänsla. De många återkommande kunderna nämner även den enorma bredden av träningspass. Under en träningsvecka med TaudienTraining erbjuds cirka 30 olika träningsformer- välkända såväl som ovanliga (se passbeskrivningar för inblick i det breda utbudet). Du guidas genom träningen av professionella instruktörer som bjuder på sig själva såväl som närhet och en strävan om att alltid möta Dig som individ, oavsett träningsnivå eller eventuella begränsningar. Du deltar i så många pass och aktiviteter du vill. Den härliga sammanhållningen i gruppen uppnås genom gemensamma aktiviteter, mingel, måltider vid bokade bord samt överraskningar utanför träningsschemat. 

Våra instruktörer

Vi är mycket stolta över våra handplockade instruktörer som alla är proffs på sina områden. Genom vår stab av instruktörer, som rymmer allt ifrån yogainstruktörer till dansare, löpare och styrkefantaster, kan vi erbjuda en bredd av träning och någonting som passar alla vare sig du vill träna ett eller flera pass om dagen. Instruktörerna tar sig tid för dig både på passen och runtomkring om du vill ha hjälp vid sidan av träningen. Har du någon skada eller vill ta det lite lugnare så hjälper de dig gärna med att hitta alternativ på övningar som passar just dig. Tveka inte att ta hjälp för att få ut så mycket som möjligt av din resa!

Vem kan delta? 

Träningsveckan passar alla oavsett vilken nivå du befinner dig på. Vi erbjuder ett stort anatal olika träningsformer som varierar i såväl intensitet och svårighetsgrad som känsla och form- allt för att du ska hitta något som passar just dig. Du deltar i så många pass och aktiviteter du vill. 

Hotellet

Det eleganta Apollo Sports-hotellet Aqua Vista är beläget strax utanför Hurghada, bara 15 minuter från flygplatsen. Här bor du med All Inclusive och erbjuds allt du kan önska dig av en komplett sol- och träningssemester med hälsa och välmående i fokus. På hotellet finns fantastiska träningsytor och Afrikas största hotellgym fullt av all den senaste utrustningen. Ett perfekt ställe för att varva träning med att njuta i en solstol eller ta ett dopp i takpoolen med vacker utsikt över röda havet.

För fullständig information, bilder och filmer från hotellet klicka här.

Frukost för deltagarna på träningsresan till Turkiet

Utflykter

Med Aqua Vista som utgångspunkt finns mycket att hitta på utöver träningen.

Shopping

På egen hand kan du besöka ett stort shoppingcenter bara några kilometer från hotellet eller kanske göra ett besök till Hurghada och uppleva gamla stan eller den nyare och glammigare marinan. 

Waterslides

Sugen på fart och fullt ös? Gör ett besök på grannhotellet där det finns ett flertal fartfyllda waterslides för den som har barnasinnet kvar. 

SPA 

På grannhotellet kan du också besöka ett SPA med prisvärda behandlingar på både Hamam och massage. 

 

För dig som vill upptäcka lite mer av Egypten finns gott om valmöjligheter och sätt att se mer. Apollo erbjuder ett stort antal utflykter med möjlighet till sol, bad, havsupplevelser och kulturella upplevelser. Upptäck Röda havet genom dykning eller snorkling, åk på båtutflykt till paradisön Mahmya och njut av kritvit sand och turkosblått vatten, kör fyrhjuling i öknen eller åk på en heldagsutflykt till Kairo

INSTRUKTÖRERNA

Vi är mycket stolta över våra handplockade instruktörer som alla är proffs på sina områden. Genom vår stab av instruktörer, som rymmer allt ifrån yogainstruktörer till dansare, löpare och styrkefantaster, kan vi erbjuda en bredd av träning och någonting som passar alla vare sig du vill träna ett eller flera pass om dagen. Instruktörerna tar sig tid för dig både på passen och runtomkring om du vill ha hjälp vid sidan av träningen. Har du någon skada eller vill ta det lite lugnare så hjälper de dig gärna med att hitta alternativ på övningar som passar just dig. Tveka inte att ta hjälp för att få ut så mycket som möjligt av din resa!

Louise Nilsson 

Louise Nilsson har en bakgrund inom konståkning och tävlingshopprep men bytte ishallen mot gruppträningssalen då hon lade skridskorna på hyllan. Louise älskar den mångsidighet som gruppträning innebär och ser en charm i många olika typer av klasser. Allra närmast hjärtat finns Barre, step och koreografiklasser där man får uttrycka sig till musik. Hon är enormt uppskattad av kunder, framförallt för sin utstrålning och smittande glädje i kombination med tydlighet och lugn. Louise har en examen inom Idrottsvetenskap och Sport Management och när hon inte instruerar så jobbar hon bakom kulisserna för TaudienTraining för att se till att du får bästa tänkbara träningsresa. 

 

Ulrika Nilsson

Instruktören som gör allt med ett leende. Ulrika har 25 års erfarenhet som instruktör och har varit med TaudienTraining på över 30 träningshelger och 5 resor utomlands. Det hela började med några danspass som sedan blev step, funktionell träning, freepower, organic body work mm. Ulrika har tidigare varit ansvarig för gruppträningen på Sats, men gick sedan över till att arbeta med träningen i mindre grupper och mer personligt på Torekov hotell. Idag arbetar hon inom skolans värld, men tycker det är fantastiskt roligt att komma ifrån och hålla träningspass i denna form på träningsresorna med allt som hör till.

 

Emma Sterving

Helsingborgstjej som numera bor i Umeå för juriststudier som kombineras med en stor passion för träning. Instruerar i en blandning utav tuffa klasser som Body Pump och cirkelträning och älskar kontrasterna till att få leda mjuka yoga och Body Balance klasser. När Emma tränar själv så är det just nu främst triathlon som gäller. Emma har tidigare arbetat på träningshotell utomlands och har varit med TaudienTraining på flera resor. Hon blir alltid lika uppskattad för sin tydlighet, sin charm och för sin behagliga röst som kan få vem som helst att slappna av.

DATUM OCH AVRESEORTER 2019

 

November 2019:
29 november-6 december (Från Arlanda) / 30 november-7 december (Från Köpenhamn)

Avreseorter:
Stockholm och Köpenhamn

Flygtider: 
29/11: Arlanda – Hurghada 07.40 – 13.50
6/12: Hurghada – Arlanda 14.50 – 19.25

30/11: Köpenhamn -Hurghada 12.15 – 18.25
7/12: Hurghada – Köpenhamn 19.25 – 23.50

Flygtiderna är preliminära och kan komma att ändras. 

Pris:
10. 498 kronor

 

ALLT DETTA INGÅR

  • Flyg Tur och Retur
  • Flygskatt
  • Boende (del i dubbelrum)
  • Transfer Tur och Retur
  • Mat ombord
  • Visum
  • All inclusive
  • All träning, föreläsningar & workshops speciellt för denna grupp samt hjälp från våra instruktörer, personliga tränare och kostrådgivare

*Om du inte har någon resekamrat så kan du välja del i dubbelrum, så bokar Apollo in dig med annan person från träningsgruppen.

*Vill du hellre bo själv tillkommer enkelrumstillägg på 2000:-. Detta är en kostnad som hotellet tar då du får rummet för dig själv och ingen kostnad som vi kan påverka. Alternativet att boka del i dubbelrum och bo ihop med någon annan som också bokat resan på egen hand finns.

 

FRÅGOR?

Frågor gällande flyg, hotell, försäkringar och bokning?
Kontakta Apollo genom mail till bokning@apollo.se

Frågor gällande program och träning?
Kontakta oss genom mail till info@taudientraining.se

 

Betalningsvillkor

Anmälningsavgiften på 1200 kronor betalas senast 5 dagar eter att bokningsbekräftelsen skickats ut.
Om du väljer av & ombokningsskyddet tillkommer 249 :- extra.
Resterande belopp betalas senast 40 dagar innan avresa.

 

ALL INCLUSIVE

Frukostbuffé i huvudrestaurangen Soprano, kl. 07:00 – 10:00.
– Kontinentalfrukost i huvudrestaurangen Soprano, kl. 10:00 – 11:00.
– Lunchbuffé i huvudrestaurangen Soprano, kl. 12:30 – 14:30.
– Middagsbuffé i huvudrestaurangen Soprano, kl. 18:30 – 21:30.
– Sen middag i huvudrestaurangen Soprano, kl. 22:00 – 00:00.
– Middag i restaurangen Saffron, kl. 18:30 – 21:30.
– Middag i restaurangen L`Asiatique, kl. 18:30 – 21:30.
– Snacks i restaurangen Sports Bar, kl. 12:00 – 17:00.
– Snacks på grannhotellet Sea World, kl. 12:30 – 16:00.
– Snacks vid stranden, kl. 12:30 – 16:00.
– Glass i poolbaren White, kl. 10:00 – 17:00.
– Crepes i restaurangen Sports Bar, kl. 16:00 – 17:00.
– Glass i baren Aqua Bar på grannhotellet Sea World, kl. 11:00 – 16:00.
– Glass i snackbaren på grannhotellet Sea World, 11:00 – 16:00.
– Crepes i snackbaren på grannhotellet Sea World, kl. 16:00 – 17:00.
– Obegränsat med förfriskningar, öl, vin samt lokala drinkar i poolbaren White, kl. 10:00 – 00:00.
– Obegränsat med förfriskningar, öl, vin samt lokala drinkar i Red Sky Bar, kl. 08:00 – 00:00.
– Obegränsat med förfriskningar, öl, vin samt lokala drinkar i Red Sky Bar vid stranden, kl. 10:00 – 17:00.
– Obegränsat med förfriskningar, öl, vin samt lokala drinkar i Millenium Bar, kl. 18:00 – 00:00.
– Obegränsat med förfriskningar, öl, vin samt lokala drinkar i Sports Bar, kl. 10:00 – 00:00.

Sagt om oss

Fanns mycket olika pass att välja på. Bra att det kombinerades med ett tufft pass och ett direkt efter som var lugnare så man kunde köra dubbelpass. – Gabriella Lindblom, Enköping

Det bästa med resan var instruktörerna. Inspirerande, kunniga och roliga. – Ninni Taberman, Stockholm

Jag får mycket inspiration till att träna eftersom ni instruktörer alltid är positiva och glada. Det fanns tid för sol och bad också. – Marianne Nielsen, Borgstenn

Härlig kickstart på året och träningen. Roligt att få prova på lite nya träningspass jag annars inte kör. Nya träningsidéer är så välkommet.- Renée, Stockholm

Det bästa med resan var instruktörerna. Ni sprider glädje genom ert engagemang och positiva utstrålning. + nutellacrepsen 😉

Det bästa var att jag tränade mycket mer än jag trodde jag skulle orka med, med hjälp av positiva och energigivande tränare och de andra i gruppen. – Janet

Superbra instruktörer som såg varje deltagare och anpassade passen så att alla kunde vara med, vilken nivå man än befann sig på. – Kjerstin Vestlund

Bra hotell, bra och proffsiga ledare. Roligt med lite udda pass så man får gå ut komfortzonen.

Härligt att träffa likasinnade människor och umgås och träna ihop – Glädje. Så kravlöst sätt att umgås – Älskar träningsresor!

Klicka här för att boka din resa

Om du har frågor kring resan, vänligen kontakta info@taudientraining.se